38

Ганю Балкански

преди 1 месец

Не вярвах че магнитните бури могат да повлияват на човешката психика и емоции,но като видях резултатите от решенията на журито на ,,Евро-Визия" вече изобщо не се съмнявам във влиянието на слънчевите изригвания върху мозъкът на човека.

37

Кольо Китаеца

преди 1 месец

Значи в чуждите новини бяха показали ,че Х@@РП ще правят "тестове" между 8-10 май 2024г. ,но видиш ли грантаджиите пак лъжат ЗАСПАЛИТЕ от какво било явлението .

36

Недоразбрал пак

преди 1 месец

Не мога да си обясня това явление,при което в 3 часа сутринта по тъмна доба,нещо тръгнало от Слънцето ще достигне тъмната част на Земята.

35

мдааа

преди 1 месец

Минава една магнитна буря и изтрива всички компютри и занулява банковите сметки. Колко удобно.

34

Анонимен

преди 1 месец

Чудо големо, а всяко чудо за 3 дни! :)

33

Хххх

преди 1 месец

До 30мда тъй става то бе пич...всяка елетронна система има някаква степен на устойчивост срещу електромагнитни смущения....най малкото всички сървъри с в метални шкафове които са заемени или голяма част от сървърите са под земята...интернета ти е по оптични кабели в голямата си част всичко е вкопано в земята и екранирано...ай стига с тияхоливудскибози а...

32

Хххх

преди 1 месец

т.е. ако сега аварира 100кV трансформатор за това ще е виновна магнитната буря.....абе западните *** тотално изтрещяха...а какво стана с проблем 2000 когато всички компютри щяха да се скапят и щеше да настъи апокалипсис...самолети щяха да падат от небето и теп подобни...абе тоталнадебилщина и перверзия създадена да държиовцете нащрек...абе ваштапрооозта всяка важна система е създадена да устоява електромагнитни смущения с изключени може би на термоядрен електромагнитен импулс

31

как

преди 1 месец

как работи д жи пи е с в б алтика???

30

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно ще кажат, че Путин е виновен.

29

Анонимен

преди 1 месец

Начи правят всичко дигитално, дигитална самоличност, дигитлни пари, удря една силна магнитна буря, не може да се плаща никъде и всичко спира - настава хаос. Явно това се цели. Хаос.

28

Анонимен

преди 1 месец

Неграмотната "журналистка" писала, че нещо избухвало в Ню Йорк в 3 сутринта, отдолу в коментарите разни хаховци й пригласят за хаарп (където се обучаваха студенти преди години, а отдавна е разглобен вече), на други им се привиждат портали с извънземни... Мила родна картинка - суеверни и необразована аморфна маса...

27

баба мара

преди 1 месец

сърцебиене и умора да се пие много вода

26

Бай Илийчо

преди 1 месец

Кът спре еликтриката,кво прайте гражданята ?

25

Анонимен

преди 1 месец

Пак са пуснали харпа

24

Анонимен

преди 1 месец

Геомагните бури не са измислица. Но още не са проучени, знаем че ги има и че влияят наистина.

23

Гaля

преди 1 месец

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

22

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно народе, просто Пеевски пръдна, до края на уикенда ще мине радиацията.

21

до 25

преди 1 месец

Ама ти пак си знаеш твоето - укро яйца. Преди 30-40 години нямаше укро яйца. Даже и Чернобил още не се беше случил, когато хората усещаха влиянието. Това, че ти си ограничен и не го разбираш, не значи, че го няма. Ето - и 26 ти го казва. И тя ли е антена. По-скоро ти си "кон с капаци". Сигурно си и от "полоскоземците"

20

Анонимен

преди 1 месец

Като чета коментарите, ядно защо Бг е в това положениемного психичноболни и откровени лъжци има. Дано поне им плащат за глупостите, които пишат.

19

Анонимен

преди 1 месец

До 25 Не съм ваксинирана, но въпреки това ми влияят такива явления. От т.нар. "метеочувствителни" съм.