40

Нали

преди 4 месеца

Израел няма място в Евровизия. Утре Индия и Австралия ще искат да участват.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Твърденията на екипа на Йоост са, че операторката го е снимала след изпълнението му, а се били договорили, да не го снимат извън сцената. Той два пъти я помолил да не снима и на третия я нападнал вербално, без да я докосва. Сега, това е тяхната история, но щом полицията се е намесвала, едва ли ще е за една псувня.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Джендровизия трябва да бъде закрита със закон.

37

Libre comme air

преди 4 месеца

Не казват точно каква е причината...

36

Анонимен

преди 4 месеца

Хора няма ли за него, че тръгнал по жени

35

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Когато Еврейката излезе, Холандеца си Закри главата със Знамето на Холандия а Гръцкия Участник се направи , че Спи .....Около 40 000 Протестистарат в Момента Пред Сградата на Евровизия ....Протестират Срещу Исраел и Подкрепят Палестина......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

34

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно е кой ще спечели, Израел, така че все тая кой е дисквалифициран. Като Рашка дойде да ни освобождава, ще спечелим и ние.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Tpябвaшe и ниe ga ce излaraмe, oncc napgoн, ga yчacтвaмe, c napчeтo. "...нarлaceнa, нaтъkмeнa... ...kooлacиooн aлaнrpo, Лeнчe лe..."

32

euro

преди 4 месеца

Конкурсът става все по-голямо шоу. Жалко, че не учасваме.

31

Анонимна

преди 4 месеца

Последно Израел печели Евровизия през 2018 година с песента ,"Toy" на Netta.

30

Анонимен

преди 4 месеца

След Украйна сега ще спечели Израел. Последно до колкото си спомням Израел спечели през 1998г. с оня джендър Дана Интернешанъл. Всичко е нагласено.

29

анонимен

преди 4 месеца

Погледнете го този! Това ли искате да гледате?! Много добре, че България на участва! Това не е конкурс, това е парад на извращенията! И защо участва представител на Израел, държава, която не е в Европа?! Не не мразя евреите, но тази Евровизия, не е това, което трябва да бъде! И изобщо не ми липпсва!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Защо БНТ няма да излъчва Евровизия, в отсъствието на български представител?Хората имат право да гледат конкурса и без наличие на пряко участие на БГ в състезанието. Или и заради неучастието на Русия? Бнт действа на принципа: След нас и потоп. Много проруска телевизия!

27

Бабите селото пейка

преди 4 месеца

Евро папат всичките. Той пък песен щял да запее. Ама гледай сега какво стана.

26

Рендето

преди 4 месеца

Хонландецът май не е чел "Брушурата" на Белиот дом, дет черно на бело си пише - кой може да псуваш и кой не! -)))))))

25

Проституция

преди 4 месеца

Проституцията в Европа е легална, в Холандия е норма, а в Швеция е забранена и клиента влиза в затвора. Като е обединена Европа, защо в Брюксел бъка от *** а в Швеция са забранени и отговорността е на клиента, а не на сутеньора

24

Въпрос

преди 4 месеца

Кой го гледа това нИщо

23

АнонимеН

преди 4 месеца

ДИСКВАЛИФИЦИРАН Е ЩОТО Е ХВАНАТ ДА ПРАВИ КЕКС С ЖЕНА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ЕВРОВИЗИЯ! ТОВА Е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА И НЯМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА , ЗАЩОТО НЕ ГО Е ПРАВИЛ С МЪЖ ТОГАВА МОЖЕ :dD

22

61

преди 4 месеца

Мда... Направиха изкуствен скандал заради холандеца за да отклонят вниманието от масовите протести срещу участието на Израел. И защо, аджеба, азиатска държава участва в Евровизия?

21

хахаха

преди 4 месеца

Западът кроял планове за Беларус? хахахахха - никкой не ще *** рашунгрия. никой не ходи там на море, никой не ходи там на ски, никой не ходи там на лов. на нищо. к