8

Анонимен

преди 1 седмица

Трепете, кво им се обяснявате. Щом са болни, бензина и... . По селата вони на обор. Забрана за разните добитъци из дворовете. Селяния да шия, баси тъпнята

7

пияница мистик

преди 1 седмица

Който яде птичи крак, той за мене е бунак. Птичи вирос. Н5N1. Куш гриби :)))

6

Анонимен

преди 1 седмица

Американците са на власт в България .Унищпжават всичко на ред хораи животни.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До 1: Пенсионерът и той се изказа. Млък бе! И ти ли за същите управници си гласува? Ако не си - извинявам се, АМА НАДАЛИ!

4

Име

преди 1 седмица

Като не е опасно за човек, защо изобщо институциите се занимават с това?

3

Анонимен

преди 1 седмица

Само грипове ги гонят тия, болни, колкото стадото на баба Дора и до сега са живи и здрави овце и кози, колко невинни животинки ще си заминат /по хуманен начин/.:))

2

Анонимен

преди 1 седмица

Нали казват, че не са опасни такива птици, само вътрешностите трябва да се изхвърлят? Абе, в Украйна война върви и ми внасят от там яйца. Не ги лови чума тамошните кокошки, ни грип, как успяват така да се грижат за тях, та нищо им няма. У нас не остана жива животинка, всичките се оказаха болни и, съответно, унищожени. Намирисва тая работа!

1

Инж. Тонев

преди 1 седмица

Всичко правят за да съсипят и малкото което остана в България . Не ги е срам тез помия*ри , и кво ще ядем после вносни месни продукти . Ням такива глупости свинска чума , пилешки грип сега и по патиците . Някой по компетентен би ли обяснил как така от днес за утре се случват тези неща ? Ще съм благодарен да науча нещо ново Успех да собственика който е инвестирал както пари така и време и умения , с накрая се подиграват . Кураж на собственика !!!