16

Нели Желязкова

преди 1 седмица

Образованието е сринато!Учениците в болшинството нехаят ,защото знаят ,че учителят не може да налива с фуния!Знаят,че само работодатели!ИПравят си училищна екскурзия ,защото ниса ни работодатели.Премахнаха добрата практика -пи 4 двойки да повтарят!Но има делегиран бюджет,пардон дирижиран!Към затъпяване!

15

баба Кера

преди 1 седмица

О, ще се изненадаме, резултатите, вероятно, ще са по-ниски от миналогодишните.

14

Анонимен

преди 1 седмица

В тестовете на ПИСА последната година имаше допуснати 2 грешки в условията. Едната със сигурност беше по вина на преводача. Няма как да се получат реални оценки.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Резултатите ще са такива, че да се замаже положението колко е отчайващо и безнадеждно.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Опростяването на учениците ще продължи до пълното им затъпяване!

11

пияница мистик

преди 1 седмица

Едно време си криехме бележниците, сега тоя номер не минава :))) Моята съседка и настояща любовница всеки път получава на телефона СМС, когато изпитат дъщеря й, която е ученичка или прави тест и няма криене бате :) Кофти положение

10

Анонимен

преди 1 седмица

Споко опростяването продължава.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да са същите-ще са по-лоши,ама пак ще ги замажете!Докато ги карате на делегирани бюджети-така ще е!Като знам,че каквото и да направя в клас,ще имам 3 и продължавам нататък-така ще е!Най-лошото е,че това продължава и във ВУЗ-а "дай да го изтикаме,че ще отиде да плаща на други професори"И ето го нашичкия-с диплома и не може да разбере текст,по-дълъг от 4 изречения.Ако го изпитваш и му сложиш 1 бял лист (а не тест) ще си напише името и до там!Отучихте ги да мислят!

8

Валя Яхниева

преди 1 седмица

Образованието последните 10,15 години и е стигнало дъното и няма никакви изгледи да се подобрява положението . С колкото проценти годишно се вдигат учителските заплати на калпак с толкова процента и места България пада в класацията по функционална неграмотност. Парадокс колкото повече растат учителските заплати толкова повече децата излизат неграмотни от училище.

7

От толко Дрога

преди 1 седмица

И алкохол про с титу ция и чалга кога остава време за учене

6

Резюме

преди 1 седмица

Това, което е казал, е, че има гугъл търсачка и няма нужда от училище.

5

Брой

преди 1 седмица

В годините с ниски заплати на учителите подбраха калинките от цяла България в училищата. Оттогава започна да се заражда агресията сред учениците и виждаме какви хора са създали агресия по пътищата и навсякъде. Тези калинките вече се водят утвърдени преподаватели и още стоят в училищата.

4

простата истина

преди 1 седмица

Родител съм на дете с матура сега.Положението е ужас ужас ужас.С течение на годините-материала се опростяваше и променяше непрекъснато-нивото падаше.Предишния "комунистически" ученик наистина учеше много и ненужни предмети.Но... многото учене го направи по умен по уверен и в крайна сметка-по успешен човек който ако не помни материала-то намира начин да се справи.Сега са мързеливи и само за правата си говорят и само глупости-накрая няма как да стане качествен човек и пропада

3

Анонимен

преди 1 седмица

Свалиха ли вече до западно ниво?

2

Анонимен

преди 1 седмица

Учителката по БЕЛ на моя син цяла година ги въртеше върху едно произведение. Тя е по-мързелива и от учениците. Синът ми казва, че учителката им в час си се лакира, слага си червило. А тя е млада, на около 30 години. Еми, принудихме се на частни уроци да тръгне, за да се подготви за матурата.

1

4

преди 1 седмица

Този ли беше" голият директор "в интернет,тойй ли ще ни учи децата как да позират голи пред камера като него?Ама нали е от ГЕРБ ,пазят го!И вижте каква величайша глупост изръси:"И не е важно конкретното учебно съдържание/може какво да е/, а то на какво ни учи."!!!Боже мили, и това е директор на столично училище на името на Багряна и председател на директорския съюз!!!Уважаеми родители ,това е положението-не може неграмотници да учат децата ви на морал и мислене,след като те не са наясно с педаго