149

Реалист

преди 3 седмици

Банкянски играч,не си ври гагата в чужди партии.Имаш грях пред българите,че на фона на тяхната беднотия,ти натрупа милиарди евро.Никога не се кръсти в църква,за да не мърсиш името Божие!

148

баба мара

преди 3 седмици

изобщо не се изказваи вие се подкрепяхте толкова време променихте конституциятабез да имате компетентност след тези избори при 40 процента изб активност каквоще правите пак сглобка пак със същите мерз....ци българи мислете по изборитеизбираите морални хора а не прес......ци парапети геиове и др подобни

147

С високата порта

преди 3 седмици

Едно е сигурно за тия избори като гласуваш за герберасите ще те упровляват т урчагите от дпс. Смърт на герб

146

Бай Иван 2

преди 3 седмици

За сметка на това ти върна Горанов в листите!нали не го познаваше?А герп кражбите и корупцията е на първо место!

145

Анонимен

преди 3 седмици

супербойко цялото пп-дб, от край до край са умнокрасиви жендерфлуиди, не само тия двамцата. България няма бъдеще с тяхно управление, както и няма бъдеще, ако няма национални символи и се управлява от фашингтон и прюксел, последното е факт, но поне още имаме лев и знаме.

144

Анонимен

преди 3 седмици

Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече са изпаднали дори от листите им. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с активисти на партията в столичния квартал "Младост". => Верно ли се е срещнал с активисти на ПП? а ГЕРБ беше първоначално обявено като "гражданско сдружение" и уж никога нямало да прерастне в партия...

143

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ както винаги нагло лъжат. Например Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021, а на 8 май 2024 твърди, че вече четвърта година ГЕРБ не били в управлението. Коалицията ГЕРБ-СДС+ДПС+ПП-ДБ не управляваше ли? Служебното правителство на ГЕРБ не управлява ли?

142

Анонимен

преди 3 седмици

Киро ти мене уважаваш ли ме ? - Уважавам те Дамаджане !

141

ОБЕКТИВЕН

преди 3 седмици

Трябва да показват какво са направили-гордостта на ББ-Околовръстното.Вече беше наводнено, сега се появи свлачището.Ама за това мълчат герберите.Такива неща показвайте!Да не забравяме,че българите в голямата си част имат къса памет.Защо Тагарев и Рашков да са в листите?Нали трябва да има обновление?Фъндъкова държеше ниски заплати,ама с големи комисионни и големи поразии.Така сключваше договорите,че да са в ущърб на гражданите.Докато тази мутра е поддържана ще живеем зле.

140

НАРОДА ВИЖДА..

преди 3 седмици

САМО БОРИСОВ МОЖЕ ПАК ДА ВДИГНЕ БЪЛГАРИЯ, СЛЕД ТОТАЛНОТО Ѝ СРУТВАНЕ ОТ НАГЛИТЕ БАНДИТИ И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ,КОИТО ЗА 4 ГОДИНИ РАЗГРАБИХА 20 МИЛИАРДА ОТ ДЪРЖАВАТА ХАЗНА

139

Боко Магнитски

преди 3 седмици

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Боко тиквата и Пеевски свинята на съд и затвор за всички които ограбват България 33 години.

138

Боко Пеевски

преди 3 седмици

ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП ДБ и спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната. При Боко тиквата за 15 години България е на първо място по смъртност в европа.най бедните хора в Европа.няма здравеопазване.човали със пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. ГЕРБ ДПС посегнаха и на децката болница!! Хора не гласувайте за ГЕРБ ДПС ИТН мафията на прехода. Магнитски

137

Боко и ШИШИ

преди 3 седмици

Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо!!!!

136

Анонимен

преди 3 седмици

Винету брои скалповете пред вигвама си .

135

Sata NATO

преди 3 седмици

Изкуфелият комунистически милиционер може само да прахосва бюджетни пари в налудничави про-форма проекти.

134

анонимен

преди 3 седмици

Киро веднагически да отговори относно другаря Рашков. Нали беше лицето на промяната, че и напъвахте да го направите шеф на някакви там служби, убеждавайки ни, че по-кристално чист от него индивид няма. Но ние от предишното поколение си знаем, че да си комунист е до живот и от такива хора да чакаш промяната е все едно да чакаш от умрял писмо.

133

Анонимен

преди 3 седмици

Рашков ти е ключов защото от нескопосания ти арест всъщност включи пералнята да те пере , ами оная откачалка Тагарев не разбирам с какво ти е ключов ?

132

Анонимен

преди 3 седмици

мутро вън

131

фермата

преди 3 седмици

и за едното прасе да гласуваш, ще получиш и двете

130

Психиатър

преди 3 седмици

Този въз-пълничък кит докога ще му пробутват словесните разтройства, свиделстващи за умствена безналичност?