27

Анонимен

преди 1 седмица

А медицинските хеликоптери за какво ги купиха, като ще разкарват огромния Спартан?

26

Анонимен

преди 1 седмица

Хабят нм парите за няма нищо! Ако стане война ще се окаже че няма гориво .

25

Анонимен

преди 1 седмица

БОГАТ СВОБОДЕН НАРОД В БОГАТА СИЛНА ДЪРЖАВА : НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 12 ПАРТИИ, ОРИЕНТИРАНИ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА, ПРИЛОЖНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРИЛОЖНА НАУКА ! ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ СЕ ЗАКРИВА ОТ СЪДА ! СИЛНА, ДУХОВНО ОБУЧЕНА ПРОФЕСИОНАЛНА АРМИЯ ! СЕМЕЙСТВОТО ДУХОВЕН ВЪЗПИТАНИК НА ЛИЧНОСТТА, ПАЗИТЕЛ НА ТРАДИЦИИТЕ И ОПОРА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !

24

Анонимен

преди 1 седмица

Ако е за Копейкин не си е заслужавало , но все пак .

23

Питам

преди 1 седмица

Защо не пишете кой е,толкова ли е зле,че чак Спартан да го вози,а мойто дете ,че е с Даун и има нужда от лечение,защо не изпращате Спартан,явно тоя е човек на човека .ей за това няма да гласувам и не ме интересува кой ще е горе, защото на тоя най отгоре има кой да го съди.скпро България,няма да има ред и оправия.деца и внуци пропъдихме,мизерници.

22

Анонимен

преди 1 седмица

Говори се че е пиян турчин

21

ВЪПРОС

преди 1 седмица

В Новините няма такъв Пациент със спешна Нужда ?Българската Армия ДЪЛЖИ Обяснение на Бедните и Болни Хора - КОЙ и ЗАЩО е НАРЕДИЛ ?Съмнявам се за Партиец , Хотелиер .

20

Анонимен

преди 1 седмица

Кой го вдигна този СПАРТАН ? И на кого всъщност е този самолет. Кой се разпорежда да се горят 1 200 л керосин за кефа на някой си ? Напишете му името.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Нали Кирил Петков тържествено се снима с някакви червени въртолети, защо не с е използват?

18

до 17

преди 1 седмица

Някой виден гербаджия ще да е, приближен на Банкянския похотливец.

17

Само 2 въпроса

преди 1 седмица

Кой е пациента и кой плаща полета ?

16

Анонимен

преди 1 седмица

До Парадокс БгВоенните участват при извънредни ситуации и основната функция на армията е опазване на живота, здравето на хората и териториалната цялост на страната

15

Анонимен

преди 1 седмица

аз залагам че е човек на дпспонеже тоорбата и тююфлека управляват тази държава но софиянци са виновни че гласуват за тюююфлека с чекмеджето

14

Г557дт

преди 1 седмица

Що не вдигнахте цялялата военна авиация на страната за 1 човек? Та Кой е пациента? На Боко човек ли е? Като оня Христо Мутафчиев, приятеля на Боко. А колко обикновени хора умират на прага на болниците, защото нямат "връзки"! И кой праща полета, безпратен ли им излиза? Дайте отчет на обикновения българин!

13

Анонимен

преди 1 седмица

за някакъв с име Красьо Черния, Митьо очите Каратанчева с изкълчена ножинка или някоя кърджалийска проооста утка не е за бай Иван с 450 лева пенсия със сигурност

12

Парадокс Бг

преди 1 седмица

Военният самолет Спартан е за военни цели, а не за медицински нужди на сульопульо! Това дали го има в някоя друга държава от ЕС?

11

Алооо

преди 1 седмица

Туй държавата някои го обърнаха на бащиния! Ползват военни самолети за техни близки. Докога бре?

10

Срам и позор!

преди 1 седмица

Няма ли линейки, пътнически самолети, нали купиха въртолет за спешни медицински случаи! Как може да се вдига военен самолет за някой си?! Колко струва това на нас данъкопратците? Кой е този толкова специален пациент, да не е папата?

9

Питам само?

преди 1 седмица

Чий роднина е този пациент, че вдигат цял военнотранспортен самолет за наша сметка????? С парите на нас данъкоплатците! За мен и вас дали ще вдигнат Военния самолет Спартан да ни превозват до София?! Това трябва да се разследва! На някои живота е по-ценен от моя и вашия май!!!! А уж всички нме равти в тази държава! Явно хопа с власт злоупотребяват с това да превозват 1 човек с връзки!

8

Капитанът

преди 1 седмица

Е за кой е изпратен самолета ? Айде разберете ,нали сте журналистически хрътки.