19

Анонимен

преди 4 месеца

БОГАТ СВОБОДЕН НАРОД В БОГАТА СИЛНА ДЪРЖАВА : НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 12 ПАРТИИ, ОРИЕНТИРАНИ КЪМ НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА, ПРИЛОЖНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРИЛОЖНА НАУКА ! ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ СЕ ЗАКРИВА ОТ СЪДА ! СИЛНА, ДУХОВНО ОБУЧЕНА ПРОФЕСИОНАЛНА АРМИЯ ! СЕМЕЙСТВОТО ДУХОВЕН ВЪЗПИТАНИК НА ЛИЧНОСТТА, ПАЗИТЕЛ НА ТРАДИЦИИТЕ И ОПОРА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !

18

Анонимен

преди 4 месеца

КАК да очистим България ! 130 регистрирани партии ! Има ли 3 от тях, които да подкрепят българското частно селско стопанство, или да инвестират в българска приложна наука, или да инвестират в българска частна индустрия! Или да очистят държавата ни от чужди агенти саботьори, които унищожават български производства! Или да очистят държавата ни от бандити по късата процедура, както се изрязва ракова тъкан! 600 000 на държавни служби, 8 пъти повече на глава от населението, отколкото през 1899 г. !

17

Анонимен

преди 4 месеца

Това че членовете на СИК ще имат повече работа интересна и важна новина ли е?

16

1 от изборна комисия

преди 4 месеца

Ако не бях поел ангажимент да бъда в комисията, щях да се откажа. Но си държа на думата, за разлика от любимите ви политици. А за възнаграждението говори факта, че при няколко поредни избори има все нови колеги. Айде със здраве! И умната !!

15

Анонимен

преди 4 месеца

А като не са 2 в 1 работата и плащането ще са двойни. При всички случаи 2 в 1 е по-добро от всякакво изборче - на отделна дата с отделна организацйка.

14

и те така

преди 4 месеца

ами за това им се плаща не малка надница . които не са доволни да се отказват още сега а не да се оплакват и да ми припадат театрално .

13

Анонимен

преди 4 месеца

Защо е това забавяне, с дървено сметало ли ще смятат резултатите?

12

чети внимателно

преди 4 месеца

Малко гласували = малко излъгани гласоподаватели след изборите.

11

Анонимен

преди 4 месеца

как пък за толкоз години не можаха да наложат ел правителството .Колко милярда потънаха ,че дори и министерство направиха и НИЩО на лице.Толкова ли е трудно на всяко лице което може да гласива да му се даде персонален код.и да се изгради мрежа от терминали отиваш вкарваш си личната карта избираш за кой да гласуваш и потвърждаваш със кода вота за което получаваш документ! И нема да има ала бала ,принтери и разни изненади.Щели сега да четат двойно!!!и После за някой резултатите тройни.

10

Шиши

преди 4 месеца

Благодарение на Кирил и христо, ние борим гласовете!

9

ВЪН Джендъри

преди 4 месеца

Да изметем лъжците от ПП ДБ завинаги от властта.

8

банани и WC хартия

преди 4 месеца

Сега разбрахте ли защо ви накараха да викате "времето е наше" ? Защото ще ви мине живота м/у избори нагласени !

7

Айде най-сетне

преди 4 месеца

покаже сорса на софтуера на тия "принтери", за да сме сигурни, че са принтери.

6

баба мара

преди 4 месеца

купените гласове няма да се справят затова сик по места ще се справи с химикалкатакато оня *** от борован няма такова понятие като честни избори по тезигеогр ширини затова нови избори наесен

5

Dj dance machine

преди 4 месеца

Благодаря на тоя които ми краде феисбука.Честно казано мие се тая дали го имам или го нямам.Амам от *** като Семерджиев или които и да било в тоя град никога няма да бъде като мен кради профил кради данни жив и здрав

4

1 от изборна комисия

преди 4 месеца

Тези избори 2 в 1 ще преминат по-нормално, ако има междунарни наблюдатели. Вече е проверено.

3

Клоунада

преди 4 месеца

Избори две в едно - предпоставка за серозен провал на СИК - аджийската мутра и старите ЦИрКови номера с невалидните бюлетини и подправените протоколи.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Какво съвпадение с мутренската групировка СИК :)))

1

1 от изборна комисия

преди 4 месеца

Двойна работа = един надник.