15

Бай Дрън

преди 3 седмици

Тряа се продаде ФБ на българска компания, иначе ще бъде забранен в България. Точка.

14

абе копейки

преди 3 седмици

САЩ не поставят условия кой ще притежава компанията, през шнура им е! Те просто го забраняват в страната! Тик Ток е китайски и вече е забранен в Индия, Пакистан, Афганистан, Иран и т.н. "демократични режими"... Ще го забранят и в ЕС! Скоро мина обсъждане в руската Дума и когато Кремъл го забрани (чакат Ахмат сила да ритне камбаната) кого ще обвинявате тогава? САЩ и Израел?

13

Анонимен

преди 3 седмици

До 10 - Това е извинението. Ше задължат ли тогава, FB и Google, да изтрият всички събранни данни и да гаеантиран премахването на всички тренира и ИИ модели, на базата на тези данни? Защото и двете фирми я играят тази игеа от 2007-*** година още.

12

Анонимен

преди 3 седмици

От цялата работа не разбрах откъде-накъде САЩ ще поставят условия кой да притежава компанията. А какво ще стане ако ЕС постави условие Зукърбърг да си продаде бизнеса на друг за да допуснат Фейсбук на територията на съюза? Тези съвсем се самозабравиха.

11

1984

преди 3 седмици

Причината за опитите на американското правителство за затварянето на ТикТок е че тази платформа не е напълно под контрола на евреите, които са обсебени с мисълта да контролират масите чрез контрола на информационните източници. Чрез алгоритми възгледите на потребителите по определени теми могат да бъдат анализирани. От 7 октомври насам се наблюдава срив в подкрепана за Израел между потребителите на ТикТок и това веднага алармира евреите. Вчера забраниха някои пасажи от Библията, утре - ТикТок.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Проблемът, според САЩ е в събирането, използването и складирането на потребителските данни, защото с толкова ИИ се създават предпоставки за извличане не само на мета данни, а много по-конкретна информация.

9

Анонимен

преди 3 седмици

"Дълги години нямаше проблеми, но в последните месеци има големи проблеми с посланията в платформата."/Кви дълги години? Тва стана "нещо" преди няма и 3 години..

8

Анонимен

преди 3 седмици

Ами на Тumbrl кво му и а?

7

Се ля ви

преди 3 седмици

Тик Ток има повече потребители от Фейсбук, Инстаграм, Туитер и Ютюб взети заедно :)) Какво закриване какви 5 левас ве бедни западняци бухаххахахахахах

6

До 5

преди 3 седмици

Нъл тъй? Американските медии и социалки никога не лъжат.

5

Абюзър

преди 3 седмици

Юзъре, майспейс също съществува, но не се ползва както през 2005-та година. Борбата за тик ток е борба за (дез)информацията. Дълги години нямаше проблеми, но в последните месеци има големи проблеми с посланията в платформата.

4

Юзър

преди 3 седмици

Че какво му е на tumblr? Той си функционира, ползвам го и има много красиви снимки от цял свят, може да си организираш и блог. Различно е от всичко останало... Писали сте все едно, че не съществува.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Дано американците да направят тази глупост и да настроят китайците срещу себе си.

2

ddd

преди 3 седмици

това е демокрацията... тези не ги харесваме понеже не ги контролираме ние - да ги забнраним...

1

Анонимен

преди 3 седмици

Ако репатрират Тик Ток китайците ще могат да репатрират тесла и така ще се отърват от основен конкурент ;) Аз даже се чудя що още не са забранили айфоните така като американците забраниха техните телефони .