67

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА Е УНИКАЛЕН ШАНС ДА ПРОВЕРИМ ДАЛИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ДПС СА СТАДО ВАКЛИ АГЪНЦА, ГЛАСУВАЩИ ПОД СТРОЙ,КАКТО ИМ НАРЕДИ "ОВЧАРЯ"??!!!... ХАЙДЕ ДА ВИДИМ, КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СИНДРОМЪТ 15-15, АКО ЙОНЧЕВА СЕ КЛАСИРА!!! АКО НЕ - ВИЖ ГОРНОТО ЗА ВАКЛИТЕ АГЪНЦА...

66

Турчин

преди 1 месец

Меди Дуганов, сиреч агент Ангелов, се *** вече, загубил всякаква ориентация. ДПС няма ли достатъчно доблестни, умни и способни млади кадри та остана на Елена Йончева да ни представлява? Аз за ЕС Парламент няма да гласувам. Хюсеин Хафъзов, подчиненият на ислямска секта от Адъйман РТурция. Върл враг на Мустафа Кемал АТАТЮРК, човек,който трябва да е ОБЕКТ НА РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ ДАНС И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СЕ КИПРИ КАТО ВОДАЧ В ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН. А ве, " с ума сошли"?

65

Пет,р

преди 1 месец

Резил за тази кариеристка Противно с щество. Тя,гнидата йордан цонев,станислав ,искра и още шепа измикяри-предатели кариеристи са изметта на българското общество.

64

бреза

преди 1 месец

някои от тях бяха чиста проба терористи. Тогава програми за превъзпитание на терористи не е имало.

63

Бреза

преди 1 месец

Както виждаме на неизбираемите места са поставени българи. Разбира се на избираемите ДПс е сложила турци. Две изключения- Данчо ментата и Пеевски- Магнитски.

62

Весел Патиланец

преди 1 месец

До ТоваНе забравяйте префернцията!!!е влезе даже първа - народа я искаи те таака

61

Това

преди 1 месец

долнопробно същество яко изложи БСП. Не им е за сефте да се излагат с кадри. Хубавото е, че с това 5 място май няма да се вреди. Остава й единия резил. Само за това благодаря на Пеевски ефенди.

60

Анонимен

преди 1 месец

Има още един път - ПП, Пътят на Предателите

59

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютен резил, който клони към гнусотия.

58

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

На ГЕРБ ДПС ИТН не им стига от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция а искат и децката болница да печелят от децата!!!!!! От мъката на хората на България

57

Анонимен

преди 1 месец

Сас пето място няма да прокопса, ДПС са макс 4.На въпроса е защо са я поканили и защо е приела.

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Наричаш руса българка туркиня ли? Тогава черните фереджета какви са?

55

ЙОНЧЕВА МОЖЕ...

преди 1 месец

щото е млада да пие мазно голо кафе....ама КОРНИ не става вече за голо кафе с Боци...ХАХАХАААА ....щото годините са и много...!

54

ПроСоТо

преди 1 месец

...Е. Й....Хм!..."Блудницатаотхарема"...Любимката на пашата,"звездата на исляма"..

53

54321

преди 1 месец

Как така преди години Никола Вапцаров, Гео Милев, Димитър Талев и много други не си сменяха така позициите.......

52

vale_karo

преди 1 месец

До баба мара Не сте прави. Погледни водачите на листи от БСП преди 15 години и сега и тогава пиши нелепости, защото "едно си баба знае , едно си бае".

51

Анонимен

преди 1 месец

Пета глуха! Така се казваше едно време!

50

Ангелина

преди 1 месец

Няма да стигне до европейския парламент, но пък Елена Йончева показа ,колко е "независима"- жалко за самата нея.А,някои от Северозападна България няма да стигнат до НС ,въпреки че се в листите. За "съпредседателя" ,също предстоят изненади."Най- хубавото предстои "!!!

49

Анонимен

преди 1 месец

Всички искат на брюкселска хранилка да еничарстваат. И таз бабишкерница и тя се наредила на опашката, ама пред нея има резенки да влезнат. А ря само ще им прави вятър

48

Мнение

преди 1 месец

Тази срам няма!