191

Статистик

преди 3 седмици

Ще е интересно да изкарат статистика по колко папкаджии се падат на 1 войник...

190

Анонимен

преди 3 седмици

Само за седмица Българската армия може да събере 9000 души за армията ако се плаща

189

Анонимен

преди 3 седмици

До189 . Стига си повтарял глупости . Русия в тази война с Османската Империя / не е с турска империя / е само осем месеца и то от Стара планина до Ст. Загора . Царство България освобождава Самоков 1906г. После Банско , Одрин , Кавала остров в Гърция ,Солун , Охрид , Косово Пирот , Ниш Черна гора до Албанската граница 1921г.

188

Що за бутафорна?

преди 3 седмици

Интересно? Преди 3 години дупката в армията беше към 6000. Що така увеличение с 3000 веее байновци? Ами ако махнете и тези на пенсия и заплата то дупката ще стане на 50% ! Що за бутафорна армия е това?

187

Анонимен

преди 3 седмици

ВСЕ ПАК СМЕ СИ ПЛАТИЛИ ЗА ОБИЧТА НА ДЯДО ИВАН! ДАЖЕ ДВОЙНО СМЕ ПЛАЩАЛИ-НА ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ И НА ТУРСКИЯ СУЛТАН, НЯКОЛКО ГОДИНИ. Имало е възможност БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА В РАМКИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЯ, А ТОВА ВКЛЮЧВА ВСИЧКИ ЗЕМИ В КОИТО НАСЕЛЕНИЕТО ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ, МАКЕДОНИЯ БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ И ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪК НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. И ДНЕС ИМА ДЪРЖАВИ КОИТО СА САМОСТОЯТЕЛНИ В РАМКИТЕ НА БРИТАНИЯ.

186

Реалност

преди 3 седмици

До 192,193 и 196 . Разделянето на България се извършва на Берлинския конгрес от великите сили . Обединението на България и Източна Румелия е 1885 година . Явно вие сте неграмотни . Що се отнася до Тагаренко , той е вреден за България .

185

Хм

преди 3 седмици

Лудост е да се гласува за евроатлантическите партии,които с удоволствие ще ни изпратят на фронта и то за чужд интерес.Само за да запазят благоволението на Господарите!

184

Тоз

преди 3 седмици

Да не се е освестил???

183

Пен

преди 3 седмици

Ама нали Тагаренко каза да се готвим за война? Каква кампания е разкрил?

182

Анонимен

преди 3 седмици

До 187. Такива неграмотните като теб направо къртят. Човек се чуди да се смее ли да плаче ли. Без да си прочел и една книга се водиш по акъла на тези които преиначават историята. Просто отврат.

181

Нали нато ни пази?

преди 3 седмици

Системата ни за защита от Русия ще започне да работи по план след като се отъвем от оттрепки като тагареф и ги изпратим в курорта Беляне :)))

180

За 196

преди 3 седмици

Както и за 192 и 193 : Такива като вас, предпочитат България да я няма на картата въобще поне още 30г, за да бъде "освободена" от западна империя. После не се знаеше въобще какво щеше да стане, ама нали трябва да блеснете с "образование" и най-вече с модерни ценности.

179

На мястото на

преди 3 седмици

тоя "гений" щях да се скрия някъде. Ако направим една таблица с рейтинга на военните министри за последните 150 години вероятно този щеше да е най-долу.

178

Тиква

преди 3 седмици

Няма Армия в България, всичко е фалшиво,както депутати "калинки",медицина, полицията,има само ракия и чалга.

177

КРЕПОСТНИ ПЕНСИИ

преди 3 седмици

ПУТИН Е НА ПЪТ ДА СПРЕ ИЗПЛАЩАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ В ДЪРЖАВИТЕ КОИТО Е ЗАВЛАДЯЛ С ОРЪЖИЕ И ВОЙНА

176

асд

преди 3 седмици

тагаренко, вземай пушката и марш да защитаваш урките! Докажи, че си мъж не книжен тигър!

175

До 192 и 193

преди 3 седмици

Неутрален съм, но това, което сте написали е самата истина. Слагат ви минуси само необразованите ***.

174

Кво?

преди 3 седмици

Това е същата тоалетна, която наскоро изцепи в национален ефир : "Трябва да се готвим за война. Да! Нищожество!

173

До Гневен

преди 3 седмици

Аз се освободих от САЩското робство, като се преселих да живея тук, а ти си роб по рождение и вси роби са ти братя. Давай...

172

30 години

преди 3 седмици

по-късно България е обединена.