24

Накратко

преди 4 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Дърпайте ги вие, бе тестени човечета. Но не можете, че нямате топки. Сетих се-защо не вземем да обявим една война на Македония и Сърбия? НАТО ще ни подкрепи, ама друг път.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Фалшив доцент на Америка за България

21

Анонимен

преди 4 месеца

От България също

20

Анонимен

преди 4 месеца

да ги превземаме макетата за 3 дена в Скопие! Край на мъките на целия свят с тия недоразумения...

19

Маке

преди 4 месеца

Спас Ташев пак фантазира. Смешен некои лик.

18

Гордана

преди 4 месеца

Гордана Силяновска вика: "Я мислим дека...". Ами щом мислиш дека, вземи и дирека! Хааааа-хахаха. Хахахаха!

17

Гризел

преди 4 месеца

Македонците имат само 120 депутата,а ние - цели 240!Два пъти повече!Освен това,на първата им политическа сила са нужни само още 3 гласа /депутатски места/,за постигане на мнозинство в парламента.Нещо с което нашите политици не могат да се похвалят.Явно хората там донякъде им вярват повече,отколкото хората у нас.

16

Обърнете внимание!

преди 4 месеца

Всички северномакедонци като навити пружини говорят пред медиите за "българските окупатори", а никой от тях не обелва нито дума за СРЪБСКАТА ОКУПАЦИЯ! ПРЯКА-ЦЕЛИ 30 ГОДИНИ, НЕПРЯКА ОЩЕ 50 ГОДИНИ. ОБЩО 80 ГОДИНИ СРЪБСКА ОКУПАЦИЯ. За северните явно има добра окупация-сръбската и те не я смятат изобщо за ОКУПАЦИЯ!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да направим като Украйна.Спираме да издаваме български паспорти на северомакедонските граждани, и да видят кон боб яде ли

14

Вето

преди 4 месеца

до дупка................никаво влизане на С.Македония в ЕС................докато не изпълнят исканията на България!!!!

13

Македония

преди 4 месеца

най-изкуствената държава в света.................македонски език няма, това е диалект на българския език................но като се отричат от корените си и не искат да имат нищо общо с България...............дебелите македонски глави................тях албанците ще ги оправят!!!

12

побъркан? чалма?кое?

преди 4 месеца

До Анонимен 9 А ти какво искаш да се развява на 3 Март? турското знаме може би? Чие знаем трябва да се развява на 3 март освен българското?

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Накоте и руснаците и укринците бяха братя по кръв ама видя какво стана...тази омраза за съжаление е най-жестока!!!

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Накокаква европа бълнуваш бе?в германия вече властват законите на шариата,а пък франция се спасява в китай...за момента македония и западните балкани нямат интерес от интерграция в ес!!!

9

Нако

преди 4 месеца

Ех българи, нарекли се македонци през 1945г.с вашите замъглени мозъци и новия Ви избор се отдалечавате от Европа. Явно дълго ще останете с мерака по Европа и непредизвикана омраза към братята и сестрите ви по кръв. Толкова ли е сложно да прочетете малко истинска история, а не измислена от вашите историчари....!

8

Анонимен

преди 4 месеца

ДРУГАРЮ ТАШЕВ НАЛИ Я ЗНАЕТЕ ХУБАВАТА НАРОДНА ПРИКАЗКА-ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА...АМИ ВИЖТЕ ДНЕС КАКВИ ЗНАМЕНА СЕ РАЗВЯВАХА ПРЕД ПАМЕТНИЦИТЕ НА СССР И РУСИЯ-РУСКИ,НАЛИ?АМИ НА ВАШИЯ 3 МАРТ КАКВИ СИМВОЛИ МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ-РУСКИ...АМИ СЛУЧАЯТ С ТАЗГОДИШНИЯ 3 МАРТ,КОГАТО НА НЯКОИ МЕСТА В СОФИЯ ПАНИЧЕСКИ БЯХА СВАЛЕНИ И ПРЕМАХНАТИ РУСКИ ЗНАМЕНА СЛОЖЕНИ ТАМ ОТ ГРАЖДАНИ...

7

456

преди 4 месеца

Ама оставете Северна македония да се развива както иска.Те са отделна държава.Който иска да живее в България,да дойде тук,който се чувства македонец,да ходи там.Стига с тези малцинства,история и само проблеми!

6

Анонимен

преди 4 месеца

АБЕ КАКВО СТАНА С ХРИСТИЯН ПЕНДИКОВ-ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРИН,КОЙТО СЕ ВЪРНА ТАМ ДЕТО ЩЕ ГО УБИЯТ,УДАВЯТ ВЪВ ВАРДАРА,ИЗНАСИЛЯТ СПОРЕД ВАШИТЕ МЕДИИ-В ОМРАЗНА МАКЕДОНИЯ...АМА ЗАЩО ЛИ?ОКАЗА СЕ ,ЧЕ ПРИ МАЩЕХА БЪЛГАРИЯ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ОХРИДКИЯ БАНДИТ И ,ЧЕ ПОНЕ ПРИ МАМА В МАКЕДОНИЯ ЩЕ ИМА ХЛЯБ НА МАСАТА АКО НЕ ДРУГО,А В СОФИЯ ГО ЧАКАТ АВЕРИТЕ НАРКОТРАФИКАНТИ,НО ТЕ НЕ ТЪРПЯТ КОНКУРЕНЦИЯ...АМА ТАКА Е КАТО ДРУГАРКАТА ЙОТОВА НЕ ПОЖЕЛА ДА ГО ОСИНОВИ И ДА МУ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ...

5

Анонимен

преди 4 месеца

да ама не република македония а република българия развява руски национални символи и знамена на националния си празник,в българия,а не в македония има регистрирани официално русофилски партии,които не крият своите проруски намерения...