166

Въпросче

преди 1 месец

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

165

Страшно е

преди 1 месец

Да нападнеш държава 26 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да де пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга.Флагманът по дъното да лази! Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш! Страшно е!

164

...

преди 1 месец

Нали всичко вървеше по план, какво стана дарагой?

163

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ

162

Сата НАТО

преди 1 месец

Вчера ВСУ са изтребили 1750 оркове, а болниците в Белгород са пълни с осакатени такива. Слава на Шойгу, че отвори лще едно гише за рузки "ампутанти".

161

Анонимен

преди 1 месец

Какво значение има, след като Путин е главнокомандващ? Значи неуспехите не са на Шойгу, а на Путин.

160

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу крадецът, който довеждаше да фалит военните заводи по време на война, за да ги продаде на бзценица. Това аз го разбрах от забранените руски канали като канал 1 и се чудех защо го държат?

159

До колкото знам

преди 1 месец

самия Шойгу също е цивилен, а не военен. Принципно за тоя пост не е критично да си бил военен, но е препоръчително. Но явно корупционните скандали покрай дъщерята на Шойгу са станали твърде много и Путин го е прежалил.

158

Анонимен

преди 1 месец

Това е заради успеха в операцията... как коментирате, мурзита?

157

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 месец

До карачанаковшОЙГУ СИ ПАСЕ ЕЛЕНИ В сИИБИР И СИ ПИЕ ВОДКАТА В САУНАТА.хИЧРНЕ ГО МИСЛИ!

156

И кво от тва

преди 1 месец

Не ме интересува .

155

карачанаков

преди 1 месец

А че Шойгу жив ли е още не е ли скочил от някоя висока сграда или пък да се е возил на лодка и да е паднал зад борда,ако е жив скоро ще пие чай от оня приготвен от готвачите на Путин дето се пие само веднъж.

154

Анонимен

преди 1 месец

Дните на шойгу на този свят са преброени. Още не го знае, но ще го научи скоро. При путин нема лабаво.

153

Пояснявам

преди 1 месец

Шойгу не е служил и ден в армията. При Сталин разстрел без съд и присъда. Да се готви Путин. Военните взеха властта в Кремъл.

152

Русофил

преди 1 месец

След 3 години "славни победи" путлерофашистите са напреднали толкова,че следващото украинско село е по далече отколкото е оригиналната руско-украинска граница. С това темпо до 200 години може и да преполовят пътя до Киев, ако преди това не им свършат путлерофашистите.

151

експерт

преди 1 месец

Със или без Шойгу те са си се набили в тинята завинаги,това не би трябвало да изненадва никого който е безпристрастен!Още утре ще извадят някоя друга фуражка жадна и гладна,експерт или талант!Там е пълно с кадри,за това са на това дередже да се редят на опашка за Макдоналдс!ко случайно се изчерпят вземаме от чеченските козоеби,щото са баш специалисти!Всичко е ок,спете спокойни!

150

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу е отстранен от длъжността министър на отбраната и е назначен на поста Секретар на Съвета за национална сигурност на РФ. Големият въпрос е къде отива отстраненият Николай Патрушев?

149

Анонимен

преди 1 месец

Андрей Белоусов е цивилно лице и е назначен за министър на отбраната на РФ. Той е висококласен икономист и най-важното - отличен организатор.

148

Шойгу-магу

преди 1 месец

То с него или без него каква е разликата?За това се казва диктатор-защото един поръчва музиката.Как ще се казвал кой да се сети след като падат от прозорци,нов чок или шок ....В блатата винаги ще намерят нова фуражка,там човешкия живот никога не е бил от значение!

147

Анонимен

преди 1 месец

заради Шойгу беше историята с Пригожин, той си остана временно до новите президентски избори