19

Ха ха!!!

преди 1 седмица

Ако някой си мисли, че с тия статии всеки ден ще изпрати младите да работят за без пари... Много се лъже..

18

Търся

преди 1 седмица

Четирима сервитьори, за закуска шведска маса. Отсервиране, почистване, миене на пода. Работно време от 6 до 11 часа, един ден седмично почивка..........заплата 1200 лв, осигуровки, квартира, храна от закуска

17

Алекс

преди 1 седмица

Търсят се служители за без пари,ама вече нема.Избегаа на Запад.Мутрохотелиерите да си хващат жената,децата и любовницата и дружно на плантацията.

16

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 13, супер :) Запазете си я за вас. Текущо съм старши мениджър и очакването ми за заплатата е 15К нето. Не мисля, че можете да отговорите на моите изисквания.

15

:)

преди 1 седмица

Жалко. Пак ще съм безработна в активна работническа възраст. :(

14

Анонимен

преди 1 седмица

Идва шефа с новия Мерцедес и казва: Ако работите така добре , догодина живот и здраве ще си взема новия модел !!!! Капитализма е измама и робство .Докато не го осъзнаете , все няма да ви стигат парите .

13

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 4. В нашта фирма търсят такива като вас. Длъжноста е отговорна и със голяма переспектива за кариерно издигане.Младши сътрудник по почистването на санитарните възли.Но за жалост се изискват 6 езика и 4 ръце за тази позиция.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Търсете, търсете

11

Анонимен

преди 1 седмица

Плащат по 1000 лева и се чудят че нямало хора! Защо ли, много сложен въпрос!?!

10

морски

преди 1 седмица

Мутрите казват "имаш да вземаш", като не ти дадат дори цялата последна заплата.

9

до 9

преди 1 седмица

Как така започваш работа без договор? Работодателят е длъжен още първия ден да ти даде да подпишеш договор. Ако иска да те види как работиш , може да те покани за един ден да работиш с тях и да видиш как върви работата и дали ти харесва екипа или не и ти на тях. Няма такова нещо като един седмица да работиш без договор. Къде живеете вие...

8

Анонимен

преди 1 седмица

Има фирми, които всеки месец си публикуват обява, а във фирмата са 10 човека.Като отидеш на интервюто ти казват отначало, че ще почнеш да работиш без договор за да те видят дали ставаш. Държат те на работа без договор една седчица и след това ти казват че не си за тази работа. После казват че ще ти се обадят да ти платят но така и не се обаждат.

7

До 2

преди 1 седмица

Това не са мутрите, това са мутресите. Мутрите им купиха по някой хотел и оставиха мутресите да го въртят, щото мутрата има и по-важни дела в БГ. А мутресата коли и беси там на Слънчака. Мутрата само инвестира, той неа нерви да се занимава с туристически бизнес, само инвеститорски. Виж мутресите от друга страна много обичат да си играят на велики хотелиерки по БГ черноморието.

6

Нормално

преди 1 седмица

Всъщност се търсят роби да работят за без пари. Но робите избягаха на запад. Местните мутри ще трябва да си работят сами или да затварят. Добре че държавата е тяхна и изкарват пари от далавери и наркотици иначе са загинали.

5

Анонимен

преди 1 седмица

А директори на водопади да търсите случайно?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Имам 15 години стаж в туризма. Владея 4 западни езика свободно. Имам и 10 години стаж в ИТ. Ако ви трябват служители, дайте оферта :) Ако имате куража де :)

3

Берача

преди 1 седмица

Изкоренявам тръни , треви и храсти за 120 швейцарски франка на ден чисто-Нето в Швейцария , пълни осигуровки , и безплатна квартира.А тукашните чорбаджии - мутри ти казват някаква заплата , ама тя бяла БРУТО после квартира и т.н и повечето хора с дългове бягат защото няма закони срещу колекторските фирми и частните съдебни изпълнители, успех в търсеното на работници , а онези от Виетнам не знаят български и трябва да им наемете настаняване полети и визи :)

2

Анонимен

преди 1 седмица

Мутрите търсят персонал за лятото, но балъците склонни да работят за по 1000лв и то без договор и осигуровки стават все по-малко. Затова почнаха да реват че трябвало да вкарват работници от разни екзотични страни

1

Анонимен

преди 1 седмица

Какво се търси в една Колония на САЩ.. роби будали