610

Анонимен

преди 1 седмица

Живеем в последните времена! Предстоят ни дни на много тежки изпитания и мор.

609

Анонимен

преди 1 седмица

Слава на Бога, че ни е предпазил - за да не участваме в тази помия. Трябва да се радваме и да осъзнаем, че нямаме място в подобни "конкурси". Чудя се как човешкото въображение е способно да измисли и сътвори такива ГНУСОТИИ. Надминаваме и дявола, който сее това падение на народите.

608

художника

преди 1 седмица

Да попитам всички "небинарни", вие от къде излязохте? На мама отпред, или на тате отзад? Интересно ми е, защото нали ви разрешиха браковете та кой от вас ще ражда, как и от къде ще изкочи хлапето, па и трябва някой да го кърми. :)

607

Анонимен

преди 1 седмица

Небинарен значи квантов!

606

Анонимен

преди 1 седмица

100 пръчки на голо, и ще запее друга песен

605

смърдялка

преди 1 седмица

тоя смърди от далече --ето това е бъдещето за ладите хора -под ръководството на САЩ ЕС и НАТО

604

Гнусно !

преди 1 седмица

Гнусно ! Да прекръстят Евровизия на Педервизия ! Това е конкурс, в който се лансират извратеностите !

603

Нямам против

преди 1 седмица

Правата на обратните, имам против да ни ги налагат като стандарт! Поради тази причина НИКОГА повече няма да гледам и да се интересувам изобщо от Евровизия и всякакви други формати, които се мъчат да ни убедят, че ненормалното е нормално!

602

Още могат

преди 1 седмица

Има надежда за България-за втора поредна година НЕ участвахме в тая простотия! И -повече никакви участия с тия психопати! Иначе-все си викаме-е, повече накъде няма тая Европа да се изложи и пропадне,ама ей на-изненадват ни! Но могат и още-догодина "участниците" може да пика-ят и се-рат по сцената, да се мажат с л....а,да ги ядат-защото се определят като ***-ядци-вегани и прочие..По-нататък с простотиите-не ми идва на акъл,но --може да ни изненадат пак!

601

Анонимен

преди 1 седмица

незнам дали това е върха на гнусотията която 30 години ни пробутват евроатлантиците - или по-точно американските слуги антибългари

600

Обективен

преди 1 седмица

Днесбг ,докога тая otрепka ще стои на челната странице ? Не ви прави реклама ,напротив ,отвращава читателите. Гнуcнo e .

599

Pepo 83

преди 1 седмица

*** конкурс! Само такива полово и социално объркани личности участват в тази ЕвроГейска измислица !!!

598

Анонимен

преди 1 седмица

В ваксинационната клиника на Рон Джереми такива небинарни ги лекуват с бустерна доза, и като им излезт очите от орбитите, разбират дали са мъж или жена :)

597

Спеца

преди 1 седмица

Явно Запада удари дъното за пореден път!С тоя ли от третия пол ще тръгват на война?Жалка работа , краха им е неизбежен1

596

Бай-бай-байдън

преди 1 седмица

НЕМО президент...Урсула премиер и ша съ оправим.

595

Анонимен

преди 1 седмица

Господ е казал - ако вие не говорите, ще проговорят камъните. Затова и не след дълго мюсюлманите, които западните общества пуснаха и отглеждат, ще почнат с камъни по главите им да възпитават разюздалите се бивши християни.

594

до 606

преди 1 седмица

И защо атаката е срещу белите европейци? Защо давате помощи на глава бедни сомалийци и в резултат умиращите от глад сомалийчета се увеличават? Защо насърчавате раждаемостта на безпросветните хорица с помощи?

593

Анонимен

преди 1 седмица

Целта на дълбокото правителство е ясна - да се намали популацията на Земята. С пандемии се постига ограничен ефект, но с ЛГБТ може да се намали раждаемостта значително. Затова са тези рекламни кампании - на това нещо тук и на мис НИдерландия преди време.

592

Анонимен

преди 1 седмица

нямам проблем с това немо небирален ,. , Проблем е ,че ги издигнахте в Култ ,Пиедестал ,Показност ,едва ли не светии - Света върви към свършване....

591

чичо

преди 1 седмица

Гейзерите са интересно природно явление !