8

Анонимен

преди 1 месец

Имам две баби над 90 години - не го пожелавам на никого.

7

Анонимен

преди 1 месец

Обичта променя подредбата им!

6

Анонимен

преди 1 месец

Само евтино здраеопазване помага. Нема друго спасение, защото ако не може да плати лекарство или операция ще си умре нищо че е живел здраволсовно.

5

Есе

преди 1 месец

Не активните хора и хората с наднормено тегло,не могат да разберат че не става дума за 2-3 години отгоре.Те не разбират защото никога не са се чуствали така.Да си пълен с енергия,да си по предпочитан,както на работа така и в живота.По привликателен,по-добър секс, по-вежлив,по-харесван.Не знаят какво изпускат...

4

Анонимен

преди 1 месец

Някой е открил топлата вода. Само дето ефектът е комбиниран - гени и здравословен живот. Това е и цялата идея зад превенцията, която е измислена преди векове, нищо ново. Колкото до коментарите за веганството по-долу - абсолютно съм съгласен. Веганството е противоестествено.

3

Анонимен

преди 1 месец

цял живот се мъчиш, за да живееш 2-3 години повече, веганите компенсират липсата на хранителни вещества с добавки, които са химия, най-здравословно е вегетарианството, като от животинските продукти се консумира мед, кисело мляко, краве масло и яйца

2

С2Н5ОН диета течна

преди 1 месец

ще те спиртoса тя навечно.

1

Анонимен

преди 1 месец

Само дето "здравословната"диета не е здравословна. Един куп вегани и вегетарианци си отидоха по на 35-40 години.Не ядеш ли месо е възможно най-нездравословната диета.В месото има вит В12,цинк, мед,креатин,глутамин.Все витамини,минерали и аминокиселини, които са изключително важни за здравето.