82

Миле

преди 3 седмици

Половината опции са безполезни в Бг , знаците не са актуални и са скрити зад дървета и храсти, а пътната маркировка е опция дори и на магистралата , автоматично спиране .....? На магистралата от отсечка от 500 метра има 5 цвята асфалт демек кръпки с различни свойства и качества , направи си сметка като abs à скача ту на хлъзгаво ту на грапаво в продължение на 10 сек компютърчето се чуди какво става за Бога

81

Анонимен

преди 3 седмици

Достатъчно са скъпи колко е още )

80

Данък живот

преди 3 седмици

2022г. си закупих Дачия за 22000лв., сега е 29000 лв. Базов модел.Цените ще летят още нагоре.

79

българина

преди 1 месец

ще мине време и ще има бестселъри, Когато демокрацията идва вповече, недоносчето ЕС!

78

Анонимен

преди 1 месец

Значи камера ще ни снима непрекъзнато докато шофираме или сме в автомобила?!? Това е направо прекалено! Черните кутии също са доста спорни, предвид това че ще записват местоположение!

77

Анонимен

преди 1 месец

В България няма знаци. Братчедите отдавна ги утилизираха за чушкопеци на открит огън. А пластмасовите знаци пък стават за капаци на каците за зеле. Честита ви асистенция! Черната кутия пък ще ви я предложат от погребалната агенция в стандартното оборудване. Дрегер пък трябва да е принудителен за пиянките. Алкохол от много години не близвам. От къф зор при всяко стартиране да им ду...м? От 2027 пък стандартното оборудване ще включи и по един нато порчен вграден в седалката на водача. Свиквайте!

76

Сифилидко

преди 1 месец

Превръщаме се в тамагочита

75

Анонимен

преди 1 месец

Следващата стъпка е дадат контрол на национално ниво на тея системи и коли ще караме през крив макарон, пълзящата диктатура продължава

74

61

преди 1 месец

лекувай се, руснак

73

Анонимен

преди 1 месец

И накрая ще извадя стария ми ХМ , или още.по-дъртия ЦХ, и ще карам като човек ......не зомби....

72

ЕКСТРА - МАНИВЕЛА?

преди 1 месец

ОЩЕ СМЕ СИ ЗА ПЕЩЕРИТЕ. КВО НИ БЕШЕ ХУБАВО В ТКЗС-то, В КРЕМИКОВЦИ И В ОФ? НА РОБА СВОБОДАТА МУ ПРЕЧИ.

71

ахахаха

преди 1 месец

До Радослав 68 - "Първият които успее да ми обясни за какво ти е в България система за следене на маркировката" - излез от миналото, брат! Тая система на няколко пъти ме е спасявала! Без нея кратко разсейване по магистралата, дори и бавно да караш със 100-110, може да е фатално.... Дори и без маркировка работи - камерата си засича до къде стига пътя и от къде започват храстите....

70

Анонимен

преди 1 месец

Бързо купувайте преди 6 юли :)))

69

Гошо

преди 1 месец

Европейския съюз вече е към края си изчерпа се и то се вижда по творчеството им!

68

Радослав

преди 1 месец

Първият които успее да ми обясни за какво ти е в България система за следене на маркировката, при положение, че на 90% от местата я няма ще получи грамота и тиквен медал. Тя държавата не е сложила мантинели като хората, почти никъде няма котешки очи, маркировка, пътя леш, но система щяло да има да следи, че тя ще забие за 1 седмица се България защото няма да може да намери маркировка и ще си помисли, че е попаднала в Сомалия.

67

Дванадесет!

преди 1 месец

На ЕС му е време за канала.

66

Анонимен

преди 1 месец

Cъrлacyвaнo ли e c nocoлcтвoтo, ga ce nитa Гaлeтo?

65

Анонимен

преди 1 месец

Поредните глупости на ЕС и както всички останали винаги удрят в джоба на народа. Този съюз беше нещо добро до към 2010 година. От тогава се изврати и продължава все в същата посока.

64

Анонимен

преди 1 месец

Кво ми се обясняваш бе кредитен робе, тия като тебе дето ви лъжат с рекламите по ТВ бил смятал, то когато е трябвало да се учиш не си смятал а си блял, айде сега отиди при застрахователя си и го питай какво то овехтяване и защо първата година е най-голямо и колко се обезценява една кола само като я изкараш от магазина. Аз карах нова кола която продадох 10к надолу след 5 години, ти си изплащал лихви!

63

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът е какво става с личните данни събрани от 7 допълнителни асистиращи системи, нещто като Tik-tok и Facebook, продават ги на застрахователи и ги използват за изкуствен интелект без да платят и 1 стотинка автомобилните производители :)