16

Анонимен

преди 1 месец

След такова изказване от държавен инспектор всички, наложили наслствено използване на тези ваксини, било български държавни служители, било европейски бюрократи, трябва да влязат до живот в затворите, а имуществото им и на семействата им да бъде конфискувано. На наследниците им да се забрани да заемат обществени и държавни постове за следващите 200 години в цяла Европа, а на членовете на домакинствата им да им се отрнеме гражданството и да се пратят в третия свят.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тоя нали умре по Ковид що зъчвате умрели

14

Тоя

преди 1 месец

Да не го държат с некви коН.промати завалията...на тъй неистово бута народа към модерните еликсири?! Чак странно вече! Муню,вече знаем за нанотека в иглотерапията ве,знаем за графена и принтираните геноми вътре,въпроса е дали ти го знаеш или още верваш на сатанягите?!

13

ами разбира се

преди 1 месец

Как да има развитие!?С тоя сакат вирус Ковид-19,дето е правен в час по ръчен труд и се държи като извънземно оръжие нормално е да няма разбиране и предвиждане на последиците!И щото това е малко набоцкахте хората с тези измислени тримесечни бози,дето стават само за беля!После-олеле,кой ми с.а в гащите!?И вие,и тези дето измислиха това вирусно недоразумение сте за трепане!Едеоти сбъркани!

12

Анонимен

преди 1 месец

Този май вече не знае с какво точно да ни плаши

11

Бай Ставри

преди 1 месец

Обаче има риск да се подхлъзнеш на сапунчето под душовете и да се хванеш за моя шлаух , Г-н КукунчеФ ТретоиглениЙ ПетобустерниЙ... Предстои ти следващия бустер!!! В ЦСЗ заедно с останалите ти дружки - платените ковидя$$Али специали33ти и радиоточки! Скоро,КукунчеФ,скоро...

10

Внимавайте!

преди 1 месец

Пак ли снимка с ИНЖЕКЦИИ? Много внимавайте. Особено с принудата да се прави нещо от хората, което те не искат да правят! Мноооого внимавайте този път!

9

тъй.....тъй

преди 1 месец

Има Кунчак, но ти няма да си жив до тогава, за да го разбереш, затова сега говориш като завит презглава.

8

Име

преди 1 месец

Куньо иглата пак се е изходил!

7

Ха-ха

преди 1 месец

Ама как бре Кунчев, то който е ваксан поне веднъж, ами той си е вече готов безсмъртен бре, същински Дънкан Маклауд! Само главите да си пазят!

6

Щирлиц

преди 1 месец

Има риск за ликвидаторите на невинни души.Не сме забравили.

5

Анонимен

преди 1 месец

лабораториите на цРУ от украйна ги преместиха у нас. пред година или две гербаджиите им дадоха зелена светлина. сега се започва с екзотиките. ще има и още и още. вижте в украйна за какви болести ставаше въпрос преди войната. българската журналистка добре го разследва.

4

Анонимен

преди 1 месец

Нарочно ли го пускат тоя да се изказва, та да му се смеят хората? Никой вече не му се връзва на приказките след онова, което му се случи с "безопасните и сигурни" екпериментални течности за ковид.

3

Знаем, знаем,

преди 1 месец

Тествани и безопасни....хи хи хи

2

Анонимен

преди 1 месец

ццц

1

Анонимен

преди 1 месец

Кунча пак се появи. А новите бустери за Ковид кога?