108

Анонимен

преди 1 месец

Сачева,това туловище,не спира да се занимава с опонентите на банкянският олигарх.

107

анонимен

преди 1 месец

А Василев е "уникален финансист" Повиши заплати и пенсии с 50%, а инфлацията със 100% Къде е Киро на кярия ?

106

Ясно като бял ден

преди 1 месец

Другарката Сачева отклонява вниманието на хората и манипулира и лъже, като обвинява други. Асен Василев е уникален финансист, вдигна пенсии и заплати и всички некадърни бивши и настоящи управляващи скачат да го клеветят, обиждат и плюят, защото разбират своята немощ и некомпетентност!

105

Истината!!!

преди 1 месец

Сачева застана на амбраузата да пази със зъби и нокти Шефа си Боко и да манипулира и лъже българите, че уж "Асен Василев е политически спекулант". Докога бе, Сачева, ще лъжете бължарския народ?! Асен Василев изведе България едно стъпало нагоре от дъното, където мутрата Борисов ни държеше цяло десетилетие! Асен Василев вдигна пенсиите и заплатите и направи живота на българите малко по-достоен.

104

Разликата

преди 1 месец

ПП-ДБ повишиха пенсиите, а ГЕРБ искат да откраднат от пенсиите!!!

103

Мдааа

преди 1 месец

Мутрата Боко ако не открадне, каква Мутра ще е...

102

Мутренска простотия!

преди 1 месец

Мутрите от герп и дпс, рано рано започнаха със старите си прийоми на кражби и измами! Дори не могат да изчакат да минат изборите!

101

Парадокс Бг

преди 1 месец

Идиотизмът при ГЕРБ достигна до връхна си точка, щом избраха за мишена точно пенсионерите!

100

Вън ГЕРБ-ДПС!

преди 1 месец

Свидетели сме на *** ход, който дори като намерение е напълно достатъчен, мутренската кампания на ДПС-ГЕРБ да бъде смазана, не само от ПП-ДБ но и от всички останали извън ПП-ДБ! Братя бъргари, гласувайте за която партия си изберете, сомо не за крадците ДПС-ГЕРБ.

99

ГЕРБ са мошеници

преди 1 месец

Този опит на ГЕРБ, за буквална кражба от мизерните пенсии, трябва да се напомня всеки ден от предизборната кампания!

98

Лично мнение

преди 1 месец

ПП/ДБ трябва да бъдат много по-остри към мутрите от ГЕРБ, а не само към тези от ДПС, защото няма никаква разлика между двете бандитски върхушки!

97

Мдааа

преди 1 месец

ГЕРБ не е нито лява, нито дясна партия. Те са партията ЛЯВА РЪКА - ДЕСЕН ДЖОБ!

96

Те това е

преди 1 месец

ГЕРБ сега си взимат, това което уж раздадоха за Великден толкова гръмко на пенсионирите! ГЕРБ с една ръка дават, а с другата си го вземат обратно! Горките пенсионери! Ще го търсите вие Асен Василев от ПП-ДБ, дето ви увелшчи двойно пенсиите, ама ще е късно...

95

Отвратен

преди 1 месец

Баце Бойко умря от глад тези 3 години, откакто не разпределя порциите. Стана сянка на предишния Баце Бойко - ходи небръснат- няма пари за самобръсначка и пяна, костюмите му са все едно от магазин за дрехи втора употреба. А колко добре изглеждаше 12 години като управляваше.

94

Октоподът

преди 1 месец

Октоподът Бойко е разпростял пипалата си навсякъде. Крадци, мутри, продажници. Всичко в името на Бойко, всичко за благото на Бойко. И ако не се вземем в ръце, нещата ще стават по зле.

93

Мнение

преди 1 месец

ГЕРБ искат да откраднат 100 000 от пенсионерите, защото ГЕРБ не може да прави друго, освен да краде! Помните ли как ГЕРБ още в началото открадна 1.5 милиарда от Здравната каса? Всичкото им е такова крадливо.

92

Искаме Промяна!

преди 1 месец

Това, че ГЕРБ искат да крадат не е новина - те са патологични крадци на обществен ресурс. Но щом и НОИ смятат да прегазят закона (за бюджета) е поредният знак за тоталната проказа на институциите.

91

Г557дт

преди 1 месец

Некадърниците от ГЕРБ не знаят как да управляват държавния бюджет, но знаят как да крадат. Ето поредните 100 милиота, които се канят да откраднат ГЕРБ от българските пенсионири!

90

ВАСИЛЕВ Е МОШЕНИК

преди 1 месец

В САЩ, ОТЪРВА КОЖАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА "СЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ"--- И НАС ЩЕ НИ ИЗКЕЦА, БЕЗ СЪМНЕНИЕ....ХАХАХАААА

89

Анонимен

преди 1 месец

"По време на преговорите той чистосърдечно ми сподели, че всъщност искал заплатите да се вдигат, за да стимулира работодателите да инвестират в автоматизация, когато разходите за заплати им станат непосилни и да почнат да освобождават хора."