14

баба мара

преди 1 седмица

а от сащ българите там не гласуват защото смятат че не е морално да се месятв живота ни ние тука живеем и да се оправяме както можем няма нужда с чуждигласове да се влиза в нс и да се лобира за разни приумици пенсии за репресиранитетова е позор нито един глас за тези които гласуваха тази гавра

13

Шаран БГ

преди 1 седмица

Никой не дава разумен и логичен отговор на въпроса: Защо се позволява на хора живеещи и работещи за икономиките на други държави , при други политически, социални и икономически условия да гласуват за хора в българския Парламент, които да харчат парите "съдрани от моя гръб, да разполагат с моето здраве и живот ?? Чл.26 ал 1 от Конституциеята гласи ........и ЗАДЪЛЖЕНИЯ !!! Не само ПРАВА......... зАЩО ТЪПИТЕ ШВЕДИ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТАКОВА НЕЩО, А НИЕ умниците се гърчим !!

12

Анонимен

преди 1 седмица

Това за кражбата на лични данни от секциите в Англия е вярно. Всичките тия шпиони и измами с помощи напоследък идват от там.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Да изметем ПП крадците мушениците

10

Анонимен

преди 1 седмица

Да благодарим на Славчо и ИТН, за високата избирателна активност в Турция... Да не забравим и за подписаното френско предложение с Македония... Мерси Боку...

9

Away

преди 1 седмица

Живея в чужбина от много години и моето лично ммение е че не е морално да се бъркам и да давам мнение като гласувам за някоя партия. Не че не ме интересува, какво се случва в родината ми, но живея, работя и плащам данъци далеч от България. Дори не съм сигурен че гласът ми ще отиде там където трябва. А като гледам че боксуваме на едно място повече от 30г. май проблема не е в партиите а в самите нас.

8

До 4. ...пенка

преди 1 седмица

Ако гласуваме и изметем тази русофилска ***,ще се промени избирателния закон и ще се даде възможност да се гласува и по пощата,чрез Интернет и всякакви модерни способи. Нека да вземаме пример от Естония, а не от блатная....но за да промениш нещо,трябва и да дадеш нещо от себе си. Успех.

7

Вопъл

преди 1 седмица

Моля ви , гласувайте! Помогнете ни да се отървем от тикви и калинки,чалгари и депесари,копейки и хора прославящи руското ни робство.

6

до Пенка

преди 1 седмица

Не може, не гласувайте. И без това няма значение и не си струва

5

Анонимен

преди 1 седмица

Не гласувайте в Англия. Крадат ви личните данни за измами.

4

Анонимен

преди 1 седмица

значи за дпс-то а наще тук пак ще ходят за гъби и после ще питат защо пак така стана

3

Пенка

преди 1 седмица

Може ли някой да обясни и да даде съвет: живея на около 150 км. от Валенсия, приятелите ми в Англия, също на около 200 км. от Единбург, където се намират най-близките секции за гласуване на 9 юни съответно. Ние НЕ продаваме гласовете си. Но също така не искаме да поемаме разходите за пътуване, което отнема целия ден. Как мога да компенсирам разходите за участие в избори, има ли начини !?

2

Анонимен

преди 1 седмица

Още 50 000 ще бъдат подадени толкова ще бъдат гласовете от Турция.Затова ли харчим толкова пари за гладуване в чужбина?

1

Анонимен

преди 1 седмица

после да не ревете пак че от Чужбина сме ви избирали търтеите.