483

Анонимен

преди 1 месец

Дори лидерът на ГЕРБ да е много умна личност, което не е истина, непрекъснатите му изказвания всеки ден по няколко пъти започват да омръзват и ефектът от тях става обратен. Второ, по тази причина се налага да се даде медийна свобода и на други хора - на Сачева, Назарян, Т.Дончев, Биков, Добрев. Обаче ББ смята, че е сладкопоен славей и само той говори, като някои изхвърляния като тези за научните степени и звания академик, д-р.н., професор прозвучаха бутафорно и представиха ББ в смешен вид.

482

Случаен минувач

преди 1 месец

На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че спешно трябва да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.

481

Случаен минувач

преди 1 месец

След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ПП на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата наблизо за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява Лена Бориславова, разговор обаче не започва.

480

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност заглавието трябва да се чете: "С разделена ОТ МЕН държава няма как да излезем от кризата." А и какво е това изход от кризата ?! Посолството не харесва това !

479

Тон

преди 1 месец

Вие я разделихте,то не бяха паметници,национални празници, насаждане на омраза към русия,помощи за Украина за наша сметка, в устата ви само Русия,само Украина ,за България да споменете нещо за нашите проблеми, не по скоро брюкселските интереси са важни ,!

478

Анонимен

преди 1 месец

Мафията си има три кръга на влияние Радев Шиши и Бойко Разделяй и владей

477

Истината

преди 1 месец

Найране народа, облечете го ,нограмотете го, дайте му сигорен доход и покрив над главата да изгради потомство и ще може да решава как да излезе от криза. Вие искате от нищо нещо.

476

Истината

преди 1 месец

Хората които убиват по рефлекс убиват всичко за това виждат всичко разделено . Демокрация е всички виждаме и чувстваме различно. Държавата трябва да се изгражда но как с демокрация ли или по друг законен ред нека народа реши. Както е казал Бай Тошо кой си ти че да решаваш кое е цяло кое разделено?

475

Негър Скиор

преди 1 месец

Благодарение на Тиквата, наричат България Руски Троянски Кон в ЕС и НАТО. А хората от тези организации ги е Гнус от Мутри и "руският Смартфон" от снимката скоро ще се запознае със Закона Магнитски...........

474

Анонимен

преди 1 месец

Държавата е разделена защото хората са раздалени по разни критерии и това се дължи на политиците така че не виждам какво го е изненадало

473

Анонимен

преди 1 месец

Пенсия,Банкя,забрана на лицето във вмешателството в управлението на държавата,за да настъпи чаканото спокойствие и вярата във всичко честно било то избори,общ. поръчки и т.н.

472

АААА 2

преди 1 месец

ДОКАТО БГ е в евроаъалнтическата орбита няма да се оправи никога !

471

Гацо Бацо

преди 1 месец

От кризата ще излезем, като излезем от сивата икономика с която обещахте да се справите и забравихте!

470

до 475

преди 1 месец

До ГЕРБима друг по -добър прочит - Групировка за ефективно разграбване на БЪЛГАРИЯ !

469

бг смешки 2

преди 1 месец

истината е че отдавна всичко читаво се изнесе от БГ кочинката !

468

Анонимен

преди 1 месец

473 Бойко Борисов е уважаван политически лидер в Брюксел. ГЕРБ е уважавана членка на ЕНП. Доказват го редовните посещения на шефа, на тази най-голяма дясна, европейска партия, Манфред Вьорнер, който винаги идва в България за да подкрепи Борисов и ГЕРБ, преди избори. Урсула фон дер Лайн се очаква да посети скоро България по същия повод. Къде са ПП,ДБ, в Брюксел? Хааах, никъде? След като обидиха Габриел, получиха розочароваща реакция от ЕК.

467

Анонимен

преди 1 месец

Има няколко наети драскачи безделници за безплатна биричка драскат невиждани глупости кой ли и вярва

466

Анонимен

преди 1 месец

До 478 и на коя мафия 478 ако бяхме правова държава такива като теб подлежат на солени глоби МАФИЯ са тези дето вече 4 год разрушават саботират грабят държавата ни

465

Анонимен

преди 1 месец

473 Бойко Борисов е уважаван политически лидер в Брюксел. ГЕРБ е уважавана членка на ЕНП. Доказват го редовните посещения на шефа, на тази най-голяма дясна, европейска партия, Манфред Вьорнер, който винаги идва в България за да подкрепи Борисов и ГЕРБ, преди избори. Урсула фон дер Лайн се очаква да посети скоро България по същия повод. Къде са ПП,ДБ, в Брюксел? Хааах, никъде? След като обадиха Габриел, получиха розочароваща реакция от ЕК.

464

Анонимен

преди 1 месец

ПП,ДБ покриват контрабандата в България, фалшифицират чужди подписи, чу...ат се в тайни апартаменти, крадат левчето отгоре, от бензина, задлъжниха с 20 млд държавата, надува инфлацията и ни отдалечава от Шенген. Лъжат и нарушават законите. Три пъти се провалят. Държавата не е учебен полигон, аут ПП,ДБ, от политиката, моля!