51

До някой

преди 1 седмица

Поздрав с оркестър Симпатяги от 95 година май беше... Песента се казва: за милиони - няма закони!Тя е песен която е актуална и до днес! Не чакай правосъдие. Големите са в играта и гарван на гарван око не вади.

50

НЯКОЙ

преди 1 седмица

Днес детето на известен депутат е простреляло друго дете. В България цензура ли имау че това го няма в новините. А да видим сега като по закон за постъпката на детето отгововен е бащата дали този депутат ще понесе отговорност?

49

ТОП НОВИНА

преди 1 седмица

Операциите за възръщане на глас в някои страни вървят от два до пет милиона евро!

48

ароматния пръч

преди 1 седмица

И за колко купуват един глас?Милион,два,колко милиона за глас дават?

47

Анонимен

преди 1 седмица

Това с купуването на гласове хич не го вярвам. Как пък никой, никога не ми предложи пари. И при познатите и роднините ми е така.

46

аутсйдер

преди 1 седмица

вече съм на 70 и до сеа никой не ми е предлагал пари да гласува за този или онзи. когато наближават избори медии и политиць се кесат да говорят и пишат за "тва"... па как един път некой не дойде да каже: е ти тая банкнота , ама да гласуваш за ...! напрао ми е криво, тъжно. нито кебапче, ни' бира ... нищо, а аз си гласувам като ...поп ли, шоп ли...тежко ми е на душата, милиони се раздава, по ваште думи, а на мене ...да

45

видиш ли :

преди 1 седмица

адвокат от Пловдив бий му шута вГъза и го пусни по нанадолнището да се пързаля!

44

ха-ха-хи...верваме

преди 1 седмица

Тоя ми наподобява на бившия МВР м-р Дамаджанков дето вкара незаконно в затвора за един ден Баце...Ей от къде ги намират такиваБоклуци да ръководят МВР??????

43

мдааа...мухльо...

преди 1 седмица

Когато чуя ,че адвокат-бивш министър на МВР -критикува МВР знам ,че той ЛЪЖЕ !!!! Типично за адвокат!!!

42

Бойко Пеевски

преди 1 седмица

С ДПС и ГЕРБ имаме взето политическо решение не да се борим с купените гласове, а да им използваме пълния потенциал. С такава цел оставихме калинката Калинчо за шеф на МВР в правителството на Главчо Борисов.

41

Иван Демерджиев!?

преди 1 седмица

Иван Демерджиев не е свестен човек! Пребоядисвал се няколко пъти, говори не това, което мисли, а това което си мисли, че искат да чуят другите! Не може да му се вярва!

40

Радан Гъзев

преди 1 седмица

Защо , бе ? Нали МВР е деполитизирана структура ? Щом е деполитизирана , за каква политическа воля дърдори пловдивското жалко адвокатче Демеренджиев ? Стига с тези полУтици , че и в МВР са ги инсталирали !

39

Стилиян

преди 1 седмица

Един от най-големите цинизми на българските оилитици. Ако партиите не даваха пари за купуване на гласове нямаше да има. Крадеца вика дръжте крадеца.

38

има начин

преди 1 седмица

Когато в България заживеят достатъчно мигранти, тогава ще се подобрят и оправят нещата. Българите не могат и не могат...

37

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 36 Нещо не те разбрах мен, пиши на български, не на сръбски :)))

36

И аз да кажа

преди 1 седмица

Според мен сичкити са руски кавали

35

до 24 пенка

преди 1 седмица

Ама кат не ходиме и не гласуваме против тез измети от герб и кироджиите-кравари, как ще стане промяната в държавата, освен ако не силово как било с помоща на трети Украински? Те тва именно и искат народа да седи вкъщи и да кротува не ходейки на избори, а те ще продължават да съсипват остатъците на благосъстояние на народа и държавата

34

морски

преди 1 седмица

Борисов ли го хвалите като строител на модерна България?! Той не води борба с корупцията и кражбите рекордни. Той не направи нито една европейска реформа. По негово време проблемите се замитаха под килима. Резултата е ограбена Бг. Богати са лъжците и крадците.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Бокьо и Пеевски не купуват гласове, те купуват души

32

Анонимен

преди 1 седмица

Политическа воля има само за определени хора, другите да се оправят както могат Демерджиев :)))