74

запознат

преди 3 седмици

НЕ САМО В СОФИЯ!

73

Ганя

преди 3 седмици

Държавния служител е корумпиран и непотребен, а *** не се интересува, че оня от банкя и свинята си правят каквото искат! Един озлобен и завистлив "народ", който го интересува единствено да пие и да яде! Закривай

72

Чоко

преди 3 седмици

Ние, кореняците софиянци още преди 15-20 години се изнесохме от центъра на София и отдавна живеем в покрайнините.Надошлите селяци да му мислят.

71

Шоп

преди 3 седмици

Държавните служители в Бг са не само много, но и мързеливи и подкупни т'вари, чакай ти да ти свършат работа!Прочее Харвард Мошеник Киро беше казал че имало 30000 излишни, после дойда на власт и забрави за тях..

70

Анонимен

преди 4 седмици

Значи ще живеш под наем .Знаеш ли изобщо колко е квадратния метър жилищна площ в голям град ,с тия 50 холяди евра отиваи на гости при сестра си

69

Анонимен

преди 4 седмици

Оплакват се ама за овехтелите им апартаменти с петметрови тавани ти искат по половин милион, само защото били в центъра. Аз за такова и 50 хиляди не давам

68

Анонимен

преди 4 седмици

Алоу Андрешко ела ми дигни чалгия след 10 вечерта в Германия ,Австрия,Белгия или Холандия да видиш как ще гризнеш дръвчето .Селендур с селко потекло е диагноза завинаги

67

Анонимен

преди 4 седмици

Да яде, пие и се весели народа, млади хора ще се затворят в къщи за кеф на някой, който не му харесва, има тапи или слушалки или памук в ушите и ляга и спи. На хора със скучни души, животът им преминава в сън.:))

66

Анонимен

преди 4 седмици

абе тия с хелпбук добре ли са? това е една оплаквалня, трябва да си поддат сигнали до институциите общината и хеи и тн

65

Началник Комитет

преди 4 седмици

"Заведението е с неясен статус без никакво съгласие от собствениците." - Само това е достатъчно. Собствениците в множествено число !!! Като не можете да се разберете помежду си , така ще е. Направете си събиране и се разберете като собственици , а не да занимавате другите да ви оправят .

64

Анонимен

преди 4 седмици

Какво толко неясно има? Очевидно някой им го е дал под наем. Да го търсят него.

63

Анонимен

преди 4 седмици

В същност не само в София е така а и в по-големите градое в БГ е така.Особено в тези край морския бряг през летния сезон,че вече и през останалите годишни времена.Отживелица от Соца,която още не си е отишла а се рзраства поради алчността и криворазбраната Цивилизация.

62

Анонимен

преди 4 седмици

Държавата е такава, каквито сме ние! Няма такова нещо като прекрасен народ и лоша държава! Ние сме лоши хора и трябва да се видим! Не стига че сме прости, ами сме и проклети!

61

Анонимен

преди 4 седмици

При липса на държава е така. А с шумотерористите тормозещи всички градове какво правим? Нищо нали?

60

Бъдещ емигрант

преди 4 седмици

Някой да замери шума в кварталите, през лятото не е много различно, също до доста след 22 часа. Тези, които все още са будали да работят и да стават рано да му мислим, нали? Интересно, че в страните от Западна Европа нормата за покой е установена много отдавна и това се спазва още след 20 часа. Не ни стига всичкия останал стрес, ами и нощно време няма спокойствие! Къде в нормалните страни има и среднощни пукотевици в 24 часа? Кой е длъжен да знае, че някой си *** празнува нещо си???

59

Петър

преди 4 седмици

Имам чуството че ако заспя за следващите 30-40 години и се събудя ще чета едни и същи новини?Нищо не се е променило,няма и да се промени?!

58

Шшшшшт !

преди 4 седмици

ШШШШШШшшшшт, шопи ! Тихо , че да чуем какво прави Лена Бориславова на парапета! Утре ще я изберете, че ако може и вие , шопи, да намажете нещо по парапетите. За друго и без това не ставате !

57

До 55

преди 4 седмици

Аз програмист под 150 кила не съм видял, какво купонясвате, Коледа ли?

56

Че одиме,

преди 4 седмици

че правиме, западняците даже бъркат единствено с множествено число, да не става и дума за правоговор! А се смеят на мякащите от Изтока! Горкият Вазов!

55

Анонимен

преди 4 седмици

дъртаците в центъра бързо да ходят на тихо в Oрландовци и да оставят апартаментите на нас порограмистите-купонджии!