28

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Я покажете записите от 7ми октомври защото тука все още има един-двама останали недоразбрали защитници на терористичната организация Хамас.

27

Анонимен

преди 1 месец

Израел иска да изтреби колкото може повече народ от ясно по-ясно е. Ако искаха да освободят заложниците щяха друго да направят, примерно пълна блокада. Както се вижда след толкова жертви от другата страна, заложниците все още не са на свобода. Хамас ме съмнява да освободят заложниците защото вече не виждам какво имат да губят.

26

Анонимен

преди 1 месец

Саудитска Арабия са толкова убийци колкото и Израел!

25

адвокат Тенев

преди 1 месец

Няма война и бомбардировки в Газа - всичко е фейк новини. Евреите само са на разходка там и са на присъствие....Нали така някои "хора" коментираха 500 годишното робство от турците....било не робство а присъствие моля ви се

24

аноним

преди 1 месец

Сигурно убийците от Газа-които в момента се опитват да търгуват с трупове-ти се издигат в очите????

23

Анонимен

преди 1 месец

Израел отдавна ми Падна в очите!!

22

аноним

преди 1 месец

Колкото до измислените и завишени цифри,коментирани само от едните-има една притча!Има избор за ребей в синагогата! остава само 1 претендент.Тогава един от избиращите се изправя и казва- На тоя дъщеря му е ***-работи в публичен дом.Не съм съгласен той да е.Всички започват да крещят,да го обвиняват.След известно успокоение,председателят дава думата на кандидата.Той се изправя и тихо казва-аз нямам дъщеря!А коментаторът тогава казва-Моя работа е да го кажа,-ваша-да проверите!

21

1-3

преди 1 месец

Да ,ситуацията в Газа и Западният бряг никак не е добра,но се питам-къде беше протестът на мюсюлманският свят,когато водената от Саудитска Арабия коалиция уби 300000 йеменци,и въобще не спазваше никакви международни закони!Какви бяха последствията за тях???Или се мери с двоен аршин!

20

аноним

преди 1 месец

Колкото повече едно общество се отдалечава от истината,толкова повече ще мрази тези,които я говорят! Там е работата,че не ,,целият свят '' мрази тия хора!!!!

19

Анонимен

преди 1 месец

Защо демократите мълчат сефа, а виха на умряло когато Путин започна освобождението на рускитр украйнини

18

Гаро

преди 1 месец

През вековете не е имало държава която не е гонила евреите - и с право. Четете исторически документи какво са правили и защо са мразени....и сега ги мрази целия Свят

17

аноним

преди 1 месец

Безсмислено е да се употребява думата-геноцид.Злоупотребява се с нея.Евреите не преследват геноцид над арабите в Газа,а елиминирането на терористична организация! Хамас е този,който се стреми към ,,геноцида'' на евреите-заличаване на тяхното съществуване и присъствие в тяхната прародина!!!Чуваме какво скандират по улиците!

16

Кармен Златарева

преди 1 месец

Абе нещо не разбирам - арабите нали се водят семити? Защо тогава евреите ги притесняват,крадат им земите и ги избиват....данеби евреите да са антисемити....

15

а-и

преди 1 месец

Само защото някой е казал нещо,не го прави истина-Александър Хамилтън.Не може да се вярва на терористи,които сами убиват собственото си население-уж за шпионаж,уж за това че искат да се придвижат ,а те не им дават-трябва им жив щит,и при неподчинение ги убиват!

14

анонимен

преди 1 месец

как не можа хитлер да ви изчисти от земята, еврейски и.зверги! малко му трябваше! грешката му беше че нападна русия!

13

Kkk

преди 1 месец

Нетаняху е готов на всичко за да остане на власт

12

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези коментари за геноцид - Населението на Газа се увеличава от години насам(това е най-неуспешният геноцид ).Който търси геноцид да сравни колко не-араби и не-мюсюлмани живеят в арабските страни и колко в Израел.А след празнинствата на 7 Окт по улиците ,не знам какво друго очакваха.

11

Анонимен

преди 1 месец

Духът е пуснат от бутилката. Вече имаме така желаният от русия многополюсен свят - всеки бомби когото си поиска.

10

Анонимен

преди 1 месец

Като цяло няма смисъл да се коментира каквото и да било за Израел...Докато ФАЩ ги подкрепят безусловно , тези ще бомбардират всичко живо в Близкия изток! Престъпници извършващи геноцид над мирно население! Жестоки, коравосърдечни ,***!!! Не хора!

9

Анонимен

преди 1 месец

А сега наглярите да видят кон боб яде ли! През носа ще им излезе за има-няма 100 души заложници!