133

Анонимен

преди 1 месец

135 - сам си си сложил плюсче. Явно си мислиш, че ако подкрепиш собствения си коментар ще има по-голяма тежест. Съветвам те да направиш собствено проучване по въпроса, вместо да повтаряш като папагал пропагандата на медиите, защото тя не е в твоя полза.

132

Някой

преди 1 месец

Само теории за конспирации в *** глави на българина . Не иска да погледне какво се случва с климата , иска си ракията . Човешката алчност е причината за промените . И ще става още по страшно - резки температурни промени , наводнения, бури , жега , суша, преселение от топлите страни заради недостиг на храна и вода . Умните глави търсят начини да забавят процесите, а глупавите им се присмиват . Така са изчезвали цели народи- невежество и глупост .

131

Някой

преди 1 месец

Мнооого разбирачи тук, бе ! Хора не прочели и една книга с научно съдържание се изказват и си показват глупостта . Учените алармират за промени в климата от години , наблюдават измененията и със сигурност знаят по- вече за процесите от вас , които си стоите пред ракията и дращите глупотевини. Жалко е , че заради алчността и невежеството ни , нашите поколения ще страдат . Помислете не само за стомасите си , но и за това какво оставяме на децата си .

130

Анонимен

преди 1 месец

Пълен булшит. ООН, която не служи абсолютно за нищо, се изказва за да оправдае огромните си заплати. Някой да си спомня, кога ООН е помогнало някога с нещо някому?

129

анонимен

преди 1 месец

До хъм Не е вярно ,че в Гърция не се отглежда жито.Отглежда се. Даже и в Кипър се отглежда.Живял съм и съм работил и в двете държави и съм го видял с очите си.

128

Хюго Бос

преди 1 месец

Ай спрете се вече с тези глупави новини за климатичен апокалипсис, че писнАхте. А за нелегалната имиграция има цяр0- стрелба по границите срещу нашественика, както е било векове наред. Натрапването на гнусните черни анадолци с вредната им грозна религия да не би да е нелегална имиграция поради климатични промени?

127

Анонимен

преди 1 месец

До У МАДАГАСКАР Човекояди тръгват да се заселват в ЕС.

126

А в същото

преди 1 месец

Време по телевизора ви дрънкат глупости как се оправяме и ще се оправим с еврото!!!! Света има проблем с откачените Глобалисти това е истината!!!

125

глобално затъмнение

преди 1 месец

NASA, NOAA, IPCC са глобалните манипулатори, последователи на Ал Гор и Грета Туумберг.Данните на ООН за добивите на всички видове зърнени храни за последните 20г. са се увеличили 40-50 и повече%. Оризът също, данни на Китай. Нищо не се е случило фатално. Средната възраст на човечеството нараства. Освен убийствения прираст на индо-паки-афикански племена, средно от ПСВ до сега 7 до 10 пъти, след като сме започнали да ги храним. 100% манипулация, - цел една индустрия, един телфн, един строй.

124

Анонимен

преди 1 месец

В двора си имам репей, на който листата са около 80 см. Многото въглероден друокис осигурява бърз растеж, което значи повече храна и повече топлина(от дърва). Дървата са възобновяем источник на енергия и са начин за устойчиво развитие/съществуване. За тези които не искат да живеят като селяни, има пелети. Смокините вече не умират през зимата и да почват всяка година от 0. Затоплянето е за добро.

123

Анонимен

преди 1 месец

само заради климата ще да е. в америка, индия, китай, африка, южна америка и югоизточна азия ги боли фара за климата и си растат, гледат си децата, само европейците надупени, въглища газят и стоят на студено и на тъмно докато през границите им прииждат орди от ***

122

ЗЕЛЕН ПРЕХОД

преди 1 месец

Точно така, позкрай ЗЕЛЕНИЯТ ПРЕХОД ни чакат глад, конфликти и масова миграция. Добре дошли в постмодерното СРЕДНОВЕКОВИЕ.

121

Вечеровски

преди 1 месец

Пълни глупости и пропаганда. Климатът се движи по КОСМИЧЕСКИ цикли които не зависят от кефа или дейностите на хората .

120

Анонимен

преди 1 месец

До 107. Селянин. - Абсолютно вярно, северен полюс се е изместил. Причините не са ясни, но ефекта е ясен.:))Минусите са сложени от неинформирани хора. Четете и проверявайте.:))

119

David

преди 1 месец

За тези, които пишат че е доста по-студен сега. Просто е - от затоплянето ледниците се топят със страшна сила и свалят студена вода от север, създават се повече циклони, които носят студени маси. Някъде в средата на бившето лято климата рязко се обръща и идват яки жеги за кратко, носят пожари навсякъде

118

селтак с тумбак

преди 1 месец

До bbПреди 2 милиарда години не е имало толкова кислород /и хора, и пак някой организъм е прецакал цялата схема на планетата и се е очистила от него/ ... и т.н. не са въобще точни тези сравнения

117

Чери00

преди 1 месец

И се пита: КОЙ Е ВИНОВЕ ЗА ТОВА?Според мен (казвам според мен) виновна е нашата алчност и чувството че сме вечни и единствени!А не е така! Мислене трябва, а ТО КЪДЕ Е? СЪДБА!

116

Анонимен

преди 1 месец

119 - и ти си смешен. Упражнявай логическо мислене, за да не се излагаш по този начин. Никъде не съм писал, че живея в България. А там, където живея нормално температурите през Април и Май са около 15-18 градуса. Миналата седмица беше минус 1.

115

До 119

преди 1 месец

В момента температурите са по ниски от нормалното за сезона сес се тъппич? Бегай у гърция да просиш пред църквата с останалите ромми

114

Анонимен

преди 1 месец

Българите са интелигентен народ, будни и умни, информиращи се, добре анализиращи и мислещи. В др страни, може и да минат някои теории, но тук малко трудно.:))