73

Анонимен

преди 1 месец

Този Борел преди 2г щеше да съсипва Русия на бойното поле, после чакаше санкциите да заработят, после обеща 1млн снаряди от които не доставиха и половината, сега ще харчи европари за производства там и ще интегрира Украйна в евро-отбранителна система. Боже опази повече да не ни яхат такива шарлатани!

72

Анонимен

преди 1 месец

БЕЗ ПАНИКА МОЛЯ, НАТО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! А ГАЗ И ПЕТРОЛ ВСЕ ПО МАЛКО ЩЕ ПРОДАВА РУСИЯ ! И ДЕНГИ КАТО СВЪРШАТ, КРЕМЪЛ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА ГЪЛЪБЧЕТО НА МИРА !

71

Анонимен

преди 1 месец

Шукер Аллах.Изплюхте и вие камъчето.Кажете че това е целта на занятието с тази братоубийственна война.Няма само САЩ и Англия да печелят я.Малко трохи и за ЕС.Ще седне Лавров да ми говори за мир и преговори.Няма да я бъде и как ще стане като се гласуваха пакети и пакети милярди за усвояване от военно промишления комплекс

70

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Рашките още си вярват, че ще вземат Украйна. САЩ ще използват атома, но няма да дадат нищо. Ще си останат на ядрена пепел тея колхозници.

69

Анонимен

преди 1 месец

Жалък военолюбец . Вместо за мир да говори , налива масло в огъня ...Това ли е Европейския съюз

68

хъм

преди 1 месец

що не му сменят длъжността на тоя Борел, да е ясно поне какви са му основните функции- дипломат N 1 на ЕС, първостепенна задача поддържане на войната в Украйна, ескалиране и провокиране на пряк конфликт с Русия, финансиран от фонда за мир на ЕС.

67

пияница мистик

преди 1 месец

До По-скоро === Айде бе, вярно ли? За три дена Киев превзехте, за седем дни до Ламанша отидохте :))) Рибата в морето, а олиото в тигана вече прегоря :))) Вече 3 години една Източна Украйна не може да завземете, ама мераците ви големи бе, дрогаре фашисто-комунисти :)))

66

По-скоро

преди 1 месец

Това е инвестиция в Русия, защото Украйна няма да продължи да съществува в този вид. Жалко, че Русия няма интерес от оръжия тип " Лъки бой".

65

Да питам

преди 1 месец

Къде точно в Украйна. Това е като да направиш библиотека в камината.

64

Анонимен

преди 1 месец

Гламави, и накрая руснаците ще приберат всичко.

63

искандер и кинжал

преди 1 месец

харесват идеята да се построи завод за оръжия в Украйна.

62

Анонимен

преди 1 месец

но есчето няма да вкара пари в образование здравеопазване медицина наука...вкарва пари в оръжия climate change джендъризъмпедерастия... и това са еврогейминдили които дори не са избирани от европейски граждани...почти няма никаква разлика от компартията която решаваше всичко от името на всички

61

ПроСоТо

преди 1 месец

за кояУкрайна става въпрос ?

60

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще работи в заводите? Хора имат ли?

59

Анонимен

преди 1 месец

До Дам... Жалко и нещастно е само отношението на руските наколенки към уж родината им.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Dff "Подписали са пакт за ненападение има огромна разлика." Ц, "приятелю". Освен "пакт за ненападение" са имали пълна интеграция на службите им, икономическа интеграция, включително подкрепа на войната им срещу трети страни, стратегическо партньорство на ниво плануване и т.н. Това са съюзници. Ясно и конкретно.

57

Дам...

преди 1 месец

Този ЕС окончателно спря да функционира като такъв! Това е вече сборище от войнолюбци, търговци на смърт! Дали заслужава да стоим още в организация подкрепяща и финансирана убийства? Ако отговорът е да, то значи и нашата жалка и нещастна територия се е превърнала в нация от войнолюбци убийци!

56

Анонимен

преди 1 месец

До 007 "От две години ги слушаме тия планове за заводи в покрайнината" То нападението на руските фашисти започна преди малкко повече от две години, той от две години бил слушал за такива планове.

55

БАхР

преди 1 месец

Ха-ха .Бедняците , не бяха достойно да ги приемете за равни .Но достойни да измрат заради вашата война

54

Изтрезняването

преди 1 месец

До Хаха Сталин и Хитлер са били съюзници и са започнали Втората световна война заедно.