43

Анонимен

преди 4 месеца

"Очаква се да последва военна офанзива на Израелските отбранителни сили",лично на мен повече ми приличат на нападателни сили,нейсе,арабите си заслужиха това със своята омраза,евреите пък също са я предизвикали и двете страни не са ми особено симпатични,да се оправят,но смъртта на невинни,не е в полза на нито една от страните

42

до Фют

преди 4 месеца

Добър опит, но тези, които в момента дърпат конците на Франция осъдиха Саркози и го вкараха в затвора.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Нелогично е че феновете на Арабистан (някога известен като Запада) и където най-популярното име е Мохамед, в момента подкрепят Израел, когато е по-логично да подкрепят Хамас

40

Фют

преди 4 месеца

До 25. Благодарение на френския президент Саркози българските медици бяха освободени. А искаха смъртна присъда чаршафите. И питам, къде беше руския президент тогава, а копейки?

39

Анонимен

преди 4 месеца

До реалист - ___ - няма да забравим, защото от останалите нищо не става!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Алтернатива има и това е създаването на палестинска държава! Но при ясно определени граници евреите няма да могат да заграбват земя и затова не са съгласни.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Защо роснаците не приемат техните ислямски братя палестинци? Имат голяма територия, могат да ги приютят. Имат и най-голямата джамия в европа

36

пенсионер-ветеран

преди 4 месеца

до кога Света ще ги Търпи, докога?!

35

Ари Голдберг

преди 4 месеца

Украина е Нашият Райски Йерусалим!

34

Дежурен редактор

преди 4 месеца

Коригирам заглавието от въпросителна към пояснителна!Не само че започва ами и ще приключи успешно и то съвсем скоро!Тази земя ще бъде прочистена за дълго време от забрадени козоеби и терористи!

33

Арабите е Време

преди 4 месеца

да се Събудят и да Спрят Геноцида над Братята и Сестрите им от Окупирана Палестина!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Газа беше част от Израел 37 години. Харизаха я на арабите да си направят уж държава, те построиха канализации и ракетни установки. Не мисля, че е заради територия. Джихадистите почнаха религиозна война и геноцид срещу евреите, а те пък направо прочистват плевелите. Ясно е, че бомбенето е наред и на израелците не им пука особено за тия жертви в газа. Там е друг свят, няма плюшени мечета и фрау Меркел.

31

Синият 6-тоЪгълник

преди 4 месеца

на Сатаната - в Действие!

30

до 27

преди 4 месеца

Няма такова понятие като "лудост", всичко си върви по плана на Щатите и Британия, те вигаги преследват целите си с помоща на "чужди ръце", питайте Барак Хюсеин Обама и Вицето му Бай Дън! Шоуто в Близкия Изток тепърва започва, в близките до 1- 2 години да се готвят Ливан и Йордания!!!

29

До стария Джо

преди 4 месеца

Аз пък мисля ,че това е операция на Мосад ,с цел разширяване на Израел....кой знае.Кога на евреите им е пукало за човешкия живот пък било то и на други еврей

28

Рендето

преди 4 месеца

""Започва ли офанзивата в Рафах?""" ---- Попитайте Нетаняху, може и да ви каже ако знае! -)))

27

Анонимен

преди 4 месеца

Въобще не е лудост в главите на Хамас и палестинците. За тях е нормално да изколят и изнасилят немюсюлманите. Затова и 'невинното' население мяташе гьобеци върху трупове на момичета на площада. Просто не очакваха, че тоя път Израел ще им прати 'диджеи' на място да си продължат танците. Това е всъщност петата война между Газа и Израел от 2007 насам. Всички до една почнати от талибаните.

26

реалист

преди 4 месеца

Целта е простта. Всички трябва да мразят Израел. Вероятността Палестина да получи независимост се увеличава с всяко едно убито дете, досега над 20хил. Надявам се че пълното информационно затъмнение от региона да ви харесва, все пак живеете в демокрация. И да не забравите пак за шиши и гроб да гласувате.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Всички май забравиха, че още има отвлечено от арабски терористи невинни български моряци. И не са само първите двама от първия кораб. Правителството ни е като при историята с медиците в Либия. Но тогава имаше българско общество, солидарност..и принудих в държавата да се опитва поне. Сега е апатия и българското е мъртво. Само джихадистки коментари и нула българщина.

24

Анонимен

преди 4 месеца

израел загуби войната