72

Анонимен

преди 1 месец

С 6.7 % легални *** -> около 7 милиона. После разни хипита, вегетарианци (1.5 мил.) и марсианци на социални помощи и то какво да остане? Яж фураж и ходи на работа, че ей колко бежанци има да храниш. Имат над 1500 различни видове вурстове. И ядат от тофу... Ей така се обезличава и кастрира цяла нация. Скоро Мерцедес ще направят ултра еко дизайн - по примера на Трабант. От стари кашони и пазарски колички - само 900 - еко е!

71

Гейманец

преди 1 месец

скоро и варени киселици ще проядем, нали така е модата джендърска бухахахахх

70

До незнаещ!

преди 1 месец

До 72. Анонимен. Всичко тече, всичко се променя! Най-хубавата жива бира на света-немската я направиха химия! Пия бира от 3 лева половинка и ще си повърна червата от смъдня, устата ми мирише полвин ден!. . . . . Бирата се пие на место, а не да я лашкат седмици извън срока на дълготрайност! Като започнеш от Франкен до Нидербайерн бирата (малки пивоварни) е екселентна! Не разбирам за какво пишеш?

69

До СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Тоз тRол колкото пъти се разпише, все глупости, несвързани със статията. С русия става, с нея ляга. Голямо шубе го гони да не минат отново Дунава, че такива като него заминават на мига за Белене.

68

Все пак тофу е по

преди 1 месец

добре от малко черно копче, което намерих в луканка, когато бях през март в България! Някой знае ли защо в Германия няма български салами (хигиенна гледна течка), защото тогава няма да пише такива глупави статии!

67

Анонимен

преди 1 месец

Всичко тече, всичко се променя! Най-хубавата жива бира на света-немската я направиха химия! Пия бира от 3 лева половинка и ще си повърна червата от смъдня, устата ми мирише полвин ден! Китайска бира!

66

Мухарем

преди 1 месец

До АзъКанъАзъ7112136860 Захарче, снощи те гледах как изскочи от тоалетната на гарата, където обслужваш клиенти и някаква църна мароканка те преследваше с еднн огромен стpaпон и като де добара, ти го нахлузи и те разнасяше така закачен из цялата чакалня на гарата. А ти направо цвилеше от кеф.

65

Анонимен

преди 1 месец

Чака ги чичко Рак.

64

Анонимен

преди 1 месец

Да си ги ядат, само да не ме занимават.

63

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Аз едно съм разбрал - по-добре германска кола отколкото руска ВАТ..КА

62

Анонимен

преди 1 месец

САМО В РУСИЯ ВСИЧКО Е ЕСТЕСТВЕНО - ***, ТАРАКАНИТЕ, И В ГОРИТЕ Е ПЪЛНИ С ГРИБы И ТЯХ ЯДАТ РУСНАЦИТЕ В РЕКИТЕ РИБА И ЖАБИ... И КОРОВА МУРКА ПРЕДЕ НА ХУРКА

61

Анонимен

преди 1 месец

В ГЕРМАНИЯ ВУРСТОВЕТЕ ЗА ИЗКУСТВЕНИ, А В РУСИЯ ВИЖ ТАМ *** СА ЕСТЕСТВЕНИ!

60

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

България май наистина отива на зле, само през комунизма пишеха такива глупости за Гермаия, САШ, Англия и т.н... и фалеха Русия.

59

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Българи не се лъжете, в България е много по-добре от Германия, много по-висок стандарт, българите карат много по-скъпи коли от германците и живеят в много по-луксозни имоти.......... ама само някои де, то не може за всички, за останалите си е пълна мизерия....

58

Анонимен

преди 1 месец

В Германия заради гумените жени за станали 90 милиона, а в България понеже всичко е натурално българите станаха 6 милиона...

57

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

САМО В БЪЛГАРИЯ ЯДАТ ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО АГНЕШКО ЗА ПО 30 ЛЕВА КИЛОТО И КОЗУНАЦИ ЗА ПО 60 ЛЕВА КИЛОТО И БЪЛГАРСКИ КОКОШКИ СНАСЯТ БЪЛГАРСКИ ЯЙЦА ЗА ПО 2 ЛЕВА И НАРОДА КУПУВА ЛИ КУПУВА... БОГАТА РАБОТА, ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ И БОЙКО БЛАГО ГЛЕДА НАРОДА ОТГОРЕ И СЕ УСМИХВА ДОВОЛЕН... ГЕРБ ДА БЪДЕ НА ЗЕМЯТА! А ДО НЕГО ПЕЕВСКИ АГАТА! АФЕРИМ!

56

Анонимен

преди 1 месец

Клоуни, храните в Германия е 3-6 пъти по евтини от старческо управляваната ви комунокочина.упка.

55

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Нещо,което уважавам и обичам в Северът е масовото вегетарианство и веганство. Благодаря за това,че пазите ежедневно повелите на Великият Българин Дионисий! Това е бъдещето! Бъдещето е да станем отново приятели а животните и птиците.Благодаря Германия!

54

Анонимен

преди 1 месец

Във Великобритания ядат стек от картофу....

53

Анонимен

преди 1 месец

КАТО СЛЕД ВОЙНАТА...