70

_|_

преди 1 месец

Да изкарат институцийте от София, някъде с Метро и много място за паркиране. Това ще намали трафика. На принципа на моловете.

69

Мен

преди 1 месец

Еми, супер си е така! По-малко брумчене и пушилка. Е, ходи в Лондон да си паркираш колата някъде - ще олекнеш с една средна заплата само докато стигнеш до паркомястото а там вече е за плач. Няма европейска столица в която центъра да е като в София, един голям задръстен паркинг. Евалата на новия кмет, не го е страх да взима правилни решения

68

Анонимен

преди 1 месец

До Бай *** Бай ***, там хората са построили огромни паркинги. А тук група мошеници пробутаха в Народното събрание решение да събират пари от паркиращите, уж за да построят паркинги в града и нищо не построиха, а лапането ум се услади. По справедливост е незаконно някой да ми събира пари и да ми пречи да паркирам на улицата, след като вече един път съм платил солените данъци.

67

Анонимен

преди 1 месец

Отне 50 места за паркиране, стесни улиците, предизвика допълнително задръстване и значително увеличение на задимяването в центъра на София. И ако префасонираме малко стария виц, където Лорда чул шум на улицата и питал иконома "Каква е тази врява навън Джон?" а оня отговорил "Пеедеерии сър!". Честити ви "Смучи София" и кмет, заредени с евро-gаy ценности!!! След "коледната украса" и "бедствието", всеки ден - нов "успех"?

66

Питам

преди 1 месец

автомобилистите колко данъци плащат и велосипедистите колко данъци плащат. А защо? С чии пари се работи срещу шофьорите? М?

65

Анонимен

преди 1 месец

До G научи се първо да пишеш правилно

64

Анонимен

преди 1 месец

Сменят едни паркоместа, счупят цялата държава

63

G

преди 1 месец

Като ви чета селските коментари, явно пак ще си изберете б око градския да ви упровлява. Понеже говори на ***, разбираем за вас език. Вън от града ни , мърлячи .

62

до 61

преди 1 месец

Кой го измисли ли?!Ваньо Теменужката.......

61

Д

преди 1 месец

Като бях малка баща ми ме водеше на зъболекар на една пряка на Витошка и си паркираше свободно пред кабинета. Сега там са зони, навалица... Кой измисли тази глупост цяла България да се изсипе тук не знам. Айде спрете да идвате тук! Толкова ни беше хубаво по Великден! Сега само диалекти и провинциалисти. Като мухи сте досадни. Не ви искаме! Не сте добре дошли! Задръстихте ни хубавия град и вижте в какво го превърнахте!

60

Аз

преди 1 месец

Ми като не искат да се съобразяват японските туристи и подобни, просто да не идват. Едва ли на някой му е толкова зор в столицата баш за туристите.

59

Бай Ганю

преди 1 месец

Който е ходил по Европата, знае че в центъра на столиците никога няма много коли и е лукс да се паркира. Там паркират само живущите или много богатите с лимузините и спортните коли. А не някакви продринкани опели и ръждиви голфове.

58

Японски Турист

преди 1 месец

До Аз - Да бе, точно японските туристи ще се съобразяват с някакъв тотално спpял партизанин, който живее в тотална смрат в крадено жилище и не иска да се къпе.

57

Х

преди 1 месец

А подземни или многоетажни паркинги в града кога?

56

Анонимен

преди 1 месец

Направете подземен паркинг под МО4A

55

Аз

преди 1 месец

До 50. Да, ще съобразяваме града си с туристите. Някои хора живеем от десетилетия в центъра! Трябва за живущите да е удобно! Не за японските туристи и Пешо, живеещ в Люлин, родом от Пирдоп!

54

Анонимен

преди 1 месец

Колкото по-малко коли, толкова по-тихо и приятно. Който иска да ходи в центъро - да си лови тротинетката и за нула време е там да си пие биричката. Евала. Така е в Европа. Браво на Спаси София.

53

Похвално! Браво!

преди 1 месец

Тези пичове от Спаси София обаче ме кефят - дойдоха със заявка, че ще променят облика на Столицата към по-добро и за сега се справят отлично, а е едва началото на мандата им. БРАВО! Дерзайте момчета!

52

Ели

преди 1 месец

На тези мотото им е "София за селяните". Това е град, бе, град! По селата се карат колела и се ходи пеша! Тук имаме нужда от пътища и паркинги! Вижте в големите американски градове как е!

51

Истина

преди 1 месец

Улиците са добре направени, но тъпия кмет както и предните ги използват за парко места вместо за улици, от там са проблемите. Вместо да вдигат паркинги или да правят подземни за хиляди коли, те направиха синя зона взеха по едно платно от улицата и сега лапат пари на корем! избирайте комунистическата ***! пък той няма да има нищо общо с баща си и дядо си които са му направили прокритие и са му дали хляба в ръцете като са ликвидирали конкуренцията на време така че той да може да наема хора та