94

Анонимен

преди 1 месец

електората на дпс е етнически заради това е постоянен но е създадена и управлявана от дс.

93

Анонимен

преди 1 месец

То това ясно ама обяснете за Копейкин? И в лудниците ли ще слагате секции? Защото не зная кой гласува за тоя варненски леген

92

Руси

преди 1 месец

Защо изобщо чистите имиджа на тия? Много добре знаем ,че електората им дори не говорят български ,а да не говорим че се определят като чисти турци. Защо заради гледаемост вдигате рейтинга на ДПС ? Най-стабилен е ГЕРБ и всичко го доказва и то не защото имат много симпатизанти Ами заради корпоративния вот и съответно администрацията на държавата се отчита при Бойко. Това са фактите ,всичко друго в гаден ПиАр!!

91

Турчин

преди 1 месец

Меди Дуганов, сиреч агент Ангелов, се *** вече, загубил всякаква ориентация. ДПС няма ли достатъчно доблестни, умни и способни млади кадри та остана на Елена Йончева да ни представлява? Аз за ЕС Парламент няма да гласувам. Хюсеин Хафъзов, подчиненият на ислямска секта от Адъйман РТурция. Върл враг на Мустафа Кемал АТАТЮРК, човек,който трябва да е ОБЕКТ НА РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ ДАНС И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СЕ КИПРИ КАТО ВОДАЧ В ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН. А ве, " с ума сошли"?

90

Анонимен

преди 1 месец

Стига-стига! Тя и Григорова щеше да вземе вземе 18%, а Терзиев 42%, а на втори тур, той щеше да я води с поне 80-90 000 гласа, ама други видяхме. То и Възраждане щеше да е на 5%, ама е па на, години 15%.

89

Свидетел

преди 1 месец

Как ДПС увеличава подкрепата си в Северозапада където няма нито един турчин? Много просто купуват се ромите и това е . В нашето градче ДПС без никаква кампания си има твърдо 2 общински съветници и това е от години на сам защото се купуват ***.

88

бг турчин

преди 1 месец

ДПС = Движение за Пари и Служби ! Това е истината.

87

Ванката

преди 1 месец

До Истински седесарПознавам един такъв истински седесар като тебе, който се хвалеше, че е пикал на гроба на Тодор Живков и е обиколил гробовете на цялото ЦК на БКП! После синът му стана гербаджия и този истинския седесар, който не му млъкваше устата си глътна граматиката и ходеше като препикано мушкато.

86

Анонимен

преди 1 месец

Още един 1-2 избори и ще падат евроатлантици от фюзелажите

85

Анонимен

преди 1 месец

А ПЪК МЕН НАЙ МЕ УЧУДВА ЗАЩО СОЛИДАРНО И ЛОЯЛНО РУСНАЦИТЕ СА В МИЗЕРИЯТА НА РАШИ СТАН, А МИЛИАРДЕРИТЕ ИМ СА В ТОЯ ЛОШ ФАЛИРАЛ ЗАПАД- Е ТЕ ТОВА АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ, ЧЕ ДАЖЕ ДЪЩЕРЯТА НА СТАЛИН УМРЯ КАТО АЛКОХОЛИЧКА В САЩ- ЩО БЕ ХОРА....

84

Истински седесар

преди 1 месец

Разбием ли комунистическата партия, преходът е завършил и лишенията ни са си стрували!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80 Не е етническа партия. Финансова партия е, не се интересува от електората, не се интересува нито от права, нито от свободи.

82

НПО фейк нюз

преди 1 месец

"... Институт за развитие на публичната среда е... част от проект Нови механизми за подобрена организационна комуникация, реализиран с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП." <<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>НЕкво НПО си заработва грантовете,а родните ми$$ирки пърхат с мигли в екстаз и поглъщат жадно психоши3оидните фантазии на плоскоглавата радиоточка...

81

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 88 ГЕРБ не се интересуват от гласоподавателите. Важно е да е хартия и кой брои бюлетините. Ала- бала.

80

Анонимен

преди 1 месец

Откъде е стабилен електоратът на ДПС? Повечето емигрираха, защото добра работа на турците в Бг не се предлага, заети са предимно в частния сектор на недобре платена работа дори да са с 3 висши образования или са самоосигуряващи се, което в провинцията не е доходоносно. В Турция повечето измряха, внуците им не се интересуват от живота в Бг. Та кой е този постоянен електорат? Освен махалите.

79

Анонимен

преди 1 месец

НАЙ-МНОГО ГУБЯТ ГЕРБ ОТ 1 600 000 ГЛАСА ПАДНАХА НА 500 000 ЗАЕДНО СЪС СДС

78

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80 Как се "допусна". Има хора, които са достатъчно възрастни, за да знаят как. При първите "демократични" избори, БКП/БСП/ДС задейства Доган да прави партия, за турците да не гласуват за СДС. Т.н. "Конституционен съд" тогава изцяло беше от червени бо*клуци гласува, че това не е етническа партия. И действително по устав тя не е такава. Тази поредна шашмалогия на червените терористи промени изцяло развитието на държавата ни и така досега.

77

Ами познай

преди 1 месец

До АлексЗащо ли пропуска да спомене ПП-ДБ? Ами защото от тях е поръчано "изследването" явно...

76

В Педесетото НС

преди 1 месец

ИТН ще имат над 100 депутата

75

Джонатан

преди 1 месец

До АнонименНе е политкоректно да се говори за това.