252

П

преди 5 дни

Тука вече, ако приемат нещо подобно, народа ще излезне наистина на улицата! Не може да изискваш нещо, което е непосилно за средностатистическите хора. Чудят се как да обират хората. Една кола на газ дори и 20 годишна е много по- еко от дизел евро 6.

251

Анонимен

преди 3 седмици

Според мен идеята е рекeт. Да ни накарат да плащаме на закъсалите Германия и Франция, които произвеждат автомобили. Така например Audi A2 с разход извънградско 2.7л./100км. с аутостарт ще е забранен, а чисто нов джип Q8 с разход 11л./100км. няма проблем да влиза дори и в центъра защото собственика си и платил робския данък на господарите. Хубавото е че скоро Китай ще ги измести напълно.

250

EV CARS

преди 1 месец

То хубаво да сме както в Европа с по нови автомобил ,но нека първо и заплатите станат като там . Нормално е като сме с най ниските заплати в Европа да сне и с най старите автомобили.На господата от парламента им е много лесно тях нали ги возят с нови коли купени от нас.

249

РВ

преди 1 месец

То убуу да сме като Европата, да караме само нови коли а който няма пари- с обществен транспорт. Ама трябва да ИМА НАДЕЖДЕН и УДОБЕН обществен транспорт първо! Господа законотворци, вие на БДЖ скоро качвали ли сте се? А да стигнете с обществен транспорт от Пловдив,примерно до Видин опитвали ли сте? Нещата в една къща ли ще е,фирма ли ще е, държава ли ще е,се оправят с мислене. Но от вас мислене явно няма как да очакваме. Цяла България се топли с ***, изсекохте горите, ,колите ви проблема

248

Простотия

преди 1 месец

Ауу много замърсяват старите автомобили ама това че сечете гори по-големи от целия балкански полуостров въобще не замърсява!Ще си карам каквато кола поискам, няма да ни казвате как да живеем, нещастници!Смъртни присъди заслужавате за всичко това което правите!!!!

247

Реалист

преди 1 месец

Въпрос на време е Путин да ни освободи от евporейското иго, и тогава ще караме нови китайски джипове по 20 хиляди лева.

246

Бай Торбалан

преди 1 месец

Мощно ура огласи родните простори, когато разбрахме за това. Бяха проведени многобройни и многолюдни събрания, дефилета, събори и всенародни веселия, на които трудещите се с бурни ръкопляскания със ставане крака и скандиране. Невероятен трудов ентусиазъм обзема широките народни маси. С грейнали лица и усмивка на уста, народът приветства управляващите. Трудовите колективи пишат благодарствени писма. Радост и оптизъм обзема всички.

245

Анонимен

преди 1 месец

"В документа е записано, че ще бъде въведено прогресивно данъчно облагане, насърчаващо използването на енергийно ефективни превозни средства с ниски емисии." - Свобода ... Ама наннаииии!

244

Observer

преди 1 месец

Българина пак разбира от всичко, коли, жени,футбол, политика ей няма равен. Абе ей, напълнили сме се с тинята на Европа с таралясници на по 20-30г. и какво искате да убедите че са по добри от да речем не чисто нова а примерно макс. 5 г. кола? Еми не са. Карайте си ги и се гордейте с тях. Щом така ви харесва. Абсолютно за съм за такъв закон. Все пак тук не Африка да събираме *** на белите страни

243

време е

преди 1 месец

да се изчистят зеленясалите паветножълти

242

Време

преди 1 месец

Беше да се спре вноса на гробници!

241

Honda

преди 1 месец

хвали старо, купувай ново!откакто си купих чисто нова кола, никога повече няма да се върна към таралясник втора употреба! новото си е ново-гаранция от производителя, никакви проблеми и само пълниш бензин и караш!

240

Анонимен

преди 1 месец

*** се усети, че ако не спазва европейските норми, ще пострада и той и майка му.

239

Анонимен

преди 1 месец

В петък пазара ще првдлага ***, а в понеделник тоалетна хартия...Тия са по зле и от ***, удея си нямат какво правят.

238

Анонимен

преди 1 месец

252. Точно, след тази новина нямам намерение да сменям 20 годишната дизелка. По скоро ще се запася с резервен двигател и скоростна кутия за като умре сегашият. 1000% увеличение на данъка ще ми бъде по евтино да я пазя отколкото да купя нова електрокар. Явно ще я карам тази докато съм жив или докато има ЕС.

237

Анонимен

преди 1 месец

Става въпрос за "нероден Петко"! Я стига глупави дискусии по тема,която не е тема! В ЕС не ние изпращаме писма,а те ни изпращат наредби!

236

Анонимен

преди 1 месец

Точно обратното трябва да направят - да улеснят вноса и притежанието на стари коли, за да станат по-евтини. Тогава някои, които карат 25-30 годишни коли, ще могат да си позволят по-новите 15-20 годишни коли. Сега с тези промени ще продължат да си карат по-старите коли, докато ги изцедят до дупка, вместо да си купят по-нови.

235

Факт

преди 1 месец

Може да се забрани само вноса на автомобили които са снети от регистрация в ЕС.Имат ли си такава-не може.Виж извън ЕС може да има всякакви забрани и мита.

234

Мда

преди 1 месец

Проблемът е както винаги в липсата на финаси...Както скоро четох някъде - в България луксозният автомобил не показвал колко пари имаш, а колко имаш да даваш...

233

Анонимен

преди 1 месец

Забраниха ги най-вече заради ниския разход и надеждност. Има много добри двигатели евро4 и евро5 с разход 5/100, които минават 500 000км без тежки ремонти.