15

Анонимен

преди 3 седмици

Ааааааа. Нямам друг избор ще се ходи в България на море. Съществуват две държави на планетата с море и това са България и Гърция.

14

Няма кой

преди 3 седмици

Да бачка. Всеки иска да е ютюбър, инфлуенсър или гангстър парадайс.

13

Курортите са като

преди 3 седмици

Круизните кораби в които обслужващия персонал е от Азия

12

Сагапо

преди 3 седмици

Няма, я! Всичко гръцко се изнесе на талази към САЩ, Острова и Канада, и отчасти Германия и Дания. В Гърция останаха да бачкат, като cеpceми съде бyлгapя, румъняги и албанци от шерповото съсловие.

11

До Леле /1/ и до №9

преди 3 седмици

Според мен, по грешка един и същи материал е бил поръчан на две авторки. Те са подготвили текстовете и после по недоглеждане са били качени и двете статии.

10

Хамлетовски въпрос

преди 3 седмици

Хора от трети страни ще предпочетат ли да работят у нас, ако има възможност да започнат работа в Гърция? Работодателите да си помислят.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Втора статия за едно и също пишете Днес, явно не можете да се кординирате :)) На Балканите не е желателно да работиш в туризма, щото е неблагодарна работа, естествено хотелиерите са доволни, че ги използват за стотинки :))

8

В гърция

преди 3 седмици

Селски къщи, хотели станали......цените като в БГ, само че в евро.

7

В гърция

преди 3 седмици

Къде ли си изхвърлят отпадните води

6

Анонимен

преди 3 седмици

в Гърция, Италия или Бг на море, хиляда пъти по-добре от Турция, кво ми хвалите тоз анадолски кенеффф, миналата година ходих 7 дни в Анталия за 3ма 4 500 лв , остави парите ами чаршафите и кърпите захабени , за 5 звезден хотел е смешно, да, изпрани но супер захабени, качеството на храните е трагично, иначе вкусни, но дотам, вътре пълни с лой, от кочове и овце масово се ползва за сладки, закуски и така нататък

5

Анонимен

преди 3 седмици

ОК, разбрахме че мутрите от Черноморието изпадат в паника, няма смисъл да се хабите и да пишете трета статия по въпроса !

4

Анонимен

преди 3 седмици

само в Турция няма - там заплатите са по 300 евро, но първо- множат се и се плодят повече от индийци и пакистанци и второ, там са научени да бачкат за смешни пари, само за храна им стигат, масово нямат коли , да сте видели турчин турист, на 100 000 човека 10 дали има, само гастербайтери и дотам, но сами са си виновни и в БГ е така - нон стоп на турски говорят, не се интегрират, затова от всички етноси в бг турците живеят най-зле, даже циганннните живеят по-добре от тях и са по-читави граждани

3

евроатлантист

преди 3 седмици

В Гърция няма достатъчно персонал и обслужването страда. Затова е по-добре да се почива у нас. Нека това лято да почиваме на нашето черноморие, да отидем на АИ и да се отпуснем. И не забравяйте, от време на време да ставате и да викате кът гламави: Балгъри- Унаци! Така хората няма да се чудят на акъла Ви да почивате у нас, че знаят, че толкова Ви е акъла.

2

Умешлено

преди 3 седмици

ли два материала по една не толкова динамична тема в кратък интервал от време, или алкохолът е виновен?

1

Леле

преди 3 седмици

Леле, втора статия само за днес?!? Мале, Гробаря налива хилядарки яки! Спрете се, бе! Такава антиреклама на гръцкото море, означава, че яко сте го закършили. Смешни сте!