35

гого

преди 4 месеца

До АзъКанъАзъ7112136860 я отиди там да видиш отношението към не ешкеназите.Да видиш отношението към етиопските евреи и тогава говори

34

До 16

преди 4 месеца

В Европа се напълни с араби щот САЩ им съсипа страните. Сега Израел извършва геноцид и скоро пак ще има араби на талази. Благодари на сатанинската ост САЩ- Великобритания- Израел.

33

До 33

преди 4 месеца

Ми то и няколко десетилетия преди ПСВ не е имало България. Било е Османска империя.

32

Анонимен

преди 4 месеца

34.000 убити, от които 17.000 терористи. И това по 'данни' на Хамас. 'Броят' от канализациите. За 8 месеца война. А израелските убити само за 1 ден бяха 1200 плюс 300 отвлечени. Ако не ги бяха спрели, щеше да е още по-трагично. И между другото, Хамас убиха и над 200 израелски палестинци мюсюлмани на този ден, понеже в Израел живеят 2 млн палестинци с израелско гражданство. Не случайно и те (араби) воюват срещу Хамас в Газа.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Мястото, на което живеят арабите палестинци, е откраднато и насила завзето от оригиналното еврейско, християнско и арамейски население и ги подлагат на ислямизация и геноцид. До нашествието на кюрда саладин през 12 век, така араби не живеят, само са минавали да плячкосват и така да стигнали чак до Северна Испания, че са и останали там 700 години. Опитали да се и при нас, ама хан Тервел ги е наритал при камилите

30

Анонимен

преди 4 месеца

Преди първата световна война няма Палестина, територията се казва османски вилает Южна Сирия. Няма държави Сирия, Ливан, Йордания, Израел, Ирак, Саудитска Арабия. Географският район палестина, създаден от британците, се състои от днешна Йордания, днешен Израел, днешна Газа и днешен западен бряг. Там живеят поравно араби и евреи, като в Йордания арабите са мнозинство, а в Израел, газа, западен бряг евреите са мнозинство. 1947-48 ги измислят всички държави в близкия изток.

29

Абе, нещо много

преди 4 месеца

заглъхнаха нещата по отношение на новини от фронта. Явно нито Украйна нито Израел могат да се похвалят с нещо.

28

СЛАВА НА ИСУСА

преди 4 месеца

ХАМАЗ--- ТРЯБВА ДА УМРЕ!!

27

СЛАВА НА ИСУСА....

преди 4 месеца

СИНА ИЗРАИЛЕВ, КОЙТО ЗНАЕ ЗА КАКВО ДА СЕ БОРИ И УМИРА....НАТАНЯО--- МОЯТ ЛЮБИМЕЦ!!!!

26

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Дължа извинение.Оказва се,че коментарът ,който си мислех,че е изтрит все още си стои на мястото. Приемете моите извинения!

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

До 25. Момичето ,което представлява Държавата Израел на Евровизия е едно момиче,в чиито вени има повече испано-арабска кръв,отколкото Ашкеназка Израелска . Този факт е и явен капан за инертният антиизраилизъм у някои. Неграмотността лек няма. Аз не харесвам песента и момичето ,което я изпълнява,но ми харесва изборът на Израел тя да пее,защото чрез нея Държавата Израел доказва щедро отношение към всеки,който не носи Ашкеназка кръв,но е предан на обществото и държавата му! Дерзай!

24

Анонимен

преди 4 месеца

От начина по - който се държеше пред камерите, с лукавото си изражение, ясно си проличаваше, че иска да изкара от нерви мюсюлманският свят, преди всичко Иран и Турция и да разпали трета световна война, от което вече има нужда и сатанинският режим в САЩ, които в лицето на Байдън осъществяват своята политика. Фамилията Байдън са изправени пред редица съдебни дела, които съвсем не са съшити с бели конци, както тези на Тръмп и един световен конфликт ще отложи, даже и премахне угрозата от съдебно преследване, както на Нетаняху, така и на фамиля Байдън.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Тия еврейски терористи още ли ги толерирате? А Израел защо пее на Евровизия? Какво общо имат с Европа? Хайде на бас, че ще вземат първото място! Беларус взеха първо място на Евровизия в период в който имаше борба Беларус да се отлъчи от Русия. После Украйна спечели. Въобще тая Евровизия е политически конкурс, а не за музика.

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Ваш си е проблемът. Изтрили сте коментарът ми,с който обяснявам по човешки разликите в неправилно употребявани от няко понятия. С изтриването на този ми коментар вие просто се осъждате на изолация от Разумът и Истината. Никой от триещите няма да празнува скоро на Цион,когато Любовта победи биполярният фараонски принцип.На Цион има място само за истински личности ,които свеждат глава пред Истината,от която произхождат. Другото название на Любовта е Гневът и мнозинае изпитат мъстта на LOS JUSTOS

21

Анонимен

преди 4 месеца

До До 6 . Над 200??? А какво ще кажеш за избитите 34 хиляди? Повечето жени и деца? Някой насила да те притиска и изтласква от мястото където живееш? Един въпрос, колко евреи живеят в Палестина преди първата световна война?

20

анонимен

преди 4 месеца

Давай Биби! Само така и ще победите.

19

Анонимен

преди 4 месеца

За съжаление, точно така се получава. Махат се евреите и плъзват арабите джихадисти. Ама щом ви харесва да носите фереджета и да живеете с кози, халал да ви е.

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Иде ми и малко хумористично някак си да съждея върху проблематиката на "ционизъм" и " неционизъм". Разни,чели недочели в интернет,пишат срещу ционизмът,като така не си дават сметка ,ще накърняват себе си. Особено мине хумористично с ония,които се определят като ,забележете НАЦИОНАЛИСТИ. А е нужна кратка оперативна намеса мозъчна,за да видим,че На Цион -алистите крякат"Долу Цион-измът!" То и парадокс не е.ИЗРАЕЛ е името на ЖИВОТА,а ЦИОНИЗМЪТ Е ТРОН НА СЪЩИЯТ И МИР ЗА ВСИЧКИ НАЦИИ С ОБЩ ПРОИЗХОД!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Когато изнасилваш жени пред очите на децата им, гориш живи бебета и отвличаш невинни хора, а после хвърляш гьобеци на площада и викаш алаху акбар, е нормално роднините на жертвите да ти дойдат на гости не с цветя и кукли Барби. Няма и да те погалят по брадатата главичка и да ти рецитират стихчета. Да се правят на луди още фаластинците, докато шефовете им се крият в канализацията. Ама няма да свърши добре.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Европа обаче се напълни с араби. Милиони джихадисти, у нас също. Ако не е Израел да ги задържа и занимава, тук всички ще се дупим по килимчето на малкия Мук с лоени пръсти. Щото с тия плюшени мечета и кухи речи само ги насърчаваме да идват и да ни завземат. Границата ни е продънена, София става гето на ислямисти.