8

Топчо

преди 4 месеца

Редно е да се пише и колко катастрофи има за деня. Колко пияни и надрусани са участвали в тях и по какви причини е станала катастрофата. Ще излезе, че 70 процента са от лоши пътища и купени книжки. Това е истината

7

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки ден един и същи брой заловени в продължение на години и НИЩО!!И защо го пишете това като е абсолютно безполезна информация?! Вие ЕдЕотЕ ли сте или ДА?!?!

6

Niki13

преди 4 месеца

"В рамките на изминалия ден са установени общо 41 водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол, съобщава МВР." лъжа - не са дали кръв, колко пъти писаха, че уредите на казат показват завишени стойностти

5

Ivan

преди 4 месеца

В България има 28 области.Всеки,с елементарни познания по математика ще разбере,че фалшивите статистики,които КАТ ни тика всеки ден(все едно някой ги пита)целят да оправдаят нищоправенето на шуруробаджанашката клика за ранно пенсиониране!Какво се прави тези числа(не ,че са нещо)да намалеят.Отговор-НИЩО.Купуват се нови камери,за да ни рекетират по катаджийските хранилки и знаци от соца за Трабанти.Некад.ър.ници!

4

Дарк

преди 4 месеца

Добре е да проверяват пътниците за колани без да пушат,че ако издишам ще получи изгаряне трета степен и после да съм обвиняем за телесна повреда по непредпазливост.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги и във всяка държава ще има пияни и дрогирани шофьори. 55 човека на 6 милиона е игла в Стара планина.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Арестували са 55 човека за ден?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Колко има в затвора? Нула, нали.