23

Хххх

преди 3 седмици

До 13Шшшшш трай че ставаш за смях.......като ще го съдят къде е оня лаптоп с интересни неща вътре....те го съдят за някакво оръжие което не е било регистрирано...ще получи някакво административно наказание.....не ставай смешен и не бъди идолопоклонник...

22

Прав е младши

преди 3 седмици

Оръжието не е незаконно. Подарък му е от Зеленски, заедно с част от територията на Украйна и благата на страната!Невинене детото с бело около ноздрите! Дете!

21

Анонимен

преди 3 седмици

От сега да ви кажа. Съдът губи. Печели синът на шефа. Стандартна ситуация.

20

Сайга 12

преди 3 седмици

до 19 Придобиването на ОО в САЩ вече доста се затегна. В голяма част от щатите първо се подава искане и следва няколко седмично или повече време проучване от местния клон на ФБР. Уточнявам, че иде реч за късо оръжие. И това е за защита на собственоста и живота на притежатея и семейството му, но в рамките на имота. Като изключим Тексас, разрешително за носене навън се дава много трудно. Притежаването на незаконна цев/и е федерално престъпление!

19

Анонимен

преди 3 седмици

незаконно притежание на оръжие? хаха, тези изверги съсипаха сащ и повлякоха света към пропастта, обаче обвинението е уникално смешно. за тази шайка престъпници явно няма да има земен съд.

18

АнонимеН

преди 3 седмици

НЕ ЗНАМ КАКВИ СА НАКАЗАНИЯТА НО КОГАТО КУПИШ ОРЪЖИЕ ТРЯБВА ДА ГО РЕГИСТРИРАШ ИНАЧЕ СТАВА НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАНИЕ! ВЪВ ФАЩ МОЖЕ ДА КУПИШ ОРЪЖИЕ И ОТ АНТИКВАРЕН МАГАЗИН ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ГО РЕГИСТРИРАШ! ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА А ДЖО БАЙДЪН ЩЕ ГО ПОМИЛВА ПРЕЗ 2-РИЯ СИ МАНДАТ :D

17

Анонимен

преди 3 седмици

Злобната Хилъри бе много по-удачен вариант от този изперкал пенсионер. Какво творят тези демократи не ми е ясно.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Щях да кажа и бащата и той на съд,ама той няма да се сети и името си пред съдията да каже

15

Какво

преди 3 седмици

се превъзнасяте пред върховенството на закона в САЩ? Това че ще го съдят, далеч не значи че ще бъде осъден. И кой може да гарантира, че това не е ПР предизборна акция, точно за такива като вас?

14

Gogo

преди 3 седмици

На колко години е детето на тоя?Някъде около 55 !!!Много са сладки децата на тази възраст. ..

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ей такива държави обичам аз-да могат да съдят всеки,престъпил закона,без оглед на кой е синче или щерка!Без да му се дава възможност да се надява на връзки,познанства,ходатайства,покровителство!Да понесе цялата суровост на законите на страната!А не като у нас и в страната,от която наследихме всички злини,беззакония,своеволия и безнаказаности-болшевишката и мафиотска сибирия!

12

Сайга 12

преди 3 седмици

38

11

Сайга 12

преди 3 седмици

Колт ,,Кобра" в кал. 39 сп. e РЕВОЛВЕР, не е пистолет! Има известна разлика!

10

шиши

преди 3 седмици

всички лоболатори с на този ***

9

Анонимен

преди 3 седмици

Голяма екзотика е най-демократичната държава да я управлява лице в понапреднала старческа деменция и със син, обвинен в тежки престъпления, извършени в Украйна. Очевидно за САЩ като най-демократичната и най-мощната държава на света такива неща не важат А ние се учудваме, че ББ, който от 15 години диктува политиката на държавата, е гушнал две баби и твърди, че ГЕРБ е най-малко виновен за предсрочните избори. И си вярва, 64-годишният пожарникар!

8

Мошеник и при това

преди 3 седмици

въоръжен! Директно в зандана! Някой питал ли го е каква месечна сума в долари е получавал / вземал като директор на украинска компания? Нека и да спомене наркотиците, които е взимал даже публично! Не мога да разбера защо изобщо се опитват да го съдят? Директно при силно пигментирания американски бай Ставри да му сцепи пръстенчето!

7

.

преди 3 седмици

Така ли е при демокрацията верно? Като уисълблоуърите на боинг ли? Дето взеха и те да падат от балкони?Смoтaняк

6

Анонимен

преди 3 седмици

Така е при демокрацията бе копейки, няма значение на кой си син, всички са равни пред закона! А представяте ли си в Путинова Рус, някой да се осмели да повдигне обвинение срещу някоя щерка на Путин примерно? До два часа ще е литнал през някой прозорец

5

Цветан Камелий

преди 3 седмици

Любимата снимка на донос.бг,постнаха я над 100 пъти... Лудичката физиомозия на Деменний Джо - безценна!!! :)

4

Факт

преди 3 седмици

Ако скоро тази мумия не падне от власт, света го чака апокалипсис.