159

Анонимен

преди 3 седмици

164 - и със Крим бяха готови, но за 1 нощ си стана руски.

158

Анонимен

преди 3 седмици

" Готови" Трънки!-:)

157

Анонимен

преди 3 седмици

АБЕ ВИЕ БЯХТЕ ГОТОВИ И СЪС КРИМ, АМА 200 ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА ИЗКАРАХА УКРИТЕ ОТ КАЗАРМИТЕ ПО БЕЛИ Г"А, ЩИ.

156

Геле

преди 3 седмици

Това да не са нашите ф16 де ги чакаме.

155

Анонимен

преди 3 седмици

Само 30 кв.км. ка превзели руснаците над Харков. С по 30 км дневно ще има още 2 год. да превземат Украйна,...ама тя не им и трябва цялата - само рускоговорящата! 90% от киевчани не знаят имената на месеците на украински език и вкъщи говорят на руски! Гадно е да си окупиран от чуждоезичтни.

154

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски сънува в бяло. Изобщо не са били готови, руснаците са мръднали сериозно напред. Глупавите украинци сами си предизвикаха проблема като неррестанно и безсмислено обстрелааха Белгород.

153

Анонимен

преди 3 седмици

Ами ако истинският удар няма да бъде там,а на друго място,например,Одеса?!Руснаците чакат укрите да прехвърлят войски от другаде и тогава там да насочат основния си удар,а пробият ли стабилно там,и вкарат войски в тила на укрите,целият фронт ще се разпадне буквално за дни!

152

Анонимен

преди 3 седмици

Липсата на новини за настъплението в Харковска област е добра новина. Руснаците не разкриват плановете си, а укрите са се наакали.

151

Христо Христов

преди 3 седмици

Удряй, удряй по натовска Украйна!

150

Анонимен

преди 3 седмици

Тя украинската армия побеждава от 2 години. От 2 години взривява руски танкови колони. От 2 години избива руски войници. А постоянно губи територии, постоянно иска оръжие от всеки, с мойто може да говори и 80% от украинския бюджет се състои от заеми и дарения от целия свят. И вече няма човешки ресуср дори да првежда мобилизации. Изсмука всички танкове, самолети, оръдия и ПВО системи от цяла европа и пак не им стигат. Ами какво ще правят ако руснаците тръгнатъ сериозно на война?

149

Дарк

преди 3 седмици

Вицепрезидентът на САЩ и по-късно президентът пуснал атомните бомби над Хирошима и Нагазаки по повод конфликта Германия СССР,казал следното "Видим ли,че печели Германия ще помагаме на СССР,печели ли СССР трябва да помагаме на Германия.И тъй нека се избиват колкото може повече!".Само дето не е добавил :"Победа будет за мной!Ваше здоровье!".Мисля,че така бе на руски - победата ще бъде за мен!Наздраве!

148

Анонимен

преди 3 седмици

Ха ха ха победа

147

Анонимен

преди 3 седмици

Последната публикация на сайта на украинската армия в X гласи: VICTORY IS COMING! Победата идва. Всички украински войници са усмихнати и чаровни. Руските не смеят да ги покажат.

146

Щирлиц

преди 3 седмици

До Анонимен.141...А,двама такива ни спуснаха с парашути от посолството,и двамата с подозрително влажни погледи.

145

Удар в псину

преди 3 седмици

Китайците вдигнаха цените на доставките за путинландия с 60%. Индийците не им дават да си изнасят рупиите дето вземат за нефта, сега на всичко отгоре удари студ и замрази новата реколта. Мирише на поредния гладомор друзя, ще трябва да събираме стоки с изтекъл срок на годност и да ги пращаме на московците, че тази зима ще има освен студ и голям глад. Ура друзя, пак ше пабедите лошия запад.

144

Тутунчев

преди 3 седмици

Примката около Мъдята на кремълския rном се затяга. Скоро укрите ще дръпнат рязко и топчетата ще тупнат на земята, а родните друзя грустно ще си бъркат в носа.

143

Горящ Байдън

преди 3 седмици

Щом са подготвени за Хархов, значе не са подготвени някъде другаде ;) И точно там Цар Путин ще удари силно и подбедоносно!

142

Анонимен

преди 3 седмици

Готова беше У-ЛAЙHA. Да. Haдyпeна, услужливо разтворила бузки на изток. А на запад - отворила устичка. И поема ли, поема...кой каквото даде.

141

Анонимен

преди 3 седмици

Горящи танкове по харковското направление, полетата осеяни с трупове , но нашите пишат че въпреки всичко рашлаците напредвали .ха-ха

140

Анонимен

преди 3 седмици

Даже много закъсняха ,онова дето ви нулирваха Вампирите с които убивахте цивилно население в Белгород приключи сега ще ви нулират с още една област превантивно