138

от 117

преди 1 месец

Чета коментари, мнения харесвания и не харесвания и се притеснявам за бъдещето на българският народ....или поне заради коментарите тук. Македония е суверенна държава, призната от ОНН, но първо от нас в лицето на Желе Желе пресидент, страна с национално самосъзнание основано и развито от царство Югославия и СФРЮ, от над сто години. И сега искаме да се казват Сев. Македония., да ама няма как... Но пък можем да благодарим на Коминтерна и Г. Димитров за нищоправенето и оставянето ѝ в Югославия.

137

Ами...

преди 1 месец

Естествено, че гърците ще негодуват, та нали точно заради тях името е Република Северна Македония! Гърция винаги си знае и отстоява интереса. А на Силяновска много скоро ще и се наложи да преосмисли изцепките си и да се съобрази ако не с друг, то поне с Гърция!

136

Умът и сърцето

преди 1 месец

Са органи.С тях работа има медицината! В международните отношения има ДОГОВОРИ, има ПРАВИЛА, има ПРАВЕН РЕД.Поради тези причини много се съмнявам, дали въпросната госпожа Силановска-Дафкова е годна за ролята на Президент! Виж за позицията на лице с медицински проблеми би имала успех!Особено в някой по-особени заведения от сорта на Психиатрия!

135

Хюго Бос до 136

преди 1 месец

И къде го виждаш българското вето, като Киро и сороспията Чернева го махнаха с любезното съдействие на ГЕРБ и ДПС? Това да не са ти държавници с мисъл за България? Говорим за предатели, които за едно потупване от посолството, ще продадат и майка си.

134

Хюго Бос

преди 1 месец

Гърците веднага подали оплакване до ЕК и Урсулица веднага пратила телеграма до скпоените да си спазват договора. А нашите нищо, предатели и *** гнусни. Цял месец плют и хулят България и на ни един не му се занимава да прати известие до брюксел какво си позволява една кандидатка за член на ЕС

133

Анонимен

преди 1 месец

Късият фюрер пак мъти водата,че расианското блато да не е най-мътното.

132

Алекс

преди 1 месец

Освен българско ще има и гръцко вето.Празноглавите антични макета се наиграха.

131

Анонимен

преди 1 месец

Сега в Северен бюрмистан ще разберат за братската,гръцка либоф. Очаквам албанезете да си направят на Косово братче.Но този път българите ще сме пас. Да се оправят,това искат-това и получават!

130

Един Българин

преди 1 месец

Хайде сега американците да натискат гърлежите да си траят само и само да ги вкарат в ЕС с 2/3 мнозинство на гласовете (каквито промени вкараха).

129

Анонимен

преди 1 месец

Това е много сериозно доказателство, че тези са чисти българи. Само българите могат да самонаеват по толкова *** начин. Сега онези с кривите носове, ще ги блокират за ЕС.

128

Анонимен

преди 1 месец

Виж какво нещо е да имаш политици,а не като нашите магистрални феи.Завиждам им на гърците.

127

Такава държава

преди 1 месец

Северна Македония няма...

126

Анонимен

преди 1 месец

Тая дъртата, со все кукломицинския там, както му беше заглавието, ще излязат поне толкова луди, колкото нашите болен психодиспансеров и коцето фоце (космя кьопеко-кьопекин), но докато нашите са за сеира и цирка и им се връзват намаляващ по естествени прини брой глави ***, северномакаците верно решиха да покажат к'ви дебелоглави макаци са...

125

За 3 дни

преди 1 месец

Трябва да влезнем в Скопие, преди гърците!

124

Кончита Вурст

преди 1 месец

До АнонименА кой от нашите *** може да направи подобно нещо? Едно име дай!

123

Анонимен

преди 1 месец

То за запалените клубове и за битите българи е виновен Кирил Петков, който си мълчеше и въобще не го интересуваше съдбата на нашите българи там!

122

Брей,

преди 1 месец

...дали "умът и сърцето" ще приемали? Те така и за Гоце Делчев говорят, че може да е твърдял че е бил "българин", но се бил "чувствал" като ...македонец??? Те знаят, как той се бил чувствал? Утре може и за извънземни и марсианци да се почувстват, и съвсем ще я скъсат нишката с ...ума?

121

Анонимен

преди 1 месец

Бабишкера не само няма топки, но няма и акъл...

120

Кончита Вурст

преди 1 месец

Бабишкера има топки!

119

Пян_Гъ

преди 1 месец

Най-интересното е, че две други държави, живеещи върху БЪЛГАРСКА територия и имащи БЪЛГАРСКО население с промити мозъци, се карат за собственост/идентичност, без да споменават България. Пълен абсурд!!!