87

Анонимен

преди 1 месец

Изтреляна от украйна раке та е съборила един вход в Белгород 15 загинали и още толкова ранени. Кой е агресора питам медиите.

86

Агент полуинтелигент

преди 1 месец

Стигнах след дълго мислене до извода,руската армия в нарисувана на хартия,но не ми вярват началниците,защото не им се иска да докладват,че украинците бягат от картини с руски войници

85

Анонимен

преди 1 месец

Натикахте ги към вътрешността,да нямат Излаз на Руската граница!!!

84

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Селата Берлин и Вашингтон ли се казват? Там стигнаха ли вече? Питам за един приятел.

83

Анонимен

преди 1 месец

Постоянното питане за контранастъплението е провокация то е явно в чия полза е. Много неуместна провокация която не трябва да се допуска !

82

Кой крив кой прав

преди 1 месец

Нека да си припомним, че от този регион украинската армия от месеци обстрелваше жилищни райони в Белгородска област на Русия далеч от военни обекти. Както признават и украински военни, Русия иска да създаде зона за сигурност до границата на Белгородска област за да спрат тези обстрели. Да си припомним и това, че когато Израел е създавал подобна зона за сигурност, например по границата с Ливан коментарът от САЩ винаги е бил "Израел има право да се защитава".

81

Анонимен

преди 1 месец

Ожесточени само в очите на укро управниците и техните слуги а на фронта цели батальони се предават на руснаците а други бягат бързо

80

Укропа

преди 1 месец

Контраофанзивата как върви? Върнахме ли вече Крим?

79

ароматния пръч

преди 1 месец

Всичко зависи от намеренията на Русия.Ако е санитарна зона,защо е необходима?Ами ясно е,че причината е обстрела на цивилното население било в гранични руски градове като Белгород или в пак вече руски,за украинците окупирани като Донецк.И колкото по-далекобойни оръжия им доставят е логично да по-голяма тази зона.Досега ракетите на украинците имаха обхват до 100 км,чета че им доставили и до 300 км.Харков е на 411 км от Киев.Като им доставят с хиляда км,който иска да смята.НАТО само ша гледа.

78

ароматния пръч

преди 1 месец

И кое е отвратителното на името ми 80?Може и от съда да поискам така да ме именуват.Далеч по-добре ми звучи от небинарния пръч!То в дивата природа небинарни има само при някои низшите организми.

77

Липсваща "Армат

преди 1 месец

Да намерим още украински перални, че чиповете свършиха! В блатная няма хора, дерзайте копейки, че и вашият ред идва! Слава на Украйна!

76

vale_karo

преди 1 месец

Над 30 села под артилерийски обстрел , трима загинали . Дали Израел прави така ?

75

Анонимен

преди 1 месец

Украинските терористи бият се съревновават с Израел по убиване на цивилни, мирни жители. Само в един Белгород колко удариха. Безразборно метане на ракети и дронове-затова губят войната, мозък липсва.

74

Геле

преди 1 месец

После укрите реват, че нямат боеприпаси. Може ли така да хабиш ракетите на хаймарса за нищо? Имало било ступване на военни, ами то има видео от удара, някакъв автопоход имаше, никакви военни.

73

Анонимен

преди 1 месец

Под мен някакъв с отвратително име.

72

Анонимен

преди 1 месец

Шамани и шаламани толкова агресивни по медиите че няма на къде повече. Ще ви пратят на фронта като две и две. Защото някои трябва да пази украйна докато тя си върнела крим след като получи еф-ките "нашите"...Бог да ви е на помощ. ...Ние вече сме на възраст.

71

ароматния пръч

преди 1 месец

Мечката още не се е прозяла,но без да види франсета там няма достатъчно силен дразнител,за да изреве и да се затича към тях с отскубнато дърво.

70

АЛО,АЛО

преди 1 месец

Британското разузнаване кво вика укра ше я бъде ли ?

69

Горящ Абрамс

преди 1 месец

Само днес са освободени над 14 села! Слава на Русия!

68

Рендето

преди 1 месец

Клоунъ хвърля последните резерви, а Сирский е в дъбок запой! Туй според укро форумите и социалните мрежи, квото пишат и говорят, туй цитирам, другото което пишат и казват укрите не става за цитиране у форумъ, че шъ изтрият постъ!