51

Анонимен

преди 1 месец

Медиците носят такава вина за всички грешки при ковид пандемията и вместо да имат очи да се извинят на народа и да поемат някаква отговорност, имат нахалството да изискват! Кунчев даже още не е отстранен от поста!

50

георги тодоров

преди 1 месец

дадох имената му и телефона му и практиката му.

49

Анонимен

преди 1 месец

Точно така. Подкрепям 49. Ако ще са задължителни тогава по закон трябва да поемат отговорност за всякакви странични ефекти. Ние децата си не сме ги намерили на улицата. По мое време бяхме ваксинирани - да, но тия ваксини наистина работеха и повечето са били само веднъж в живота. Сега никой не знае какво има в тия съвременни бъркочи.

48

Анонимен

преди 1 месец

Задълнително ама друг път. Всеки има право на избор дали да се ваксинира, или не. Никога никой не ми дал да прочета листовка на ваксина, не ме е уведомил за нежелани реакции. Ако ще е задължително, което едва ли ще стане трябва да има и фонд за обещетения от пострадали от ваксини, ама пак ще замитат под килима... то и сега уж има здравеопазване ама само така говорят иначе няма...

47

Анонимен

преди 1 месец

Аиде Личните, педиатрите и всички там дето се водите общопрактикуващи да се наврете в някоя болница и да бачката като лекари, а не като администрация каквато сте. Личните и педиатрите не лекувате нищо. Цоцате касата и се чудите как да откажете направления. Не ми трябвате вие нито ваксините ви. Ходя си на частно само и съм здрав. ОПЛ са дъното на лекарската гилдия закривайте ги!

46

свети Йоан Кръстител

преди 1 месец

Ако ти смяташ себе си за Йосиф, а сина си смяташ за Исус Христос, можеш да бъдеш напълно спокоен. Не го ваксинирай за никоя болест! Дори да умре, нали после отново ще възкръсне? Какъв е проблема? Наскоро беше Великден. Защо някой нашенец да не повтори възкръсването на Христос? Само той ли е можел да го направи?

45

Анонимен

преди 1 месец

Тия сега откриха топлата вода. Та нали едно време беше точно така. Като бяхме ученици още по време на часа ни водеха в лекарския кабинет и ни слагаха ваксини. Нямаше увредени и умрели деца. Всички оцеляхме.

44

АК47

преди 1 месец

А какви са тези ваксини напоследък - хем ти ги бият и трепят, хем с нищо не те пазят? Как само ученици са болни като скоро са ги ваксинирали? И каква е тая ваксина за срок 4 год. То до края на живота си на всеки 4 години ако ги слагаме, то трябва 15 дози най-малко да си бучнем!!! И то от всеки тип!!! Как преди се слагаха и пазеха доживотно???

43

Анонимен

преди 1 месец

Който ваксина вади другиму, от ваксина умира

42

Менгеле

преди 1 месец

Плача от умиление! Ние ги мъчехме и режехме, а то можело и със задължителни ваксини!

41

Intel Inside

преди 1 месец

И как ще стане изгонването от училище според докторчето като в Конституцията пише, че образованието е задължително до навършване на 16 год? Да не говорим, че умните деца си губят времето в училището, превърнато отдавна в бардак?

40

Фют

преди 1 месец

До 38. А ще счупиш ли твоята, когато децата ти се разболеят и няма да могат да ги излекуват? Или тогава пак лекарите ще са виновни.

39

D

преди 1 месец

да, приемете го този закон, така и малката част останала в Бг ще се изнесе към Европата и ще останат само онези дето изкарват до 3 клас.

38

Анонимен

преди 1 месец

кви ваксини какви доктори какви *** с какви глупости ни занимават тез прости мидици ква сопа кой пак ще яде сопата пак бой после що бием медици

37

Беновска пипа

преди 1 месец

Първите ваксини в света са поставени преди повече от 200 години и са спасили човечеството от едрата шарка, тетанус и т.н. В България, обаче, през 21 век, продължават да се водят спорове дали има полза от ваксинирането или не.

36

Решението е просто

преди 1 месец

Училища за ваксинирани и деца на антиваксъри. В големите градове никакъв проблем.

35

Анонимен

преди 1 месец

Чупя главата на всеки, докоснал децата ми!

34

Анонимен

преди 1 месец

Дайте им имената на тия, които го искат!

33

не знам хора, но

преди 1 месец

при намаляващо население трябва да се съобразявате с желанието на родителите, а не да им налагате това и и онова...

32

Анонимен

преди 1 месец

То и без това тези, които учат, учат на частни уроци. Останалата сгaн само се влачи до училище колкото да си купи дрога и е събитие ако влезе в час. Така че никой няма да изгуби от такова нещо. Просто ще се изсветли фактът, че образованието е само частно, а държавното е фиктивно, ще се разделят учениците на учещи и неучещи и училищата ще продължат да се посещават само от тези, които не учат. Така поне няма да си пречат едни на други.