14

Алоооу,СалмонЕЛКЕ!

преди 1 месец

Запри се малко! Стана ти жълтокафяв езика да облизваш старателно и сервилно отходната тръба на Главчооглу! По-наведена си и от Кукунелка! Що за гербера3тка п0дл0га точно си ти,списвачке?!? Колко хиляди пъти трябва да напишеш "министър-председател" в три изречения... Оля се с тая жълтокафява евроатлантическа ценност около устата! Той Толупа с право ви нарече булю-булю-булю-булю - ми$$ирченца :) :) :)Какво ли не прави един джурнали33т за 100 гривни! :) :) :)

13

Кастриран стършел

преди 1 месец

Турците не са ли *** бутнали този манастир бря? Нали навремето турчолляците са потурчили всичкото булгари, а тези де не искали да бъдат потурчени ги заклали, и разрушили всияки манастири и църкви? Нещо много се обърках с това ковто виждам и това което ни казва официалната ни история. Май по свободно съчиняване на история само македонците ни бият.

12

Нане

преди 1 месец

Интересна раута, главурдата, кат дрът комунист, не е ли атеист... Или сега е пръв юрохатлантист... ===)))

11

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

Мръсната празна глава! Главчев

10

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата возеше футболисти с правителствения самолет,кючекини и мис Бикини..

9

Анонимен

преди 1 месец

Докато ни си приеме със закон,че изборите са легитимни при гласували 50% плюс 1 глас от ВСИЧКИ имащи право на глас,не гласувам.Но пасаран,Не прохонже...

8

Анонимен

преди 1 месец

Вижте каква сурдулица е повел тоя Главанак.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тоя що не стана калугер като толкова го влече по манастири , а стана .... и аз не знам що стана , защото за нищо не става .

6

И Главчо

преди 1 месец

Като ментора си Боко.Дамо църкви и манастири.

5

Не ГЛАСУВАЙТЕ!

преди 1 месец

Главчо голямата Тиква е пример за повръщане! Както е и с неговия патрон Буцан,който за да спаси кожата се люби с тези,които го вкараха в ареста! Простака Киро е същата боза,пристана на тези,които щеше да ги вкарва в затвора! Днес слушам Копейката Костадинов,че е готов на брак с всички без ДПС! Ееее за какъв морал в политиката говорим! Морал няма и ви призовавам НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! С вашия глас им давате по 12 лв.дотацийка,те не заслужават и лев!!!

4

Не ГЛАСУВАЙТЕ!

преди 1 месец

Бойко Мъдурков Толупов заклеймяваше хората на Киро,че се възползват от властта и пътуват по света безплатно! Аз питам Главанаков издигнат с помощта на Буцан Мародера с кво е по различен от ,,булките" на Пеевски? Ами да,що да пътуват чуждите безплатно,докато може да са нашите! Българи, НЕ гласувайте! Спестете си тези 12 лв с вашия глас,които отиват за избраната партия! Тези пари ги дайте на болни дечица,а не събирайте капачки за тях!!!!!

3

Петко

преди 1 месец

Кво става провинциалистите? Дрънчи ли ви главата на кухо? Я кажете много ли мразите софиянците със скъпите коли и огромните апартаменти за десетки и стотици милиони?

2

гражданин

преди 1 месец

А този започна да става по нагъл и мразен дори и от академика !!!!

1

Бидон с деменция

преди 1 месец

този главчо няма ли друга работа, цяла българия се тресе от проблеми ами тръгнал по манастири