77

Тото Младенов

преди 1 месец

До Диляна Иванова-СтанчДа не повярва човек, разпрана като табуретка, грозна и *** жена е доцент там.Истинско сварталище на помиарщина.

76

Диляна Иванова-Станч

преди 1 месец

Денков аз знам, че каза на всички че не четеш това, но истината е, че всички знаят защо не в София, а в Шумен реши да бъдеш представляващ. Ти още ме харесваш, още ме желаеш, както беше едно време. Малко вироглаво джудже такова.Ти знаеш как обичам да се нося лятото без сутиен и по прашки, с тензухена рокличка, по която тече пот, докато се разгладя. Знаеш че всички мъже в Шу ме харесват и идват все при мен за да пият кафе. Знаеш как е не в кафенето а при мен и то дълги години.Мини и ти.

75

Диляна Иванова-Станч

преди 1 месец

Да Денков, да ти дойде дойде в Шумен и веднага стана твой град.Сексуалността те влече, влече те към мен. Имаш още чувства към мен, имаш да.И ми беше и любовник и всичко по онова време, знам че искаш да те гушна пак да си до мойте цици. Знаеш как ти липсвам. Тя жената ти не е огън момиче, като мен.Тази жена не става за нищо. Знам, че ти си властен мъж... мъж на който не може едно момиче да изкуши ела, ела при мен, ела в ШУ. Да бъде както преди. Ти си истински мъж за 1000 жени. Просто ми звънни

74

Анонимен

преди 1 месец

А ние се бориме като пра се с тиква целокупния български народ. А те пък пра сето и тиквата били в един отбор и се връщат на бела кран та.

73

Анонимен

преди 1 месец

Посолството да си прибере гюбретоо от политиката в България. Гюбрето-тортаа в политиката достатъчно навреди и на страната ни и на посолството.

72

Анонимен

преди 1 месец

До ПП ДБ напредНАПРЕД КЪМ ФАШИСТКОТО ВИ ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛСКО ДЪНО. НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗАГРОБИХТЕ БЪЛГАРИЯ С ДЪЛГОВЕ И ДАЛАВЕРИ.

71

ПП ДБ напред

преди 1 месец

Вярвам единствено на ПП ДБ! Копейките и мафиотите от ГЕРБ да плачат!

70

Анонимен

преди 1 месец

Евролистата им не е чудесна, но националните листи са приемливи!

69

Анонимен

преди 1 месец

До Точен И как пък ПП/ДБ позволили на ДПС "да управлява половин България"? Сънува го снощи ли?

68

Точен

преди 1 месец

Никога за сглобката, ПП/ДБ допуснаха ДПС да управлява половин България. ГЕРБ са ОПГ.

67

Петър

преди 1 месец

Радан като евродепутат не си е мръднал пръста за България

66

Анонимен

преди 1 месец

Даже и 1 шарлатанин не заслужава да отиде в Брюксел

65

Анонимен

преди 1 месец

От снималите се най - много 2 да отидат в Брюксел, но по-вероятно е да е само 1

64

Анонимен

преди 1 месец

Рязбирам , Киро е работил по Америчко като борсов агент , тук му викаме ало измамник , лъжеш някого да ти даде парите си .

63

Анонимен

преди 1 месец

Никога повече шарлатани няма да управляват ала бала вън

62

мухъл

преди 1 месец

До до 55За да плащаш на един работник 3000 лева , той трябва да произведе продукт за 10 000 лева , като си печен предприемач трябва да ти е ясна тази логика на нещата , интересно продукт за какъв паричен еквивалент произвеждат общите ти работници , или ходиш нощем на магистралата лично да им ги заработваш от турски тираджии ?

61

Анонимен

преди 1 месец

Тези хора написани по градове в които никога не са ходили как така ще лъжат гласоподаватели Денков кога е ходил в Бургас какво е направил за Бургас Мартин Димитров фъфляка кога е ходил в Русе това е заблуда това са лъжи

60

Анонимен

преди 1 месец

До до 55 Покажи ведомост за тези 3000 лв на общ работник , в каква сфера , не плющи празни приказки .

59

до 55

преди 1 месец

За да се чувстваш сега по беден от "Ваньокостовото време" трябва да си егати лузера. Аз вече и на обшите си работници давам по 3000 лв. и не искат да работят и се мръщят! Аз по Ваньокостово време самият бях общ работник и надникът ми беше 5 лв. с които можех да си купя 10 хляба. Трябва да си наистина уникален некъдърник човече.52011

58

Чичо

преди 1 месец

Водача на листа в моя град не му е стъпвал крака тук.Как да очаквам,че той ще реши проблемите ни след като не е запознат с тях?Или просто раздаваме парчета от баницата на слушкалите.Бъдете сигурни,че избора му е обречен на провал.