22

Миро

преди 1 месец

Само да попитам. Франция кога излезе от ЕС?

21

мрън мрън

преди 1 месец

Заплашете ги и тях с воиски бе, пратете на хамаз оръжия, рисувайте червени линии... Не знам как точно ама Израел явно държи сериозни козове е Европейските Ценности освен да мрънката тихичко друго не смеят да направят

20

аноним

преди 1 месец

Тия от ЕС да бъдат така добри,да влязат в тунелите при плъха Синуар,и да извадят заложниците,ако все още има такива!

19

Анонимен

преди 1 месец

Жоро много се прави на мъж, ама само на приказки, не съм видял/чул да е предприел нещо срещу Израел

18

Анонимен

преди 1 месец

Чак сега се сетихме ,че евреите извършват геноцид и би било добре малко да им влеят акъл в главите ,че ще стане една световна война заради тях!! Заради Русия не , но заради Израел - определено - тези си мислят ,че са повече от всички останали!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

И какво ще направят като почнат евреите да бомбардират Рафа?! Нищо!!! Само да кажат, че не го одобряват, че да нямат много проблеми с местните мюсюлмани...!!! Общо взето двойните стандарти на ЕС и ФАЩ , станаха толкова очевидни ,че не могат вече да поддържат мотото правата на човека!

16

ПроСоТо

преди 1 месец

евреите ГЕНЕТИЧНО са инати,"катъри"...Самият Мойсей ги нарича "КОРАВОВРАТНИ люде",тоест същества,които нито приемат,нито предават..Разговорите с тях са безсмислени,защото те или ще те излъжат,или..ще те излъжат..Евреина вдява само от едно...За съжаление,не твърде хуманно отношение.../сещате се../

15

Само да вметна

преди 1 месец

ЕС и Франция " призоваха" Израел,да не Започва никаква " Операция"??? Ха хааах.А що не "Призоват" Русия да Прекрати войната срещу Украйна????-:( Или следват " политиката" на " САЩ"? Е как " молят" Израел да се " поспре"? А срещу Русия Не " смеят"?? Мдаааа.Тсм " политиката" е " Друга"! Няма какво повече да се каже нали?

14

Анонимен

преди 1 месец

Евреите избиха над 20000 деца!Трибунал!

13

Анонимен

преди 1 месец

А не е ли вече време за икономически санкции?

12

Анонимен

преди 1 месец

Е хубаво де, палестинците и в частност Хамас какво очаквха, че ще се случи, след като екзекутираха над хиляда човека?! Че евреите ще вдигнат малко врява и всичко ще тръгне по старому? С тунелите и ракетите до следващата голяма касапница? Така се ампутира гангренясал крайник - режеш жива тъкан, а не само заразената част.

11

Бянамин Нетаняху

преди 1 месец

Точно вие ли ще ми кажете какво да правя на моята територия? Жалки гои

10

Сандо

преди 1 месец

аха, Франция отделно от ЕС действа, ти да видиш

9

до 7

преди 1 месец

"""Призоваха, след като Израел разруши цялата Газа и уби десетки хиляди. Лицемери."""" ---- Ами за кво съ ядосваш кът знайш???

8

френска логика

преди 1 месец

Макрон онзи ден прозова за намеса в Украйна?Щеше да праща там войски!!!Защото сигурността на ЕС бил застрашена.Ами сигурността на Израел не е ли застрашена от Хамас???

7

Анонимен

преди 1 месец

Призоваха, след като Израел разруши цялата Газа и уби десетки хиляди. Лицемери.

6

Рендето

преди 1 месец

"""ЕС и Франция призоваха Израел да не започва операция в Рафах""" ---------------------------- Ами призовавайте, бе, само не забравяте кво рече Нуланд през 2014 г. за ЕС - FK the EU! -)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Франция да не се правят на луди, арабите им запалиха Нотр Дам.Израел води войната и за тях.Ама те вече кой са незнам.Семката им вече е замърсена.

4

Анонимен

преди 1 месец

Държавите с армии действат, а слабите страни без армии само призовават.Самите европейсци иначе бяха готови на война с Путин.Вятър и мъгла, ето колко им струва самочувствието.

3

Муахаха

преди 1 месец

е как Подчинените Р0бе ще Призовават - Господарите си?! това, ако не беше Жалко, щеше да е Смешно!!