49

Въпросът

преди 1 месец

Въпросът е какво търси Израел на евровизия като това е страна от Близкия Изток т.е. Азия????????????????

48

Анонимен

преди 1 месец

От година на година нивото на песните в този конкурс пада драстично и той все повече се превръща в полит агитация на европейските принципи. Слава богу,че България няма участие...

47

Анонимен

преди 1 месец

Евровизия е конкурс за пдихопати.

46

Обективен

преди 1 месец

Eвровизия отдавна се превърна от културен в политически форум. Украинка спечели заради войната, брадата жена спечели заради "толерантност" към обpатните, сега израелка заради войната...не може на песенен конкурс да се развяват политически послания. Впрочем,от години не гледам тая поомия.

45

Анонимен

преди 1 месец

Малмьо е станал точно като ивицата Газа!Шведите не знам дали осъзнават,какво са си причинили!

44

ццц

преди 1 месец

Въпросът е какво търси Израел на евровизия като това е страна от Близкия Изток т.е. Азия

43

Българин в Сащ

преди 1 месец

Благодаря за споделянето от Малмьо.И в Щатите врякат дестина с шалчета и тероризират нормалните хора.Въпрос на кратко време е да ги разчистят!

42

По-добре

преди 1 месец

Разпаднете ЕС! ЕВРО И И ВСИКО СВЪРЗАНО С ЕВРО СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЕВРЕИТЕ,СЛЕПИ СА ВЯРВАЩИТЕ,ЧЕ НЕ Е ТАКА!!!

41

Уф

преди 1 месец

Тази година още по зле, от Финландия без ***, рогатата Ирландия, и един с розовата рокличка, не запомних от коя държава.

40

Анонимен

преди 1 месец

Украйна или Израел, или изненада?

39

До Българин в Малмьо

преди 1 месец

Много благодаря за ценната информация от вашия коментар. Радвам се, че всичко е спокойно и красиво. Поздрави на Швеция:)

38

Анонимен

преди 1 месец

Русия беше изхвърлена, защото е агресор. Израел, както и Украйна защитават родината си. Едните от ислямистите, другите от комунистите, все са терористи.

37

Анонимен

преди 1 месец

Не бяха 20 000, а 500. Опитаха да влязат в Малмьо Арена, но ги разгониха. Градът е пълен с полиция. Този път арабите не успяха да се "изявят".

36

Българин в Малмьо

преди 1 месец

Полицията е навсякъде и зорко бди за реда. Никакви сблъсъци няма. Градът е пълен с туристи от цял свят. Празник е на музиката и единството на Европа. Нацъфтели дървета , зелени паркове, чистота , цветя...Една шепа протестиращи палестинци не успяха да помрачат настроението.

35

Анонимен

преди 1 месец

Съсипаха красивата Швеция.

34

По същество

преди 1 месец

Холандецът беше дисквалифициран заради критики към израелската делегация.

33

пияница мистик

преди 1 месец

Пуснаха ги тези мелограмотни арабели навсякъде из Европа и те си помислиха, че вече това е тяхна територия. Ах, защо не съм един политик в Западна Европа. Как само ще ги излекувам бързо, бързо. Ще ги събирам от улицата и не ме интересува дали са граждани на държавата и са си изкарали паспорт. Товаря ги на самолети и ги пращам в Газа, Сирия или Афганистан

32

Идеалист

преди 1 месец

Каквито са оскарите, още по долна Евровизия.

31

Някой

преди 1 месец

Иначе така както са се събрали 20 000 да протестират направо депортация щом не им харесва в ЕС да се прибират. Който е недоволен от ЕС който е хванат да прави престъпление в ЕС няма двойни и тройни гражданства и кой какъв бил айдеее кой от къде ама а ба не не пътя и обратно кой от където е. Както се дава така може и да се взима. В ЕС са все пак малко по прилично, къде си мислят, че се намират......

30

Анонимен

преди 1 месец

Пълна подкрепа за Израел и Украйна! Едните воюват срещу исляма, а другите срещу болшевизма.