258

Анонимен

преди 1 месец

В резултат на тази война, подклаждана от Урсулата, Борел, Шолц, Макрон и Туск, ЕС обеднява и почти остава без боеприпаси и оръжие във военните си складове, Европа бързо може да стане потърпевша от неконтролируемо разширение н войната.САЩ и ВБр чрез няколкократното разширение на обема на военното производство забогатяват, така че имат полза от продължение на тази война поне още 1-2 години. А Китай е наблюдател.

257

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че е излишно да се споменава, че в Украйна воюват не само украинци, а и спеччасти от цяла Европа и САЩ, нещо като интербригадистите в Испания през 1936-37 г. Та дори на баба внучето Макрон иска в тази война да се включат официално военни части на Франция, Германия, Полша. Само че Макрон забравя, че Полша е съсед на Украйна, зад нея е Германия, а на ЮЗ от Германия - Франция. Забравя и факта, че без доставка на въоръжение и боеприпаси от САЩ,Украйна би издържала 1,5-2 месеци и сетне - ***

256

Анонимен

преди 1 месец

До последния Украйнец . Още малко остана . Горките хора . Жалки пионки на чужди интереси ..

255

тоти

преди 1 месец

Няма по луРуснаците и затова Света им гледа сеира и си празни складовете,произвежда нови оръжия и хората имат работа пари и си живеят хубавия живот ,а не умират в землянки и мазета като плъхове!! Те това си заслужава ДИВИЯ КОМУНИЗЪМ !!

254

Казума

преди 1 месец

Гадни ментаци, не 400 милиона помощ, а оръжина на такава стойност. 400 та милиона си остават в УС, а от началото на войната военната им индустрия е пораснала 5 пъти.

253

Анонимен

преди 1 месец

За каква ''помощ'' се говори , нали ЕС ПЛАЩА ЦЯЛАТА СМЕТКА НА ВОЙНАТА . А САЩ и Англия само ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТАЗИ ВОЙНА . Няма ли доблестни хора в ЕП , за да виждат истината , каква е тази кокоша СЛЕПОТА ?

252

яко

преди 1 месец

е това е "помощ", на човек с разстройство да му даваш рициново масло.А на янките да им се върне "помощта" трикратно, след като унищожат Украйна и съсипят Европа.

251

Роза

преди 1 месец

"Тъжна младост в тъжни дни-дни на марсовата слава!Дни на страшни кръвнини,дни на лудешка "забава"!"-Хр.Смирненски

250

Анонимен

преди 1 месец

Това не е помощ а наливане на масло в огъня. Запада много добре знаят че Русия ще си върне Украйна и затова правят всичко възможно да намалят военния потенциал на двете държави колкото може повече. И не става въпрос за техниката а за живата сила. Техниката може да се произведе по всяко време, живата сила не се възстановява толкова лесно и се губи генофонд.

249

катя

преди 1 месец

пак изстривате

248

temu

преди 1 месец

temu - щат ска, печалбарска фирма, препродаваща китайски стоки. пфу!!!

247

д-р ВГЗ

преди 1 месец

Новата помощ е свързана с проучване на Пентагона. То показало голяма вероятност въпреки помощите от ЕС и САЩ, Русия да пробие по целия фронт. В този случай САЩ все още можел да помогне. На помощ била привикана цялата налична индустрия за производство на възелин. Това бил последният план на американците за оцеляването на Украйна. :)

246

Лош

преди 1 месец

Чудя се кога ще ги нюкнат...и страданието ще спре

245

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече САЩ "помагат" на УКрайна, толкова по-плачевни резултати за нея...

244

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и НАТО понасят тежко поражение в Украйна. Вашингтон зачеркна темата за НАТО в Украйна,както и за член 5-ти и остави проскубаните европейски колониални "ястреби",да си првят Европейска война.Те нямат армии с изключение на Полша,но ще им трябва пушечно месо.

243

Митко Пешев

преди 1 месец

Руснаците напредват по цялата фронтова линия. Няма Интензивни боеве има Интензивно дрискане

242

Краваромраз!

преди 1 месец

Говедари!

241

Анонимен

преди 1 месец

Вече нищо не може да помогне на Русия. Оръжие на Нато за 90 милиарда долара ще бъде изстреляно към тях и по тях. Още повече убити, сакати, за какво?

240

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно ще стигнат на Зеленото да изпрати в месомелачката още поне 60 000 украинци. Но това може и да не стане, въпреки милиардите. Украинците осъзнават, че не са нищо повече от пушечно месо и бягат от мобилизация. А които са на фронта вече отказват да влизат в безумни сражения. Така че броят на шарените хартийки им все по-малко значение. А какво стана с онези от Чуждестранния легион? Има ли още някой жив от първата партида?

239

Анонимен

преди 1 месец

Човек на 12000 км от тук е решил, че друг, без значение кой, трябва да умре за да може този далечния да си продава оръжието и върти бизнеса. За него е без значение колко държави или семейства ще изчезнат, важното е да се продава. Пуска новини, че е много важно да умрат хората за НАТО. И готово. Всички балъци са в окопи а отгоре през сателит само се коригира артилерията. И тези в окопа се изпаряват за секунда. И бизнеса продължава!!! До безкрай!