16

Анонимен

преди 1 месец

С парите на българите ще се строи централа а цената на германеца и българина ще е една и съща .Ами по голяма кражба няма.

15

Анонимен

преди 1 месец

И понеже сме тежкари и ларж,ще продадем излишен реактор на украйна за 1 милиард и ще купим един щатски реактор за 11 милиарда,това е една демократична и печеливша(за кой) сделка,и оставяме продажните ни политици,да ни правят на малкоумни

14

Таня

преди 1 месец

И докога с тези регулации? Пазара е свободен и всяка регулация е кражба!

13

Анонимен

преди 1 месец

Аз на обирджийте от КЕВР не вярвам а вие?

12

Анонимен

преди 1 месец

ВОДАТА дадоха на Хиени да ни мамят , и Тока го разхвърляха през 52 фирми ,та да ни грабят , Парното е бездънна яма , не мож им хванеш мушенгиите , а Всичко това е Общо Национално богатство построено и Принадлежащо на Българския Народ !!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Ел.преносната мрежа е построена от нашите родители,АЕЦ е построен от нашите родители със извънареден и безплатен труд(по-възрастните си спомнят-съботници,неделници)!ТЕЦ-овете и те!И сега парадокса-АЕЦ изнася енергия,между нас(крайния потребител) и АЕЦ ,слагат още едно звено ***!Какъв "независим доставчик" може да е "Електричко",като енергията,която ни продава,е пак от АЕЦ-ца?!Всички,които подписаха тези съглашения,трябва да ги набият на кол!!

10

регулирани>ниски

преди 1 месец

Регулирани е различно от ниски и най-често регулирани са високи цени. То и КАТ регулира движението на юска глоби.

9

До номер 7

преди 1 месец

Никой не може да ти каже с колко точно ще се вдигне тока, но ако се гледа средната борсова цена в рамките на ЕС - ще е някъде три пъти по-скъпо от сега, естествено нито една мисирка няма да ти го каже

8

Анонимен

преди 1 месец

Има избори - две партии са за отпадането на тая простотия - Възраждане и БСП. Гoвeдата ако пак изберат другите, да не се сърдят ако цените на тока се утроят

7

Анонимен

преди 1 месец

ще ми каже ли някой просто, с колко ще се вдигне примерно тока?

6

Умберто Тоци

преди 1 месец

Затягай колана българино !

5

Христо Христов

преди 1 месец

Защо? Защо не изпълняваме решенията на Брюксел, след като про'с'таците които гласуват за това са 85%?

4

Анонимен

преди 1 месец

Началник отдел "Енергийни баланси и секторни политики, стратегии и пазари" - демек енергийни баланси, секторни политик и стратегии, с цел по-високи цени /извинете, пазари/. Норма на възвращаемост им определили. Това всъщност не е ли норма на печалба /фиксиран процент/?

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако не гласуваме масово и за нищо на света за досега управлявалите, ни чака жесток режим на тока и жестоки цени. Много е лесно да се руши, а досегашните управлявали след 89-та година само това правят вече 35 години.

2

Анонимен

преди 1 месец

Каква демокрация , какъв свободен избор , каква свобода на словото . Аз искам ток от АЕЦ построена с парите от данъците на българи за българи . Това е . Който иска ток от други места да се включва . Бандитска държава е това , унищожават народа по всички начини !

1

Анонимен

преди 1 месец

Г лупции, прод аж ни *** оти.изнасяхме продавахме ток, сега цените на всичко нагоре. Коя друга държава направи такива простотии