105

Анонимен

преди 1 месец

Абе що за *** пишете тия статии или имате нас за такива? Няма калибър НУЛА 357! Той е само 357! Това е доста голям патрон и куршум, което пък от своя страна няма как да "уцели пръст на крака и да остане там"! Особено на дете. Ако е пръст значи го няма, откъснат е. Другия вариант е да е в крака....което е нанесло доста поражения. Но нали са се депутати и бизнесмени- прикриваме до последно като се усерат!

104

Абе

преди 1 месец

Лена Бориславова не е ли била и тя там?Да се включи в общия хор на ПП-ДБ с нейната квартална или магистрална "хореография"???

103

DIMITAR

преди 1 месец

SABRALI SE BANDA ***

102

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 98Това ми звучи като в "САЩ бият ***". Кво ти бърка в отзад в случая пистолета на ББ? Аз не видях снимка едновременно с ББ и пистолета, кюлчетата и еврата. На нито една снимка с отвореното шкафче, спалното бельо не бе същото като на спящия ББ. Голи куки за шарани. Дело на професионална кураторка??!!

101

Анонимен

преди 1 месец

Не питам деебила, защо пистолета му е в якето, вкъщи, на празненство. Ако въобще е било така. Да не е зарязал оръжието пиян, след като е стрелял сватбарската да избива комплекси и е отишъл до тоалетната.

100

Анонимен

преди 1 месец

"Роднини". Като му гледам физиономията на Божанков. Слушайки изказванията му и следейки тезите му ми минават едни мисли за генетечния материал на родата. Уверявам Ви, не са ласкави. Та случилото се не ме изненадва. За съжаление.

99

въпрос?

преди 1 месец

Видяло пистолет и - я чакай да гръмна! Кажи честно, кво очакваш да стане от тези деца?

98

Анонимен

преди 1 месец

Били само роднини. Единия политик, другия бизнесмен с хазартен бизнес. Подредили се " все маскари". Как да идеш да гласуваш? Кой от тези да избереш? И всички един дол дренки. Маскари и бандити.А изявлението на МВР общи приказки.

97

Анонимен

преди 1 месец

" Той (пистолета) е бил в якето на Бонзов, който го оставил на стола" - в якето или на стола е бил пистолета? Този Бонзов е абсолютен мало*умник, за да си развява пистолета в къща пълна с деца и гости.

96

Анонимен

преди 1 месец

Арбанаси, в щата Синалоа.

95

Ванката

преди 1 месец

Малкото божанковче е тарашило чужди джобове, така ли?

94

Анонимен

преди 1 месец

ПРОУРАТУРАТА В ГРАДА НА БОЛЯРИТЕ ПО РЕПОРТА НА КАБЕЛАРКАТА НОВА ОТ ДНЕС СЕ ОПИТВА ДА ЗАМАЖЕ СЛУЧАЯ ЗАРАДИ БОЖЕСТВЕНИЯ БОЖАНКОВ!!!...

93

7

преди 1 месец

Версия съшита с бели конци-излизам и си оставям пищова на стола да си играят с него децата!Съвсем за *** ни взеха!

92

Хмм...

преди 1 месец

Няма значение чий е пистолета! Недопустимо е оръжие да се озове в ръцете на непълнолетен и той да стреля с него. А това, че синчето е на депутат би следвало да е ясен знак за самия Божанков. Наказателна отговорност и за бизнесмена и най-вече за депутата.

91

Анонимен

преди 1 месец

А пък тлъстия крадлив банкянски похотливец спи с Глок на нощното шкафче докато Мата Хари му щрака дебелия космат...гръб, де.

90

Анонимен

преди 1 месец

детето не може да бъде съдено, защото не носи отговорност, но бащата?

89

Ха-ха

преди 1 месец

Бизнесменът Бонзов явно е смятал той да гърми в разгара на партито, но синчето на Божанов е решило да го изпревари! Явно не за пръв път се е гърмяло, пърдон играло с пистолета на подобни партита. За това и Божанковото отроче е решило да изпревари бизнесмена и да си поиграем с пищака първо то.

88

Анонимен

преди 1 месец

естествено че ще има оръжие на празненство между умнокрасивитета, та били те и роднини. Те се знаят колко са сбъркани в главите и се пазят един от друг.

87

до 98

преди 1 месец

Не носи оръжие на парти. Партито е в неговата къща.

86

Защо комплексарът

преди 1 месец

Бонзов носи оръжие на парти? Мисли, че ще го стрелят или той ще отстрелва някой? Бизнесмен официално записан във девет фирми . . . разсъждавайте сами! Явно е разплакал нечии майки та се страхува и носи пистолет даже в празнична обстановка! Интересен е въпроса защо си носи пистолета и на празници!