32

Бай Дрън

преди 1 месец

Е да де, ама аз днес ще изпия 10 бири, едно кило ракия ще ми е малко трудно. Не е едно и също, ракията се пие поне в 3 пъти по-малки количества.

31

Ели

преди 1 месец

Ужас... Защо давате поле за изява на такива?!

30

Борис

преди 1 месец

Тази нещо се е объркала! С плодове,бира и плодови сокове, към полови скокове!Абсурд!

29

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Пълни глупости. Идва сезона на бирата и производителите плащат на такива "диетолози". Както е писал 26 по-долу, няма полезно алкохолно питие. Най-малко вредно е филтрираната водка, но пък тя мирише на технически спирт и няма никакъв вкус. Бирата е много коварно питие, първо заради консервантите, второ - комбинира се с висококалорични храни като пици, картофи и т.н. Най-добре спрете алкохола напълно и ще бъдате най-добре - никой не ви гарантира безсмъртие, но ще имате най-добър живот.

28

До 24

преди 1 месец

Пий ракии с бирите за да контролираш теглото.

27

Анонимен

преди 1 месец

Може да не вреди на килограмите, но със сигурност вреди на черния дроб.

26

Анонимен

преди 1 месец

Всеки алкохол е вреден. В България държат алкохола и цигарите евтини, за да е под контрол и зависимо населението.

25

Анонимен

преди 1 месец

До 24 Всеки алкохол е вреден. Не е проблем от време на време,но всекидневно удря черния дроб. Бирата сама по себе си е по-зле при същите калории откъм затлъстяване. Все пак ракиено шкембе няма, но биреното е широко разпространено.Всички тези въглехидрати в бирата трябва да отидат някъде. Каквото от тях не се изгори до 4ч, става мазнина.Приет въглехидрат-висок инсулин, а тялото опитва да изчисти глюкозата(токсична е)-неизгореното отива в нова мазнина,а горенето на мазнини е блокирано за близо ден

24

Анонимен

преди 1 месец

До 19 Щях да напиша същото като теб. 5-6000 калории дневно само от месо плюс сланина или масло водят само първата седмица до 4-5кг надолу в теглото. След това заради протеина килограмите по-трудно падат, но талията продължава да намалява. За 6м 10кг надолу и 15см талия. 2000 калории с въглехидрати вътре значат почти 0 свалено тегло за такъв период заради блокирането от инслина на горенето на мазнини. Не че не може да се ядат и въглехидрати. Просто трябва да са под ок. 500 кал на ден от тях.

23

Az

преди 1 месец

Абсолютни глупости... снощи пих 5 бири, днес съм 1.5 кг нагоре спрямо вчера... Ако пия 3-4 ракии, няма такъв резултат!

22

Анонимен

преди 1 месец

И cлaнинaтa cъщo, вepoятнo?

21

Трифон

преди 1 месец

Бирата е идеална за захранка на малки и големи прасенца.

20

Анонимен

преди 1 месец

Бирата е най евтина 2 L = 2 лева :)))

19

akudф

преди 1 месец

като и PR да провеждате няма кой да ви пие тъпата бира това е положението. докато я каращиствате по Български

18

Анонимен

преди 1 месец

Калориите не са от значение, от значение е от къде идват. Калориите от рафинирани въглехидрати (да, бирата също!) дават сигнал на тялото да складира мазнини (чрез високия инсулин). Смешно е да се твърди че една купа салата която има примерно 500 калории от марули, репички, зелен лук и краставици е същото като една купичка сладолед, не е смешно ами абсурдно. За това и вече над 50% от хората по света са с наднормено тегло и пълни с метаболични болести. Тая по добре да почва да чете!

17

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Бирата е женско питие.Всички тираджии,които познавам имат паласки и са с гърди като на жени! Пукам ракия и вино!

16

Анонимен

преди 1 месец

Удрям по 4 и нямам корем, проблема ви е другаде ***, трябва спорт и сексуална активност!

15

няма такъв филм

преди 1 месец

Като жена, харесваща бира,пийвала и хапвала по най- много пилешка пържола със салата без мазнина и хляб,категорично заявявам, че от бирата се дебелее свирепо и се издуваш прекомерно. Пшеничен грис в нея, бъкано с въглехидрати, в момента, в който я спрях рязко отслабнах, преди това ме мислеха за бременна,въпреки,че почти нищо не ядях.

14

АнонимеН

преди 1 месец

БИРАТА Е ЕСТРОГЕН А ТАЗИ Е ГЛЮПАВА! ЗА ЖЕНИТЕ МОЖЕ И ДА ОТСЛАБВАТ НО МЪЖЕТЕ НАПЪЛНЯВАТ , ЗАЩОТО ПОВРЕЖДА ХОРМОНАЛНИЯ БАЛАНС И ДАЖЕ МОЖЕ ДА РАЗВИЯТ МЪЖЕТЕ ГИНЕКОМАСТИЯ ОТ БИРАТА

13

Анонимен

преди 1 месец

Газираното издува корема като на бременна жена. Бира, безалкохолно, газирана вода, все тая.