9

наивник

преди 13 години

А бе ,този Дражков ,не е ли сега нещо шеф в ДАНС?!Егати държавата....

8

ИДИОТ

преди 13 години

ХАЙДЕ ЦЕЦО ИЗВАДИ ТАЗИ ТАЙНА НА БЯЛ СВЯТ,НАЛИ СИ БОРЕЦ ЗА ИСТИНАТА И ПРАВДАТА.НЕКА НАЙ-ПОСЛЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕЩО ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ.ХАЙДЕ И ТИ БОРИСОВ-НАПРАВЕТЕ ТОВА И ЩЕ СИ ВЪРНЕТЕ ДОСТА ОТ ЗАГУБЕНОТО ДОВЕРИЕ.

7

Анонимен

преди 13 години

Какво има повече да говорим?

6

преди 15 години

Абе какво говори тоя аз го познавам докато беше шеф на полицията в Русе . Всички контрабандисти, нарко дилари и търговци на антики всеки месец му бутаха пари за да не ги закачаме и като хванем някой тоя веднага звънкаше и оправяше нещата . По корумпиран началник от него не съм имал .

5

sledstvie

преди 15 години

Нали същите тези искат да унищожат следствието, което е по-независимо от дознателите в МВР, никой да не им знае далаверите, а дознателите могат да си ги въртят както си искат.Най-много вина за унищожаване на следствието е в НДСВ. Благодарим ти царю! Направи много за България!

4

Дядо Коледа

преди 15 години

че който и друг да изберем,а не БСП,НДСВ и ДПС - ЩЕ СА ПО-СВЕСТНИ И НЯМА ДА СА МУТРИ,КАТО ТЯХ!

3

преди 15 години

Тръгнал Ваньо Танов да говори за крах в системата! Ха- Ха! Докато са живи такива като него, Атанас Атанасов, Румен Петков и т.н. тази система няма да излезе от кризата! И за какви политически чадъри и интереси говори, когато и малките деца знаят, че именно такива генерали са на върха на пирамидата, а не машите им- разни там Иван Костовци, Сергейчовци, Ахмедчовци и прочее...

2

КНК

преди 15 години

Нас ни въртят на бавен огън ,а бандитите от БСП,ДПС,НДСВ и др. такива производни бъркат отгоре за да се сварим рамвомерно.РАЗБЕРЕТЕ!ВСЕКИ ДРУГ ЩЕ БЪДЕ ПО-ПОЛЕЗЕН ОТ ТЯХ ЗА БЪЛГАРИЯ.

1

biv6

преди 15 години

govoriat kato biv6i,,zatavame o6te pove4e,vsi4ki sa v ob6tia kup