13

nn

преди 1 месец

Като не даваме 1лв на Путин ще давате по 1,50 на евроатлантическата зган и няма да учите "Ад съм българче", а ще учите езика на окупаторите да продавате дюнери на сланчака, а може и душата си за 50лв за половин час

12

ВРЕМЕ Е....

преди 1 месец

Лукойл да напусне България!РУСКАТА ДАЛАВЕРА УМРЯ!СЕГА --- ЩЕ ГИ ГЛЕДАТ ПОД МИКРОСКОП....ХАХАХАААА

11

СМЕХ....

преди 1 месец

ФРЕНСКИТЕ ВОЙСКИ ВЛЯЗОХА В МОЛДОВА, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТЯТ ЗАГРАБВАНЕТО И ОТ РУСИЯ!НЕМА ЛАБАВО....!!!

10

Дядо Любчо

преди 1 месец

До АнонименТи си от тези които се хранят със слънчева енергия, нали?

9

Издънкова

преди 1 месец

Всеки знае къде е далаверата с горивата и при кой хора но те не се закачат или си плащат или са назначени като доносници да не ги закачат.Има един автомобилен състезател всеки го знае ,,,

8

Анонимен

преди 1 месец

е какви са тез работи преди два дена ги предупреждават че след два дена идват да правят проверка!Че то вече се знае че всичко е подготвено и готово за внезапната и изненадваща проверка.

7

от Новоросийск

преди 1 месец

Да проверят на бургаският рейд танкера NISSOS ANTIMILOS от кое пристанище идва !!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

Милиционер роднина бирник митничар :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Събраха по 1 чанта с рушвети :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

Да гледат да на са блъскат и насъпват само

3

Анонимен

преди 1 месец

Дано 5лв да стане литъра, че навсякъде само барутници, задръствания и мизерия. Не е нормално в Гърция на 4.20лв/литър, а у нас под 3лв. И после нямало било пари в бюджета. Е как ще има, като данъците у нас са символични?

2

българин

преди 1 месец

тези руски фирми финансират руските ***, руските фашисти, наши предатели -копейки , руския тероризъм ..Държавата има пълно право да не прави ревизия а да ги заключи и изгони от България. И ако не го направят се питам Службите и Прокуратурата на България ли са подчинени или на Москва.

1

радомир

преди 1 месец

Парите свършиха и нападжийте ги активизираха. Другата седмица пак имаме емисия ДЦК, нещо което бяхме забравили за година и нещо. Просто няма пари. И сега проверки, да съберем някой лев. Ще съберем, публична атайа е че няма наличности по складовете, всичко е продадено, но не е отчетено за да не се плати данък. И после ще се оправят цените на горивата за да има апри за данъци, 3.50-4лв. ще са цените, което е нормално.