32

аноним

преди 3 седмици

И защо да е факт -държава Палестина-отговарям на долу пишещ.-По критерии на ,,прословутото'' ООН и международното право-палестинският анклав не може да се счита за държава. Палестина няма международно признати граници,няма собствена валута,няма икономическа инфраструктура и т.н-по всички пунктове.Как я виждате като държава.Там нищо не се твори,не се произвежда,а се живее само от подаяния и милостиня!!!

31

Палестнци=джихадисти

преди 3 седмици

Палестинската джихадистка група Хамас е само едно от грабителските терористични пипала на нео-нацистка сатанинска джихадистка мафия на Иран, другите са останалите ислямски терористични групи обединени в и с Палестинска автономия като ООП, Фатах,Турска АлАкса,Ирак ИДИЛ, Ливанска Хизбула, Сирийска АлКайда, Египетско братство, Йеменски хути и др.кпито трябваше да бъдат осъдени забранени и унищожени не узаконени, финансирани,въоръжавани от ООН

30

Правда

преди 3 седмици

Войната на Израел срещу сатанинско зло на радикални ислямски джихадисти от Палестински терор.групи като Хамас, ООП, АлАкса, Джихад, ИДИЛ,Хизбула и др.обединени в престъпната неонацистка джихадистка организация Палестинска автономия - съюз на корумпирани от ООН ислямски престъпници срещу човечеството - масови убийци, нагли лъжци, нелегални окупатори, похитители, педофили, изнасилвачи убийци елиминирани, ислямисти експулсирани от Израелска земя, и всички Еврейски заложници безусловно освободени.

29

Анонимен

преди 3 седмици

НЕЗАВИСИМА ПАЛЕСТИНА Е ФАКТ

28

Анонимен

преди 3 седмици

Израел просто пръскат срещу вредители в канализацията. Тази територия беше тяхна 40 години, дадена от Египет, ама нещо са се позавъдили плъхове и мишоци в тунелите отдолу, че трябва дезинфекция. Иначе ще плъзнат и към Европа:))

27

Дк

преди 3 седмици

Израел въобще кога ще започне да се бие с Хамас или само превземат чужда територия?

26

Анонимен

преди 3 седмици

А Хамас защо не се предаде терориста са и ще продължават да убиват

25

Анонимен

преди 3 седмици

и по конкретно с една бомба над кремъл там са теропристите

24

Анонимен

преди 3 седмици

Мир и ислям са две несъвместими противоположности.

23

Анонимен

преди 3 седмици

С примитивен терор не се прави държава. Къде бяха палестинските интелектуалци, борци за права, къде са палестинските идеали, не казаха каква държава искат да имат? Видяхме само жестоки терористи и изнасилвачи "Хамас". Палестинците не показаха готовност, да изградят държава, а само средновековен, с руски привкус, терор. С Палестина се задава нов Франкенщайн за света.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Държат елита на ФАЩ с компромати,за да ги изнудват за милиарди и оръжия.Компроматите от острова на Епщайн където са вършили кекс извращения след като той се е обесил са отишли в ръцете на умопомрачен,който иска да пороби целия свят.Неслучайно войните в Газа и в Украйна ги оглавяват корумпирани,които не искат да спират,защото ще спрат милиардите и ще паднат от власт.Задействали са плана за Велик Небесен Йерусалим.Ако успеят да запалят световна война ще махнат на всички човешките права.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Да я спират.Войните в днешно време са се изродили всъвсем.Като гледам от укро пропагандата редовно пишат срещу невинни мирни граждани и най-вече подрастващите както в Газа така и в Русия.Пълна изродщина!А да не говорим за лицемерието на Запада,което отвращава.

20

баба мара

преди 3 седмици

ами воината в украина кога лицемерие без краи оръжие и печалби и прос-то-тиите на деменцията от 300 милиона население няма ли свестни хораизмежду тях ами избират все де-би-ли също като в българия

19

Анонимен

преди 3 седмици

Газа бяха започнали да имат много модерен облик сравнено с Израел. Освен това, християните живеят там свободно, защото евреите ги тормозят и те бягат при мюсюлманите. Много палестинци също са християни. В еврейската религия, ако си друговерец, а не евреин, значи ако искаш да живееш с тях евреите, значи трябва да си роб. Това ги учат даже и в детските градини. Масово е в цял Израел. Израел бомбардира църквите в Газа и ги обяви за бази на Хамас.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Израел не се "защитава", а правилната дума е "напада"! Преди това там е имало Британски мандат Палестина, което е все пак някаква форма на управление. Имало е даже отделна палестинска валута в този период и сечени монети. Върху парите на два езика, арабски и иврит, с две отделни азбуки, се е изписвало, че това е Палестина. После идват еврейските терористи и започват да правят атентати. Това е официалната история! Друга история няма! Историята е само една! И така се създава изкуствено Израел!

17

Деменцията може ли

преди 3 седмици

да повтори казаното отново и днес? Сега вече знам защо руснаците ще спечелят!

16

Анонимен

преди 3 седмици

А зад САЩ стоят голеите еврейски фамилии. Трябва да се почне оттам.

15

Факт

преди 3 седмици

За всички убийства и войни стой сащ,те живеят от смъртта и болката на хората.

14

До Точен

преди 3 седмици

Израел няма проблем с това да ги признае , точно т.нар. палестинци на няколко пъти отхвърлят предложенията за 2 държави . Не веднъж тръгват и на война след като отхвърлят предложенията , но това разбира се не приключва добре. А иначе богатите арабски държави правят всичко възможно за да не допускат палестинци на терирторията си , то не се става богата държава като 'позлатяваш' други дъжава - трябва взаимна изгода.

13

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Само ако бай GUN и нънтанаху искат, а те не искат. Е в реищина. Какво се оказа, че нисичкият мъж с мустачките и идеално ушита от H.Boss униформа беше прав.