13

Анонимен

преди 1 месец

До 12 хаха, "великата тюрке" вика. Това туркофилтие сте единственото нещо по-жалко от русофилите на тоя свят. И аз съм бил на повече места по света, отколкото ти някога си чувал, така че много добре мога да преценя кое място е дупка и кое не.

12

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11 - Ти май си бал на курорт самуеръ по булгаристтанското лайномморие, защото там е точно както описварш. Ако беше на курорт във великата Тюркийе, щеше да знаеш че услугите и качеството им е на световно ниво. Ах този жалък гладен и гаден бъллгаропутекус ах ...

11

Анонимен

преди 1 месец

Много са смешни туркофилите от тоя жалък сайт колко се напъват да изкарат тюркето като някакво много готиното място. Бил съм там един път на курорт - никога повече не бих стъпил в тая недоразвита провинция пълна с ниски инбреди с 80 iq. Поне научих откъде е дошла циганиятa на балканите

10

Анонимен

преди 1 месец

Само някакви пълни скъсаняци и чалгари биха посетили тоя пренаслен от роми ислямски шитхолл. А бедняци по света с лопата да ги ринеш, така че броят на туристите не е толкова необясним. Иначе всеки с грам култура и пари би отишъл буквално където и да е другаде.

9

Анонимен

преди 1 месец

8 ще вземете на Марко Тотев дисагите вместо гири.

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има Истанбул, пак ще си бъде Константинопол. Казал го е Св. Паисий Светогорец. Ние ще си вземем Одринско, Люлебургаз, Бунархисар, гърците ще си вземат островите и западното крайбрежие на Маша Азия, кюрдите ще си сформират държавата, Израел ще вземе югоизточна Мала Азия, а Армения североизточна. Истанбул ще бъде под международен протекторат. Турция ще се свие до Анкара и околностите.

7

Анонимен

преди 1 месец

До 6 интересно ми е г..а н..ь.о,защо туристите не посещават София,нали сте ентелегентна нация,или са разбрали ,що за народ сте.

6

Анонимен

преди 1 месец

Да посещават, докато го има. Скоро няма да го има, както впрочем и цялата държава Турция, изкуствен проект на великите сили.

5

Анонимен

преди 1 месец

До 2 за какво му е на някого този гнусен език?

4

Реконтра

преди 1 месец

...а Истанбул си е все същото гето!

3

Ббб

преди 1 месец

Колко емигранти са минали през нас, що не ги пишем туристи и ние. Или са инвеститори.

2

скоро скоро

преди 1 месец

Учете турски език. Ще ви е нужен.

1

До1

преди 1 месец

Гледай да не направят един референдум в Кърджали и цяла Южна България да не иде към тая дивашка тарпания щото ще изберат благоденствието пред мизерията